Şimdi Ara

Sevgili bulamamak yalnız olmak çok zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi yaşa kadar takmıyosunuz başka şeylerle meşgul oluyosunuz ama 20 li yaşlardan sonra yalnız olmak yalnız kalmak sevilmemek insana zor geliyo sevgili bulamamak benim gibi kardeşlerim varsa dertleşelim

• 23 yaşındayım ve hiç olmadı
  • hay derdinize...
  • var ama azaltmayı başardım diye dusunuyorum, önce bir kaç kızla flört etmen gerekecek sonra bu flört sırasında ne kadar sığ ve cahil insanlar olduklarını farkedeceksin ve otomatik olarak soğuyacaksın. Eğer etkilendiğin biri çıkarsa o zaman acılardan acı beğen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

var ama azaltmayı başardım diye dusunuyorum, önce bir kaç kızla flört etmen gerekecek sonra bu flört sırasında ne kadar sığ ve cahil insanlar olduklarını farkedeceksin ve otomatik olarak soğuyacaksın. Eğer etkilendiğin biri çıkarsa o zaman acılardan acı beğen.
    aynı cevabı vermiş sayın...sonuna kadar haklısın.
  • Nasıl bulamıyorsunuz acaba? Etrafına bak biraz vardır elbet...

Çok şükür sevgilim var
  • Aksine ben sevgilimden ayrılınca bi rahata eriştim. Uzun zamanda olmadı öyle ama bir rahatlama yaşadım neden bilmiyorum şuan herhangi bir ne bileyim biriyle sevgili olma isteğim falan da yok.

Kısacası çokta takılmayın. Yalnız geldin yalnız gidicen zaten bu kadar kedere boğulmaya gerek yok.
  • Kızların gerçek yüzünü görünce yalnızlıkla gurur duyacaksınız.
  • Ölene kadar o dogustan gelen istegi durduramayacagiz
  • Knk en iyisi direk evlenmek.sevgili olmak vakit kaybı.uygun hatunu bul ve nikahı bas gitsin.yoksa çok üzülürsün.benim yaşım kadar belkide flörtüm var ama hepsi boş bence.şimdi uygun kızı arıyorum bulursam direk istemeye gideceğim
  • sevgili olmak ne yav

geçiniz efenim bunları

sevgili olmak bana göre değil

tek gecelik ilişki en güzeli yaa

aynı kızla 1 hafta birlikle olmaya dayanamıyorum, ölüm gibi geliyor

doğaya bir baksanıza siz hiç sevgilisi olan bir aslan gördünüz mü? Uzun süre birlikte takılan bir erkek aslan ve bir dişi aslan gösterin bana desem, gösteremezsiniz.

bir de bunların 2-3 yıl hiç ayrılmayan tipleri oluyor. Acıyorum, yemin ediyorum acıyorum çünkü tabiri caizse resmen kendilerine işkence ediyorlar.

Erkeğin tek görevi vurup geçmek beyler. Eğer gerçekleri konuşacaksak bunuYok aileymiş yok bilmem ney. Erkeklerin babalık gibi bir sorumluluğu yoktur zaten kesinlikle ve tamamen uydurma bir kalıp olarak karşımıza çıkıyor.

Erkek, daldan dala atlamaya programlanmıştır. Hem insanlarda hem de hayvanlarda aynıdır bu. Yani kısacası; babalığın bir yeri yok bu dünyada çünkü erkeğin böyle bir vazifesi yok.

Hiç evlenmeyeceğim zaten bu gidişle. Evlenecek kadar kafayı sıyırmadım çünkü daha.

Dönelim esas konumuza; sevgilim yok diye üzülmek fikrine saygım sonsuz orası ayrı ama "sevgilim yok"tan kasıt eğer "yanımda gezdirmelik bir kız yok" ise ya da "arkadaşlarıma, aileme, akrabalarıma hava atmak için kullanabileceğim bir kız yok" ise veyahut da "her gün beraber foto çekinip instagramda orda burda foto paylaşıp millete hava atmak için bir sevgilim yok" ise; şimdi burayı iyi okuyun.

"Saygı duymuyorum hiçbirinize. Umarım uzun bir süre daha bulamazsınız bir kız."

Şayet; "sevgilim yok"tan kasıt; "cinsellik yaşabileceğim bir partnerim yok" ise ya da "beni gerçekten ben olduğum için sevecek ve kabul edecek bir partnerim yok" ise size saygım sonsuzdur.

Umarım en kısa sürede bir partneriniz olur.

Günümüzde, yanında kız gezdirmeyi bir erdem, bir elitlik ve de diğer insanlara bir -hava atma aracı-(?) olarak gören embesiller çok, ne yazık ki. (Gözlemlerime dayanarak bunu söylüyorum ve bu iddia tamamen bana aittir. Not: Gözlemlerimde otobüs durakları, metro, metrobüs ve otobüs gibi çeşitli toplu taşıma araçları dışında en çok avmler kullanılmıştır.") Yürüyen merdivenlerden inerken kızla sevişmek falan bu diğer insanlara hava atmak için yanında sevgili dolaştıran tiplerin neler yaptıklarını anlatmayacağım çünkü saymaya başlasam eminim ki çok uzun bir yazı olacak. O yüzden kısa kesiyorum. Siz de karşılaşıyorsunuzdur zaten bu tip insanlarla, o yüzden biliyorsunuzdur tipik hal ve hareketlerini (kız ile olan hal ve hareketlerini).

Sana faydası dokunacak(?) bir tavsiye vermem gerekirse; "eskorta git" derim. Mümkünse Türk olmasın, rus olabilir, denk getirebilirsen alman olabilir, moldovyalı, romanyalı olabilir, bu arada azerbaycanlılara da pek bulaşma derim, tavsiye etmem kesinlikle, çek cumhuriyetli olabilir bu çekler fena oluyor benden söylemesi :). 1. Çek 2. Rus 3. Ukraynalı bu öncelik sırasından şaşma kesinlikle. (Eğer gerçek bir deneyim yaşamak istiyorsan ;) kesinlikle ama kesinlikle türk eskort ayarlama. Tamamı tırışka. Net söylüyorum sana.

Bilmiyorum hangi ülkede, hangi şehirde ikamet ediyorsun ama internete bulunduğun şehri yazarsan (sonuna eskort kelimesini koyarak) karşına birçok sonuç çıkacağından eminim ;).

Son düşünceler

Dediğim gibi; tek amacınız kızı yatağa atmak onunla cinsellik yaşamak olsun. Emin olun kızlar da bunu istiyor (bir erkek tarafından yatağa atılmak, bir erkekle sevişmek) ama aileler tarafından yapılan "yanlış inandırmalar" yüzünden bir erkekle yatmanın, sevişmenin yanlış bir şey olduğuna kendilerini inandırıyorlar ve bunun sonucunda da erkeklerle arasına mesafe koyuyor, araya resmen bir duvar örüyorlar kendi elleriyle. Ama gel gör ki bu duvarın yıkılacağı gün de gelecek. Hormonları düzgün bir şekilde çalışan bir kadın, kendi elleriyle ördüğü o duvarı, net söylüyorum, kendi elleriyle yıkacak çünkü artık erkeksizliğe dayanamaz olucak. Kendini ilk tanıştığı erkeğin kollarına bırakacak ve doyumsuzca sevişecek uzun bir süre, düzenli olarak. Sonra ondan sıkılacak gözü başka erkeklere kayacak ona kendini kaptıracak ve onunla yatmak isteyecek. Bu böyle uzar gider. Ama sizin ana fikri anladığınızı varsayarak konuyu burada sonlandırıyorum.

Sevgili aramayın, sevgili arıyorum diye yola çıkarsanız sevgili bulamazsınız. Öncelikle bunu yazın kafanızın bir köşesine. Sevgili yapmak, sevgili bulmak, kız bulmak, kız ayarlamak, çıkma teklifi etmek... Bu anahtar kelimeleri, şayet varsa, kafanızdan söküp atın. "Cinsel ilişkiye girme amacıyla bir partner" arıyorum diyeceksiniz bundan sonra. Emin olun kızlar da sizden böyle düşünmenizi istiyor çünkü her şey karşılıklı. Siz nasıl bir kızı görünce etkilenince dikiliveriyor, kızların da bir tarafları sulanıyor. Unutmayın beyler her şey karşılıklı. Seninki dikildiğinde onunki sulanmıyorsa o kızdan size hayır gelmez. Net. Emin olun, bak samimi söylüyorum, hareketlerinize de yansıyacak zaten. Yeter ki siz "sevgili bulma" kafasıyla yaklaşmayın kızlara. Onlar, sizin için bir ödül, böyle düşünün ve yolunuza bu şekilde devam edin. Hani mesela yılbaşında hediyeler gelir ondan bundan şundan. O hediyeler hediye paketlerine sarılıdır. İşte kızları da hediye paketine sarılı hediyeler olarak görebilirsiniz. Yeter ki siz o paketi açmasını bilin ;)

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Ne alakasi var kezbanlari bulmussunuz belli ki hocam. Ben bir kiz bulmustum, bu kadar mi tesaduf olur, baya uyusuyorduk. Ama benim okuzlugumden gitti iste o da. Yoksa kiz var 7/24 nasilsinnn askkmmmm... Kafa kalmaz oyle zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ne alakasi var kezbanlari bulmussunuz belli ki hocam. Ben bir kiz bulmustum, bu kadar mi tesaduf olur, baya uyusuyorduk. Ama benim okuzlugumden gitti iste o da. Yoksa kiz var 7/24 nasilsinnn askkmmmm... Kafa kalmaz oyle zaten.
    O kızlar evlendikten sonra nasıl dönüyor biz biliyoruz hocam.

2 hafta evli kalıp ömür boyu nafaka bağlayanı mı dersin,

Babasına yalan söyleyip nefret ettiği çocuğu öldürteni mi dersin,

Otobüste yer vermedi diye kötü adam olarak ifşa edileni mi dersin,

Hatta bu kızlar dışarıdan masum gözükseler de illaki bir dedikodu grubu oluyor.

Bu kulaklar neler duydu bir bilseniz.

O yüzden Slav kızlarını tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

sevgili olmak ne yav

geçiniz efenim bunları

sevgili olmak bana göre değil

tek gecelik ilişki en güzeli yaa

aynı kızla 1 hafta birlikle olmaya dayanamıyorum, ölüm gibi geliyor

doğaya bir baksanıza siz hiç sevgilisi olan bir aslan gördünüz mü? Uzun süre birlikte takılan bir erkek aslan ve bir dişi aslan gösterin bana desem, gösteremezsiniz.

bir de bunların 2-3 yıl hiç ayrılmayan tipleri oluyor. Acıyorum, yemin ediyorum acıyorum çünkü tabiri caizse resmen kendilerine işkence ediyorlar.

Erkeğin tek görevi vurup geçmek beyler. Eğer gerçekleri konuşacaksak bunuYok aileymiş yok bilmem ney. Erkeklerin babalık gibi bir sorumluluğu yoktur zaten kesinlikle ve tamamen uydurma bir kalıp olarak karşımıza çıkıyor.

Erkek, daldan dala atlamaya programlanmıştır. Hem insanlarda hem de hayvanlarda aynıdır bu. Yani kısacası; babalığın bir yeri yok bu dünyada çünkü erkeğin böyle bir vazifesi yok.

Hiç evlenmeyeceğim zaten bu gidişle. Evlenecek kadar kafayı sıyırmadım çünkü daha.

Dönelim esas konumuza; sevgilim yok diye üzülmek fikrine saygım sonsuz orası ayrı ama "sevgilim yok"tan kasıt eğer "yanımda gezdirmelik bir kız yok" ise ya da "arkadaşlarıma, aileme, akrabalarıma hava atmak için kullanabileceğim bir kız yok" ise veyahut da "her gün beraber foto çekinip instagramda orda burda foto paylaşıp millete hava atmak için bir sevgilim yok" ise; şimdi burayı iyi okuyun.

"Saygı duymuyorum hiçbirinize. Umarım uzun bir süre daha bulamazsınız bir kız."

Şayet; "sevgilim yok"tan kasıt; "cinsellik yaşabileceğim bir partnerim yok" ise ya da "beni gerçekten ben olduğum için sevecek ve kabul edecek bir partnerim yok" ise size saygım sonsuzdur.

Umarım en kısa sürede bir partneriniz olur.

Günümüzde, yanında kız gezdirmeyi bir erdem, bir elitlik ve de diğer insanlara bir -hava atma aracı-(?) olarak gören embesiller çok, ne yazık ki. (Gözlemlerime dayanarak bunu söylüyorum ve bu iddia tamamen bana aittir. Not: Gözlemlerimde otobüs durakları, metro, metrobüs ve otobüs gibi çeşitli toplu taşıma araçları dışında en çok avmler kullanılmıştır.") Yürüyen merdivenlerden inerken kızla sevişmek falan bu diğer insanlara hava atmak için yanında sevgili dolaştıran tiplerin neler yaptıklarını anlatmayacağım çünkü saymaya başlasam eminim ki çok uzun bir yazı olacak. O yüzden kısa kesiyorum. Siz de karşılaşıyorsunuzdur zaten bu tip insanlarla, o yüzden biliyorsunuzdur tipik hal ve hareketlerini (kız ile olan hal ve hareketlerini).

Sana faydası dokunacak(?) bir tavsiye vermem gerekirse; "eskorta git" derim. Mümkünse Türk olmasın, rus olabilir, denk getirebilirsen alman olabilir, moldovyalı, romanyalı olabilir, bu arada azerbaycanlılara da pek bulaşma derim, tavsiye etmem kesinlikle, çek cumhuriyetli olabilir bu çekler fena oluyor benden söylemesi :). 1. Çek 2. Rus 3. Ukraynalı bu öncelik sırasından şaşma kesinlikle. (Eğer gerçek bir deneyim yaşamak istiyorsan ;) kesinlikle ama kesinlikle türk eskort ayarlama. Tamamı tırışka. Net söylüyorum sana.

Bilmiyorum hangi ülkede, hangi şehirde ikamet ediyorsun ama internete bulunduğun şehri yazarsan (sonuna eskort kelimesini koyarak) karşına birçok sonuç çıkacağından eminim ;).

Son düşünceler

Dediğim gibi; tek amacınız kızı yatağa atmak onunla cinsellik yaşamak olsun. Emin olun kızlar da bunu istiyor (bir erkek tarafından yatağa atılmak, bir erkekle sevişmek) ama aileler tarafından yapılan "yanlış inandırmalar" yüzünden bir erkekle yatmanın, sevişmenin yanlış bir şey olduğuna kendilerini inandırıyorlar ve bunun sonucunda da erkeklerle arasına mesafe koyuyor, araya resmen bir duvar örüyorlar kendi elleriyle. Ama gel gör ki bu duvarın yıkılacağı gün de gelecek. Hormonları düzgün bir şekilde çalışan bir kadın, kendi elleriyle ördüğü o duvarı, net söylüyorum, kendi elleriyle yıkacak çünkü artık erkeksizliğe dayanamaz olucak. Kendini ilk tanıştığı erkeğin kollarına bırakacak ve doyumsuzca sevişecek uzun bir süre, düzenli olarak. Sonra ondan sıkılacak gözü başka erkeklere kayacak ona kendini kaptıracak ve onunla yatmak isteyecek. Bu böyle uzar gider. Ama sizin ana fikri anladığınızı varsayarak konuyu burada sonlandırıyorum.

Sevgili aramayın, sevgili arıyorum diye yola çıkarsanız sevgili bulamazsınız. Öncelikle bunu yazın kafanızın bir köşesine. Sevgili yapmak, sevgili bulmak, kız bulmak, kız ayarlamak, çıkma teklifi etmek... Bu anahtar kelimeleri, şayet varsa, kafanızdan söküp atın. "Cinsel ilişkiye girme amacıyla bir partner" arıyorum diyeceksiniz bundan sonra. Emin olun kızlar da sizden böyle düşünmenizi istiyor çünkü her şey karşılıklı. Siz nasıl bir kızı görünce etkilenince dikiliveriyor, kızların da bir tarafları sulanıyor. Unutmayın beyler her şey karşılıklı. Seninki dikildiğinde onunki sulanmıyorsa o kızdan size hayır gelmez. Net. Emin olun, bak samimi söylüyorum, hareketlerinize de yansıyacak zaten. Yeter ki siz "sevgili bulma" kafasıyla yaklaşmayın kızlara. Onlar, sizin için bir ödül, böyle düşünün ve yolunuza bu şekilde devam edin. Hani mesela yılbaşında hediyeler gelir ondan bundan şundan. O hediyeler hediye paketlerine sarılıdır. İşte kızları da hediye paketine sarılı hediyeler olarak görebilirsiniz. Yeter ki siz o paketi açmasını bilin ;)
    Kardeşim ne saçmalıyon sen aslanmıyız biz iq?

• E kardeşim şimdi genel konuşacağım ben seni tanımam etmem dediklerim sana değil;

Adam tüm gün bilgisayar başında takılır, okumamış etmemiş asgari ücrete çalışır, tüm gün zorno izler, hiçbir hobisi yoktur sadece lol oynar futbol izler
    İstediği kız manken gibi olacak, çok güzel olacak, eline el değmemiş olacak, hiçbir şey yaşamamış olacak, çok anlayışlı olacak, çok iyi bir eş, dost, arkadaş olacak, mutfakta ve yatakta çok iyi olacak...

"Kezban" diye betimlediğimiz kızlarda başta saydığım erkeklere kalıyor onlar da o kızı beğenmiyor ve yalnızım diyor.
  • up
  • Sevgili bulamamak yalnız olmak çok zor
  • Olunca her şey tamam oluyor mu sanıyorsun. Birlikte geçirdiğin ne bileyim alıştıktan sonra çıkan sorunlar problemler kıskanmalar. Özellikle kıskanmalardan kaynaklanıyor çoğu sorun her neyse. Alıştığın için sürekli onu düşünüyorsun ve arıyorsun peki ya kötü gittiğinde, saçma sapan alınmalar işte bu dediğim problemler olduğunda hissettiğin kötü his. Ben 2 ay geçtikten sonra(sorunlar çıkıyordu birbirimizi daha yakından tanıyorduk) şöyle düşündüm keşke hiç tanışmasa mıydım. Tamam yanında mutluyum sabah uyanıyorum birisi var ama bu bana hissettirdiği kötü hissi unutturuyor mu.
    Ayrıca hocam bu ilişki şeyinde sevgilim olacak birisi olacak diye sürekli ararsan kötü sonuçlanma ihtimali yüksek. Bazı şeyler nasiptir ve en güzeli bi anda karşına çıkandır bence. Tekrar ayrıca kendine bak, bakımlı ol ne bileyim spor yapmaya çalış, diksiyonunu ses tonunu ayarlamaya çalış özgüvenini yüksek tut her zaman.

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Kafa olarak %80 bende böyle bakıyorum lakin sen ötesine geçmişsin misan yakıb arkadaşım tam senib modunda onun kız arkadaşları oldu bayağı sonra aklı tamamen cinselliğe kaydı ve öyle devam ediyor benide bu kafaya çekti mantıklı aslında napcan sex için herkesle sevgili olamazsın ya.
    Ha burdaki ince çizgi bütün kadınlar obje olarak görmemek görürsen eğer saplantı oluyor.
    Sevgililik iyi güzelde şuan ülke şartlarında bi de bu kuşak tuhaf olduğu için erkekler yokluk çekiyor benim tavsiyem fizik ve kafayı geliştirmek lazım kiloluysan fit olcan zayıfsan kalıplı olcan biraz bilgili kültürlü olcan bi ideolojin olcak genel kültür falan bide cebinde biraz paran varsa tavlarsın çoğu kızı yani ilişkide baskın olduğun sürece yatamacağın takılamayacağın kız yoktur da bunları yapıpta sonuca varamamak var.
    Kısacası ülke şartlarında sex yapmak sevgili yapmak zor ve tuhaf değişik yollardan geçiyor kafayı takmayın bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.