Şimdi Ara

Sevgili Adayının İş Yerine Çiçek Göndermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sevgili adayının iş yerine çiçek göndermek nasıl karşılanır sizce? İş bir hotelde ofis elemanlığı. Ailesiyle birlikte yaşadığı için evine gönderemiyorum, iş yerine göndermek içimden geldi tam kararlıydım ki değişik yorumlar kafamı karıştırdı. Kimi kızlar diyor ki bayılırım, keşke biri de bana yapsa diye kimisi de utanırım falan diyor. Bir de çiçek sepetinden İstanbul'un ilçelerine sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curious Monkey -- 8 Temmuz 2014; 9:21:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İşyerine Çiçek Göndermek

Bir işyerine çiçek göndermek, birine saygı veya takdirinizi ifade etmenin hoş bir yoludur. İster bir meslektaşınıza tebrikler iletmek, ister yeni tanıştığınız birine nezaket göstermek isteyin, işyerine çiçek göndermek unutulmaz bir jest olabilir.

Neden İşyerine Çiçek Gönderirsiniz?

• Tebrikler: Bir promosyon, terfi veya özel bir başarıyı kutlamak.
    • Teşekkür: Yardım veya destek için minnettarlığınızı ifade etmek.
    • Başsağlığı: Bir kayıp veya zor zaman.
    • Yeni tanışma: Yeni tanıştığınız birine dostluk veya ilgi göstermek.

İşyerine Çiçek Gönderirken Aklınızda Bulundurmanız Gerekenler:

• Uygunluk: Çiçeklerin işyerinin kültürüne uygun olduğundan emin olun. Bazı işyerleri büyük buketleri kabul etmeyebilirken, bazıları daha küçük aranjmanları tercih edebilir.
    • Gönderme Zamanı: Çiçeklerin sabah veya öğle saatlerinde teslim edilmesini sağlayın, böylece alıcı onları işyerinde alabilir.
    • Mesaj: Çiçeklere, alıcının adını ve kısa bir mesaj ekleyin. Mesaj, gönderdiğiniz nedeni belirtmeli ve samimi olmalıdır.

İşyerine Çiçek Göndermenin Avantajları:

• Profesyonellik: İşyerine çiçek göndermek, profesyonel ve düşünceli olduğunuzu gösterir.
    • Moralin Yükselmesi: Çiçekler, özellikle stresli zamanlarda moral yükseltmeye yardımcı olabilir.
    • İlişkilerin Güçlenmesi: Çiçek göndermek, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle olan ilişkileri güçlendirmeye yardımcı olabilir.

İşyerine Çiçek Gönderen Erkekler:

Erkeklerin işyerine çiçek göndermesi nadir değildir ve son derece takdirle karşılanır. İster bir iş arkadaşına tebrik etmek, ister yeni tanıştığınız bir kıza ilgi göstermek isteyin, işyerine çiçek göndermek unutulmaz bir etki bırakabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hosuna gider de is yerinde utanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orda uzun seneden beri calisiyorsa sorun olmaz ama 3-4 y once ise girdiyse bence gonderme.

• Sevgili adayi oldugu icin hosuna gidecektir. Sevgili olsa kesin kavgayla sonuclanir derdim

• Her kizin..os yerinde tum gun muhabbet ettigo yakisikli erkekler olur...kizi begenen ve..kizin begemdigi erkek vardir..beraber ogle yemegime cikarlar...cicek gonderirsen iyi olmaz...ortaligi karistirma

• Staj yaptıgım yerde, çiçek çikolata falan gelıyordu bayan elemanlara arkadaşları bi ooooo falan yapıyorlardı..Yani utanabilir.Ama çokda hoşuna gidecektir eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Her kizin..os yerinde tum gun muhabbet ettigo yakisikli erkekler olur...kizi begenen ve..kizin begemdigi erkek vardir..beraber ogle yemegime cikarlar...cicek gonderirsen iyi olmaz...ortaligi karistirma

İş yerinde erkek yok dahice fikirlerini kendine sakla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curious Monkey

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Her kizin..os yerinde tum gun muhabbet ettigo yakisikli erkekler olur...kizi begenen ve..kizin begemdigi erkek vardir..beraber ogle yemegime cikarlar...cicek gonderirsen iyi olmaz...ortaligi karistirma

İş yerinde erkek yok dahice fikirlerini kendine sakla

ek yoksa gönderebilirsin, öbür türlü bir ofis ortamında rahatsız hissedecektir kendini muhtemelen, allah bağışlasın, bizimde adayımız vardı ama

• Patron ve ust duzey calisanlar ve servis soforu ilk bakan kisilerdir birde iyi giyim makyaj parfum topuklu ayakkabi oldumu..takim elbiseli zengin erkekler goturen goturene..etrafta cok arkadas aldatildi...ortam boyle..is yerinde erkek olmasada musteriler.olur...yakisikli.musteride goz koyar

• Kızlar çiçek almayı koşullar ne olursa olsun severler. Hele ofis ortamı çok iyidir. Onca insanın içinde kendini özel hisseder. Gösteriş yapar. Fakat kız sende birşey bulamıyorsa göndermenin bi anlamı yok.

Ben göndermiştim doğumgününde bayada pahalıydı. Kız teşekkür etti. Daha sonra ben konuyu açınca olay pert işte bunlar hep tecrübe..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönder, raad ol.. Hem de erkek yokmuş ofiste, tam kadın egosu tatmin etmelik ortam işte..
  • Kızı sen daha iyi tanırsın, huysuz bişeyse gönderme derim. Başka bişey düşün. Eğer pozitif bi insansa kesinlikle mutlu olur.

• Kızı ben tanıyorum o zamanlar benim sevgili adayimdi gönderdiğimde bişey dememisti yolla

• Tek bir gül gönderirsen bişey olmaz ama şaşalı bişey gönderirsen utanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambargo

Kızı ben tanıyorum o zamanlar benim sevgili adayimdi gönderdiğimde bişey dememisti yolla

/>
  • Abi bir kız senin ofisine bir hediye gönderirsen hoşuna gitmez mi?

Hiç düşünme gönder.. Zaten kendisine çiçek gönderilip de hoşuna gitmeyen kız olmaz. Utansa bile hoşuna gidecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.