Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bark_41

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

Tabiki olur hocam..

ücret ne olur hocam?

pm attım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İ9300 boot repair başlamıştır

• quote:

İ9300 boot repair başlamıştır

Samsung galaxy s2 ana kartı varsa fiyatı nedir ustam?
  • su an elimde s2 naakrtı mevcut degil ustam ama gelebilir..

• usta mpx200 var, yeni rom kurarken elimde kalmıştı o zamandan beri çalışmıyor , şimdi usb kablosuyla bağladım tepki yok, normal midir , tekrar hayata döndürmek için ne yapmalıyım, göndereyim mi oluru var mıdır ?
  • kardeş ucuz yollu bişey alcam şunu alsam kaça yaparsın yapabilirmisin diyim önce fiyatı pm atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jharden

usta mpx200 var, yeni rom kurarken elimde kalmıştı o zamandan beri çalışmıyor , şimdi usb kablosuyla bağladım tepki yok, normal midir , tekrar hayata döndürmek için ne yapmalıyım, göndereyim mi oluru var mıdır ?

mpx200 malesef tamiri yok bende..

quote:

Orijinalden alıntı: samil40

kardeş ucuz yollu bişey alcam şunu alsam kaça yaparsın yapabilirmisin diyim önce fiyatı pm atınhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-3-aylik-samsung-galaxy-s3-jtag-sorunlu-orjinal-125906230/detay

hocam bu tür cihazlara tam manasıyla güvenmek yanlıs jtag yazılır ama baska sorun olabilir.. Bilmem yani ama jtag ücreti 100 tldir..

• Arkadaşlar benim cihaz HTC 8X BM23100. Bu cihazın jtag ını bulamadık. Diger serilerine gelmiş (BM23200 BM23300) Tahminen ne zaman gelir sizce ?
  • hala çalışmlara devam ediyormusunuz bende madur durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago01

Arkadaşlar benim cihaz HTC 8X BM23100. Bu cihazın jtag ını bulamadık. Diger serilerine gelmiş (BM23200 BM23300) Tahminen ne zaman gelir sizce ?

var usta

quote:

Orijinalden alıntı: maksimilyna

hala çalışmlara devam ediyormusunuz bende madur durumdayım

devam usta

• mail attım hocam
  • hocam bende htc hd2 var telefon güncelleme falan filan derken update failed please try again later die bi yazı çıkıyor böle kırmızı yeşil mavi beyaz renkler gelio üzerinde yazılar çıkıyoo halledilebilir bi problem mii
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibuber01

hocam bende htc hd2 var telefon güncelleme falan filan derken update failed please try again later die bi yazı çıkıyor böle kırmızı yeşil mavi beyaz renkler gelio üzerinde yazılar çıkıyoo halledilebilir bi problem mii

genelde bu arıza pek çözümlenmiyor usta ciha zo arada ısınıyor mu ?

• arkadaşlar banada bir yardım edin samsung U800 siyah ekran kırmızı şeritin içinde beyaz download yazıyo daha önce açılıyodu şimdi hiçbir işlem yaramıyo *2767*3855# buda olmadı telefoncu içinin açılması lazım diyor 50 tl istedi sanırım klitlendi ne yapabilirim
  • arkadaşlar bende bestcool hocamı hiç tanımadan sadece yorumlara bakarak lg optimus g telefonumu gönderdim telefonum galiba brick olmuş durumda hocam bakacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum sonucu buradan sizlere de bildiririm herlkese ii forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlıı

arkadaşlar bende bestcool hocamı hiç tanımadan sadece yorumlara bakarak lg optimus g telefonumu gönderdim telefonum galiba brick olmuş durumda hocam bakacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum sonucu buradan sizlere de bildiririm herlkese ii forumlar

vidoyu izle :)

• quote:

quote:

arkadaşlar bende bestcool hocamı hiç tanımadan sadece yorumlara bakarak lg optimus g telefonumu gönderdim telefonum galiba brick olmuş durumda hocam bakacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum sonucu buradan sizlere de bildiririm herlkese ii forumlar

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151854188097429

oldu galiba hocam telefon ben öyle anladım en azından oldu mu hocam ?

• quote:

quote:

quote:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151854188097429

oldu galiba hocam telefon ben öyle anladım en azından oldu mu hocam ?

kargon aksam 7 de geldi cihazın oldu ama bi kaç işlemi kaldı..

• hocam peki imei durumu nedir birde cihaza att nin 4.1.2 ota güncellemeli sürümünü mü yükleyeceksiniz elinize sağlık hocam çok hızlısınız :d
  • quote:

hocam peki imei durumu nedir birde cihaza att nin 4.1.2 ota güncellemeli sürümünü mü yükleyeceksiniz elinize sağlık hocam çok hızlısınız :d

verdigin 4.1.2 romunu çevirip attım hocam sıkıntı yok cihazın kargolandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 29 Ağustos 2013; 18:08:14 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.