Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pendik merkezdeyim hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tam adres verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanus

tam adres verebilirmisiniz

PM attım

• hocam lg p503 için jtag varmı vede nasıl yaparız. bende pendikte ikamet etmekteyim. pazartesi günü acil cevap bekliyorum.

EDİT: Tel hiç bir şekilde açılmıyor. full brick herhalde. rom yüklemeye çalışırken program takılı kaldı o arda tel kendini kapadı geberdi gitti tel bide benimde değil arkadaşındı krize girdi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 27 Mayıs 2013; 1:22:35 >
  • p503 vjtag var usta gel hallederiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

p503 vjtag var usta gel hallederiz..

arkadaşla bi görüşme yapayım yarın ona göre ugrarım. siz bana tam adresinizi gönderin şimdi olmasa bile bi gün işim düşebilir. inşallah düşmezde.
  • pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

pm attım.

cevaplandı

• Selam Muhterem ,

Benim Galaxy S Advance I9070 var.. Kararlılık güncellemesi diye birşey yaptı kendisi samsungun kendi güncellemesini.tekrar açmak için kapattı ve daha da açılmadı.. power tuşuna basınca yada şarja takınca hiç bi tepki yok ..internette yazılı bütün tuş kombinasyonlarını denedim ama cihazda hiç bi yaşam belirtisi yok. ne download mod ne reovery mode ..ölü modunda cihaz.. Doğru yerde olduğumu düşündüğüm için yazıyorum. Galaxy S Advance I9070 e Jtag yapılıyo mu yada yapıyor musun ? ve ne kadara yapıyosun..

Saygılarımla
  • Merhabalar BesTCool benim bir htc sensation xe cihazım var s-off yapmaya çalışırken bir sorun oluştu cihaz şuan bootloader menüsüne giriyor ama açılmıyor htc logosunda kalıyor bana da jtag ile çözüm geçerli olur mu bir de bana size cihazımı getirebileceğim adresi yazarsanız çok sevinirim birde ücret ne kadar civarı olur lütfen yardımcı olun çünkü cihazım normalde garanti süresi içerisinde idi suan teleservice de ama internetten cihazın durumunu goruntuledim bugün ve müşteriye fiyat teklifi yapılacak yazıyordu fiyat ise 650 tl civarı idi herhalde anakart değişim istiyorlar ama cihazım full brick değil gibi okuduğuma göre çünkü boot menüye giriyor açılmaya teşebbüs ediyor yanılıyor muyum? şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soundmind

Merhabalar BesTCool benim bir htc sensation xe cihazım var s-off yapmaya çalışırken bir sorun oluştu cihaz şuan bootloader menüsüne giriyor ama açılmıyor htc logosunda kalıyor bana da jtag ile çözüm geçerli olur mu bir de bana size cihazımı getirebileceğim adresi yazarsanız çok sevinirim birde ücret ne kadar civarı olur lütfen yardımcı olun çünkü cihazım normalde garanti süresi içerisinde idi suan teleservice de ama internetten cihazın durumunu goruntuledim bugün ve müşteriye fiyat teklifi yapılacak yazıyordu fiyat ise 650 tl civarı idi herhalde anakart değişim istiyorlar ama cihazım full brick değil gibi okuduğuma göre çünkü boot menüye giriyor açılmaya teşebbüs ediyor yanılıyor muyum? şimdiden teşekkür ederim.

Pm attım adresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 31 Mayıs 2013; 14:19:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lostpoet

Selam Muhterem ,

Benim Galaxy S Advance I9070 var.. Kararlılık güncellemesi diye birşey yaptı kendisi samsungun kendi güncellemesini.tekrar açmak için kapattı ve daha da açılmadı.. power tuşuna basınca yada şarja takınca hiç bi tepki yok ..internette yazılı bütün tuş kombinasyonlarını denedim ama cihazda hiç bi yaşam belirtisi yok. ne download mod ne reovery mode ..ölü modunda cihaz.. Doğru yerde olduğumu düşündüğüm için yazıyorum. Galaxy S Advance I9070 e Jtag yapılıyo mu yada yapıyor musun ? ve ne kadara yapıyosun..

Saygılarımla

PM den yazısdık degilk mi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lostpoet

Selam Muhterem ,

Saygılarımla

PM den yazısdık degilk mi..

Dün yazmıştım onu.. Adresini bekliyorum PMle ..
    Saygılarımla

• adresi attım hocam PM den

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soundmind

Merhabalar BesTCool benim bir htc sensation xe cihazım var s-off yapmaya çalışırken bir sorun oluştu cihaz şuan bootloader menüsüne giriyor ama açılmıyor htc logosunda kalıyor bana da jtag ile çözüm geçerli olur mu bir de bana size cihazımı getirebileceğim adresi yazarsanız çok sevinirim birde ücret ne kadar civarı olur lütfen yardımcı olun çünkü cihazım normalde garanti süresi içerisinde idi suan teleservice de ama internetten cihazın durumunu goruntuledim bugün ve müşteriye fiyat teklifi yapılacak yazıyordu fiyat ise 650 tl civarı idi herhalde anakart değişim istiyorlar ama cihazım full brick değil gibi okuduğuma göre çünkü boot menüye giriyor açılmaya teşebbüs ediyor yanılıyor muyum? şimdiden teşekkür ederim.

Pm attım adresi

çok teşekkür ederim en yakın zamanda getireceğim :) aslında telefonumu servisden alır almaz getireceğim.

• quote:

adresi attım hocam PM den

PM gelmedi muhterem..Adresi tekrar göndrebilir misin?
  • Galaxy S3 için jtag mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso2000 -- 2 Haziran 2013; 10:29:53 >
  • galaxy i727 skyrocket s2 telefon brick oldu jtagla açılır mı , açılırsa ne kadar tutar.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiermertefe

galaxy i727 skyrocket s2 telefon brick oldu jtagla açılır mı , açılırsa ne kadar tutar.teşekkürler.

jtagı var ustadım gerekleneri PM attım

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.