Şimdi Ara

Sevgililer günü hediyesi[ Ciddi konu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
4
Favori
9.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çok marjinal bişey yapmak istiyorum gidip para verip birşeyler almak kolay, ama burda önemli olan maddiyat değil, yani karşımdakini öyle bir etkilemeliyimki unutulmaz ve güzel bir hediye olsun. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acrph0bias -- 5 Şubat 2012; 0:37:40 >

• Mesajım bulunsun:D
  • Erken diye düşünenler olabilir ama kafamdaki plan uzun uğraşlar sonucu yapılabilecek birşey olması o yüzden şimdiden yazdım hadi ama beyler vardır güzel fikirleriniz
  • takip. Saçma saçma yazacak ergenleri sirke alalım.
  • valla ben ilk sevgileme yapmayı düşünüyorum bu incik boncuk satan yerlerden gökkuşağı renklerinde boncuk alıp birde sevgilinin baş harfini yada kendi baş harfini alıp bunları dizip bileklik yapmayı düşünüyorum ve hediyenin içine geri kalan hayatın ve ilişkimiz bu gökkuşağı renkleri gibi renkli olur canım tarzı bir kartla vermeyi düşünüyorum hem ucuz hem emek olduğundan güzel bir hediye olur bence tabi ben bunu sevgili olduktan 1 hafta sonra falan yapmayı planlıyorum ama bu gidişe o gün hiç gelmiyecek
  •  Sevgililer günü hediyesi[ Ciddi konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 5 Şubat 2012; 0:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkvnc

valla ben ilk sevgileme yapmayı düşünüyorum bu incik boncuk satan yerlerden gökkuşağı renklerinde boncuk alıp birde sevgilinin baş harfini yada kendi baş harfini alıp bunları dizip bileklik yapmayı düşünüyorum ve hediyenin içine geri kalan hayatın ve ilişkimiz bu gökkuşağı renkleri gibi renkli olur canım tarzı bir kartla vermeyi düşünüyorum hem ucuz hem emek olduğundan güzel bir hediye olur bence tabi ben bunu sevgili olduktan 1 hafta sonra falan yapmayı planlıyorum ama bu gidişe o gün hiç gelmiyecek

İşte bu tarz önerileri bekliyoruz beyler, çok güzelmiş dostum beğendim gerçekten :) not alıyorum bunuda, bulduklarımı toparlayıp aralarından en güzelini seçeceğim =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

quote:

valla ben ilk sevgileme yapmayı düşünüyorum bu incik boncuk satan yerlerden gökkuşağı renklerinde boncuk alıp birde sevgilinin baş harfini yada kendi baş harfini alıp bunları dizip bileklik yapmayı düşünüyorum ve hediyenin içine geri kalan hayatın ve ilişkimiz bu gökkuşağı renkleri gibi renkli olur canım tarzı bir kartla vermeyi düşünüyorum hem ucuz hem emek olduğundan güzel bir hediye olur bence tabi ben bunu sevgili olduktan 1 hafta sonra falan yapmayı planlıyorum ama bu gidişe o gün hiç gelmiyecek

İşte bu tarz önerileri bekliyoruz beyler, çok güzelmiş dostum beğendim gerçekten :) not alıyorum bunuda, bulduklarımı toparlayıp aralarından en güzelini seçeceğim =)

Bide arkadaşımın yaptığı bir olay var onuda yazayım

Arkadaşım Kalp şeklinde bir mücevher kutusu almıştı kutunun üstünde içini aç ve bak yazıyordu. içine yenmiş bir sürü browni intence boş paketlerini koymuştu paketlerin altında bir not ve hediye vardı notta hepsini yedim ama hiçbiri senin kadar tatlı değildi yazmıştı. bunu forumdan bir arkadaş yapmıştı. Şimdi ismini vermiyim deşifre olmasın.

Aklıma başka gelirse yazarım daha gerçi benden başka konuyu ciddiye alan yok sanırım

• quote:

quote:

quote:

Bide arkadaşımın yaptığı bir olay var onuda yazayım

Arkadaşım Kalp şeklinde bir mücevher kutusu almıştı kutunun üstünde içini aç ve bak yazıyordu. içine yenmiş bir sürü browni intence boş paketlerini koymuştu paketlerin altında bir not ve hediye vardı notta hepsini yedim ama hiçbiri senin kadar tatlı değildi yazmıştı. bunu forumdan bir arkadaş yapmıştı. Şimdi ismini vermiyim deşifre olmasın.

Aklıma başka gelirse yazarım daha gerçi benden başka konuyu ciddiye alan yok sanırım

browni intense olayı biraz müstehcen onu geç :) ama ilgilendiğin için teşekkür ederim dostum. Ne demişler sana birisi eşşeklik yapıyosa, sen onun gibi eşşeklik yapmaki farkın olsun, birileri konu açar biz cevaplarız ;) bilipde yazmayan varsa valla bozuşuruz.

• Yaşlar kaç ona göre öneri vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yaşlar kaç ona göre öneri vereyim.

19 Hocam.
  • quote:

21
  • Ben düğün davetiyesi hediye etmeyi düşünüyorum ama 1 tane basacak yer yoktur heralde
  • quote:

16
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

21

Ooo sende mi brütüs ? Sen bütçene göre yüzük-kolye al derim.Ama resmi bir şey değil, neler sevdiğine bağlı kızın.Mesela kar tanesi alabilirsin.Nelerden hoşlanıyorsa işte.Ama klasik kalp falan, hele bir yarısı sende bir yarısı bende gibisinden bir şey alırsan o anlık sever ama sonra anlamsız gelir.

16 yaşındaki arkadaş browni sürprizini deneyebilir.Çok etkilenir veya uyuz olur.Biraz risk o yaştaki kızda.

Konu sahibi arkadaşım, düşünüyorum ama bir etkinlik gelmedi aklıma. Mesela şöyle olabilir, evin boş olmasını sağlayabilirsen eve çağır.Gül yaprakları ser yerlere, sonra yemek hazırlayın beraber veya kendi yaptığın yemeği de sunabilirsin.Gerisi de dans-film size kalmış.Akşam olacak diye bir kural yok, öğlen de uygulayabilirsin.Tabi ilişki ciddiyetine ve süresine de bağlı bu.

Aklıma geldikçe yazarım.Ulan 14 şubat değilde 14 mayıs falan olsaydı sevgililer günü çok daha rahat olurdu diye düşünüyorum.Sahil-deniz-yat-bahçe gibi fonksiyonlar da eklenecekti ne güzel.Çok ters zaman şubat.

• quote:

quote:

quote:

21

Ooo sende mi brütüs ? Sen bütçene göre yüzük-kolye al derim.Ama resmi bir şey değil, neler sevdiğine bağlı kızın.Mesela kar tanesi alabilirsin.Nelerden hoşlanıyorsa işte.Ama klasik kalp falan, hele bir yarısı sende bir yarısı bende gibisinden bir şey alırsan o anlık sever ama sonra anlamsız gelir.

yok be ya. ben hediye işini çözerim. anlarım bu işlerden maksat seni gıcık etmek değil mi

daha sevgilimiz yok. yarın olucak inşallah. sonra 14 şubat buluruz o zamana bir şey ama kar tanesi hoşuma gitti. alabilirim

bende sana yardımcı olayım

• quote:

quote:

quote:

21

16 yaşındaki arkadaş browni sürprizini deneyebilir.Çok etkilenir veya uyuz olur.Biraz risk o yaştaki kızda.

Konu sahibi arkadaşım, düşünüyorum ama bir etkinlik gelmedi aklıma. Mesela şöyle olabilir, evin boş olmasını sağlayabilirsen eve çağır.Gül yaprakları ser yerlere, sonra yemek hazırlayın beraber veya kendi yaptığın yemeği de sunabilirsin.Gerisi de dans-film size kalmış.Akşam olacak diye bir kural yok, öğlen de uygulayabilirsin.Tabi ilişki ciddiyetine ve süresine de bağlı bu.

Aklıma geldikçe yazarım.Ulan 14 şubat değilde 14 mayıs falan olsaydı sevgililer günü çok daha rahat olurdu diye düşünüyorum.Sahil-deniz-yat-bahçe gibi fonksiyonlar da eklenecekti ne güzel.Çok ters zaman şubat.

Hocam eve biraz zor ya :) yani o düzeye geçmedik ben geçmekde istemiyorum yani tamamen ciddi o işlere girmek bana ters. Ama kızın gönlünüde almak istiyorum eğer aklına bişey gelirse yazarsan çok iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

21

Hocam eve biraz zor ya :) yani o düzeye geçmedik ben geçmekde istemiyorum yani tamamen ciddi o işlere girmek bana ters. Ama kızın gönlünüde almak istiyorum eğer aklına bişey gelirse yazarsan çok iyi olur.

güzel bir öneri sunmuştum bu forumda ama bulamıyorum. bulayım koyacağım. gerçekten yaratıcı bir şeydi.

çok şanslısın buldum.

hergün birşeyini alacaksın ama haberi olmayacak. sonra bunları ufak bir kutuya atacaksın.en alta kendi resimlerinden birini koyacaksın vesikalık. yanına ufak bir not düşeceksin.bu zamana kadar eşyalarını alan bendim. ama hırsızlık için değil, sana en güzel hediye verebilmek için. tabi kendinde böyle güzel bir hediye alıp notun altına onu koyacaksın. sonra bir kağıda şiir yazıp ok ile seni çok seviyorum bla bla. yazıcaksın.

bla bla=ona özel olarak kullandığın ne varsa. bu doğum günü içinde bir kaç gün içinde sevgililer gününe uyarlarım bunu

http://resim.donanimhaber.com/m_56540979/mpage_1/key_Crimson%2CKing/tm.htm şu konuya bir bak. aklına güzel bir şeyler gelir mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 5 Şubat 2012; 2:22:59 >

• Lan bizimki tutturdu Laptop istiyorum ,gavurun kızına bak yaw, sipariş veriyor sanki babasının laptopu varda kendisi istiyor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

21

güzel bir öneri sunmuştum bu forumda ama bulamıyorum. bulayım koyacağım. gerçekten yaratıcı bir şeydi.

çok şanslısın buldum.

hergün birşeyini alacaksın ama haberi olmayacak. sonra bunları ufak bir kutuya atacaksın.en alta kendi resimlerinden birini koyacaksın vesikalık. yanına ufak bir not düşeceksin.bu zamana kadar eşyalarını alan bendim. ama hırsızlık için değil, sana en güzel hediye verebilmek için. tabi kendinde böyle güzel bir hediye alıp notun altına onu koyacaksın. sonra bir kağıda şiir yazıp ok ile seni çok seviyorum bla bla. yazıcaksın.

bla bla=ona özel olarak kullandığın ne varsa. bu doğum günü içinde bir kaç gün içinde sevgililer gününe uyarlarım bunu

http://resim.donanimhaber.com/m_56540979/mpage_1/key_Crimson%2CKing/tm.htm şu konuya bir bak. aklına güzel bir şeyler gelir mutlaka

Güzel.Ama vesikalık değilde şöyle yapılırsa daha hoş ve komik olur.Her eşyayı alırken kendi fotoğrafını çeksin komik pozlar vererek.Onları koysun.

Ama sevgililer gününde yemez. Normal zamanlarda veya morali çok bozuk olduğu zamanlarda süper olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.