Merhaba arkadaşlar bn |_-0zZi€-_| nickli üyenin bi arkadaşıyım kendisi bana foruma üye olmamı ve onun adına bir mesaj yazmamı istedi yemin ederimki bn ozzie deilim bunları yazmamı o istedi bana msn den anlattıgını yazıorum kendisi yaklaşık 1 ay önce girdiği bi tartışmada hakaret gerekçesiyle banlanmış ve 21 gün ban cezası almış ancak şuan 21 gün deil 1 ay geçmesine ragmen foruma giremiyor ve nick inin üstünde uzaklaştırılmış cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır yazıyor ve girmeyi denediinde böyle bir kullanıcı kayıtlı deil uyarısı çıkıormuş bunları yazmamı fake aldığı zaman bir daa banlanacağını ve 550 postlu ozzie nick ini kaybetmek istemediğini söyledi bu konuda yardımlarınızı bekliyor Ne yapması gerektiğini söylerseniz tekrar fouma ozzie olarak girebilmesi için şimdiden teşekkürler
ilgilenirler merak etme
Yonetıclier olaya sımdı el koyar sanırım.Tabı bılmedıgımız baska bısey yoksa
bilmediğiniz başka bişey yok 21 gün ceza var ve devamıda anlattığım gibi cevaplarınız için teşekkürler
Bence bir yöneticiye pm at, daha çabuk sonuca ulaşırsın. İyi geceler.
ilgileniyorum
Ayrıca bunun için size konu açtırmasına gerek yoktu forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atması yeterli olurdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme