Şimdi Ara

Sevgililer günü hediyesi[ Ciddi konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
9.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

quote:

quote:

quote:

Yaşlar kaç ona göre öneri vereyim.

21

Ooo sende mi brütüs ? Sen bütçene göre yüzük-kolye al derim.Ama resmi bir şey değil, neler sevdiğine bağlı kızın.Mesela kar tanesi alabilirsin.Nelerden hoşlanıyorsa işte.Ama klasik kalp falan, hele bir yarısı sende bir yarısı bende gibisinden bir şey alırsan o anlık sever ama sonra anlamsız gelir.

16 yaşındaki arkadaş browni sürprizini deneyebilir.Çok etkilenir veya uyuz olur.Biraz risk o yaştaki kızda.

Konu sahibi arkadaşım, düşünüyorum ama bir etkinlik gelmedi aklıma. Mesela şöyle olabilir, evin boş olmasını sağlayabilirsen eve çağır.Gül yaprakları ser yerlere, sonra yemek hazırlayın beraber veya kendi yaptığın yemeği de sunabilirsin.Gerisi de dans-film size kalmış.Akşam olacak diye bir kural yok, öğlen de uygulayabilirsin.Tabi ilişki ciddiyetine ve süresine de bağlı bu.

Aklıma geldikçe yazarım.Ulan 14 şubat değilde 14 mayıs falan olsaydı sevgililer günü çok daha rahat olurdu diye düşünüyorum.Sahil-deniz-yat-bahçe gibi fonksiyonlar da eklenecekti ne güzel.Çok ters zaman şubat.

Hocam eve biraz zor ya :) yani o düzeye geçmedik ben geçmekde istemiyorum yani tamamen ciddi o işlere girmek bana ters. Ama kızın gönlünüde almak istiyorum eğer aklına bişey gelirse yazarsan çok iyi olur.

güzel bir öneri sunmuştum bu forumda ama bulamıyorum. bulayım koyacağım. gerçekten yaratıcı bir şeydi.

çok şanslısın buldum.

hergün birşeyini alacaksın ama haberi olmayacak. sonra bunları ufak bir kutuya atacaksın.en alta kendi resimlerinden birini koyacaksın vesikalık. yanına ufak bir not düşeceksin.bu zamana kadar eşyalarını alan bendim. ama hırsızlık için değil, sana en güzel hediye verebilmek için. tabi kendinde böyle güzel bir hediye alıp notun altına onu koyacaksın. sonra bir kağıda şiir yazıp ok ile seni çok seviyorum bla bla. yazıcaksın.

bla bla=ona özel olarak kullandığın ne varsa. bu doğum günü içinde bir kaç gün içinde sevgililer gününe uyarlarım bunu

http://resim.donanimhaber.com/m_56540979/mpage_1/key_Crimson%2CKing/tm.htm şu konuya bir bak. aklına güzel bir şeyler gelir mutlaka

Güzel.Ama vesikalık değilde şöyle yapılırsa daha hoş ve komik olur.Her eşyayı alırken kendi fotoğrafını çeksin komik pozlar vererek.Onları koysun.

Ama sevgililer gününde yemez. Normal zamanlarda veya morali çok bozuk olduğu zamanlarda süper olur.

artık resim işini ben bilmem. aklıma geldi arkadaşa yardımcı olayım dedim. zaten doğum günü içindi. sevgililer gününe elbet yemez ama arkadaş sıradışı birşey istemiş ya da ben öyle anadım. moral tırt okuduğumu anlamıyorum

• quote:

artık resim işini ben bilmem. aklıma geldi arkadaşa yardımcı olayım dedim. zaten doğum günü içindi. sevgililer gününe elbet yemez ama arkadaş sıradışı birşey istemiş ya da ben öyle anadım. moral tırt okuduğumu anlamıyorum

Yarın sevgilin olacak diye mi moral bozuk ?

O değilde şöyle bir şey gördüm forumdan birisi yazmış

çikolata seviyor ise güzel bir kutunun içine renkli renkli çeşit çeşit çikolatalarla doldurursun. o kutuyuda başka kutuya koyarsın . bu kutuyada renkli renkli kağıtlara ya küçük küçük sevgi sözleri yada paylaştığınız güzel anların terihlerini ysazarsın (eğer hatırlıyorsan ) yada her kağıda seni seviyorum yazarsın. buna da mest oluyorlar

@Acrph0bias Bu da çok güzel olur.Ne resmi ne de resmiyete götürecek bir sürpriz.Sırıtmaz da.Tabi bir kolye de alırsın.Ne olur ne olmaz.Tepkiye göre verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 5 Şubat 2012; 2:35:13 >

• quote:

quote:

he yav. acaba 14 şubattamı etsem diyorum. 1 gül ile yırtarız diye düşünüyorum ama bugünkü sohbetten sonra daha etmez isem beni pompalı tüfekle vurma ihtimali var. napacağımı şaşırdım

son önerin güzelmiş.ben beğendim

• quote:

quote:

quote:

he yav. acaba 14 şubattamı etsem diyorum. 1 gül ile yırtarız diye düşünüyorum ama bugünkü sohbetten sonra daha etmez isem beni pompalı tüfekle vurma ihtimali var. napacağımı şaşırdım

İyidir iyi.Ben bağlanma sorununu bir türlü aşamıyorum.Bir aşsam zaten dakikasında benimde başımı bağlayacaklar. Ne zaman bir kızla sevgili olma noktasına gelsek usulce uzaklaştırıyorum kendimden.Sonra sıkı arkadaşlığa devam(başka bir deyişle kanka)

Mesela bilgisayara her oturduğumda bu resmi açıp bir iç çekerim.Çayımı yudumlarken resmi inceler ve 10 sn içerisinde kapatırım.Konu dağılmasın diye link veriyorum, bakarsın artık. Birkaç tane daha var böyle.Arkadaş şu tarzda kız yok ya yok resmen.Böyle bir kız bulsam ömür boyu bağlılık sözü bile veririm lan(evlilik bana ters usta ).

• Galaxy Note için para atmaya çalışıyorum kenara sevgili kusura bakma bu sene böyle

Hem güzel bir öpücük yeter
  • @OnrbK

Biraz klasik geldi abi o fikir bana ya, başka düşüncen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyidir iyi.Ben bağlanma sorununu bir türlü aşamıyorum.Bir aşsam zaten dakikasında benimde başımı bağlayacaklar. Ne zaman bir kızla sevgili olma noktasına gelsek usulce uzaklaştırıyorum kendimden.Sonra sıkı arkadaşlığa devam(başka bir deyişle kanka)

Mesela bilgisayara her oturduğumda bu resmi açıp bir iç çekerim.Çayımı yudumlarken resmi inceler ve 10 sn içerisinde kapatırım.Konu dağılmasın diye link veriyorum, bakarsın artık. Birkaç tane daha var böyle.Arkadaş şu tarzda kız yok ya yok resmen.Böyle bir kız bulsam ömür boyu bağlılık sözü bile veririm lan(evlilik bana ters usta ).

o bağlanma sorunu bende de var ama ne yapalım sevgili olmadan da olmuyor olsa başka dert. sen öyle bir kız bul kardeşini bana ayarlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: mcjacky

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-siradisi-urunler-sevgiliye-ese-anneye-en-guzel-hediye-24-ayar-gercek-altin-gul-71254576/detay/

kardeşim şu hediyeye bak bakalım ilgini çekermi

Dostum çok güzel ama beni aşar o kadar abartmam yani :D

• up
  • Arkadaşlar geçen gün bir hediye gördüm bana çok hoş ve orjinal geldi.

Eğer sevgililer gününde sevdiğinize onu hem şaşırtacak hem sevindirecek kısacası sıradışı bir hediye almak isterseniz buraya tıklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachine

Mesajım bulunsun:D

mesajım bulunsun abisi
  • Up beyler yok mu önerisi olan
  • kendi fikriniz olmadıktan sonra hepsi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Galaxy Note için para atmaya çalışıyorum kenara sevgili kusura bakma bu sene böyle

Hem güzel bir öpücük yeter

Bir sarılırım dünyalara bedel olur valla. İlginç hediyeler çıkarsa değerlendirebilirim tabi o ayrı

Bu arada merhaba cwr

• Buyrun arkadaslar belki bir fikir verir
    http://www.surprizim.net/
  • hocam yeri değil ama sen bi ara diyet yapıyorrdun nasıl oldu kaç kılo verdın ne yaptın ?
  • quote:

Beyler çok marjinal bişey yapmak istiyorum gidip para verip birşeyler almak kolay, ama burda önemli olan maddiyat değil, yani karşımdakini öyle bir etkilemeliyimki unutulmaz ve güzel bir hediye olsun. Fikirlerinizi bekliyorum.

Mesela kız arkadaşın örnek verelim kız arkadaşınla çektirğin resimleri ozalitcide kitap gibi yaptır ve altına o gün yaşanan bir ayrıntıyı güzel bir söz halinde her fotografa uygula.
  • Bir Arkadaş kar tanesi demişti . hoşuma gitti aslında almayı düşünüyorum . kolye gibi falan
  • quote:

Beyler çok marjinal bişey yapmak istiyorum gidip para verip birşeyler almak kolay, ama burda önemli olan maddiyat değil, yani karşımdakini öyle bir etkilemeliyimki unutulmaz ve güzel bir hediye olsun. Fikirlerinizi bekliyorum.

Eğer uzun süredir birlikteyseniz ilişkinizi hikayeleştirip yazıp bit hikaye kitabı halinde bastırıp hediye edebilirsin bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.