Hocam Bende zte v55/optik tablet var şarja taktım bir daha açılmadı aygıt yöneticisinde qhsusb_dload yazıyor brick olmuş halledilebilir mi?
quote:
zte v55
üstadım ugrasmak lazım söz vermiyorum kesin olacagına dair ama leimizden geleni yaparız..
eyvallah üstad tahminen olur ise jtag kaça hallolur bende orhanlıda çalışıyorum olmadı getirir bırakırım sana
samsung galaxy s2 gt i9100g varmı
hocam kolay gelsin samsung galaxy i9003 rom atarken full brick oldu recovery moda boot moda girmiyor sarja takınca tepki yok pc e baglayınca OMAP3630 bulundu diyor sonra kayboluyor durum bundan ibaret tamir olurmu olursa nedir bedeli cevap bekliyorum tekrar kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: djepxah
hocam kolay gelsin samsung galaxy i9003 rom atarken full brick oldu recovery moda boot moda girmiyor sarja takınca tepki yok pc e baglayınca OMAP3630 bulundu diyor sonra kayboluyor durum bundan ibaret tamir olurmu olursa nedir bedeli cevap bekliyorum tekrar kolay gelsin..
hocam benim emektar Samsung b7320 türkcelin telefonuna ingilizce rom atmıştım uzun zamandır kullanıyodum forumlarda gezerken bi rom daha buldum ama sonradan öğrendimki olmuyomuş samsung i637 romu attım telefon imei 00000000 oldu başka arızalar falan yeniden rom atacam ama msm7225 gibi programlarda com portu açamıyom "j" tuşuna basarak bi türlü açamıyom açılsa belki rom yüklenir ama
senin yapabileceğiin bişey varmı bende kurfalıdanım cevabını bekliyorum, ya duvara atacam yada bişeyler daha bayılıp devam etcez telefona...
hocam; elimde samsung galaxy note1 (E160L) var koreden geldi şebekeyi görmüyordu.Birkaç servise gönderdik imei 000000000000000 oldu.şimdi geriye döndüremiyoruz.Birisi jtag yapılacak parça değişecek 150 tl falan olur dedi.dediği doğru mu? Cihaz bu yol dışında kurtulur mu? sadece bu yolla olursa siz kaça yaparsınız.cevaplarsanız sevinirim.Cevap ve iletişim bilgilerinizi maile atarsanız sevinirim.erguntasci@mynet.com
pm
hocam bende pm attım
bugün kendisiyle iletişime geçtik görüştük çok düzgün bir arkadaşımız, işimizi de halletti.Yardımından dolayı teşekkürler.
Arkadaşlar bende sorun yaşadığım htc evo 3d cihazımı İzmir den gönderdim.Sağolsunlar ellerine ulaştıkları gün sorunu hallettiklerini bildirip kargoyla geri gönderdiler. Şuan sorunsuz kullanmaktayım. Güvenle gönderebilirsiniz. Merdiven altı işi yapmıyolar.
quote:
Orijinalden alıntı: BesTCooL
gel üstad bakarız
merhaba hocam PM attım ama dönüş olmadı saygılar yardımlarınız bekliyorum acill
çok teşekkürler istanbuldaki yegenime gönderdim telefonu 1-2 güne kadar sevgigsm ye getirir batı mah. ıhlamur sok? masrafı hakkında bişey söyleyebilir misin peki ...
quote:
Orijinalden alıntı: BesTCooL
gel üstad bakarız
çok teşekkürler istanbuldaki yegenime gönderdim telefonu 1-2 güne kadar sevgigsm ye getirir batı mah. ıhlamur sok? masrafı hakkında bişey söyleyebilir misin peki ...
selamlar Mustafa Hocam
bende de açılış ekranında donup kalan galaxy s3 var. Servise götürdüm anakart değişecek dedi. Jtag ile kurtarabilirsek yarın sana getirmek istiyorum cihazı
ne diyorsun hocam hayat varmı cihazımda :(((
hocam bakmadan bişey demek zor ama jtag malesef cozum degil su an..