Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a. ustam benim i9000 telefonumvar bunun gps antenini tamir ediyim derken kanalıyla birlikte kavlattım sonra tamirciye götürdüm oda baktı uğraştı gps alacak ye bulamadı sonra maket bıçağıyla biraz orayı oydu oraya lehim attı ama olmadı bu gps antenini alabileceğimiz biyer yokmudur gittimi bu telefonun gpsi
  • hocam bakmak laızm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

Orijinalden alıntı: qitarist-_-cocuq

Bestcool hocam galaxy s2 mi salper nickli arkadaşa vermşdim cihaz cwmde factory reset yapmam sonucu sustu fakat salper hocama jtag atması için yolladım emmc gitmiş 1-1000 mb arasınada atılmıyor boot dedi chip değişmeden kimse birşey yapamaz dedi emmc chip i veya tamirini yapıyormusun hocam ?

malesef i9100 chip değişmiyor bord değiştiriyoruz

Bu telefonu nerde yaptırabilirim hocam chip i gitmiş anakart mı bulmam lazım şimdi ?
  • quote:

quote:

quote:

Bestcool hocam galaxy s2 mi salper nickli arkadaşa vermşdim cihaz cwmde factory reset yapmam sonucu sustu fakat salper hocama jtag atması için yolladım emmc gitmiş 1-1000 mb arasınada atılmıyor boot dedi chip değişmeden kimse birşey yapamaz dedi emmc chip i veya tamirini yapıyormusun hocam ?

malesef i9100 chip değişmiyor bord değiştiriyoruz

Bu telefonu nerde yaptırabilirim hocam chip i gitmiş anakart mı bulmam lazım şimdi ?

hocam çip değişmiyor onlarda tam işlemcininin yanında ayrıca çip de bulunmuyor piyasada direk anakart değiştiriyoruz 300 -350 TL civarına geliyor anakart

• s.a. hocam xbox a da yapabiliyor musunuz bu işlemi ?
  • yok hocam xboxlarla ugrasmadık

• çok sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: suaterken

çok sağolasın

estagfurullah kardeşim ne demek ;)

• Merhaba. linkteki ürünü almıştım. Çinli Android. Diğer bilgiler aşağıda. Satıcıdan root yapmak için program istedim. Oda uzantısı *.pac olan bir dosya gönderdi. Şimdi telefon hiç açılmıyor. Brick oldu. Hemde Full Brick. Sadece kısa bir titreşim veriyor başka bir işlem yapmıyor. 3 Tuş işe yaramıyor. Pili söküp tekrar takmak gerekiyor. Yine kısa titreme. Çözebilecek arkadaşlara telefonu gönderebilirim. Ücret için pm den görüşelişm.

Android 4.0 phone 3.5 inch WIFI Capacitive Screen Dual Sim Card. Basic Information
    Model Mini ZJT800
    Band GSM 850/900/1800/1900MHz
    Sim Card Dual SIM Card Dual Standby
    Service Provide Unlocked
    Style Bar
    Color Black, blue, white,orange
    Shell Material Plastic

手机型号:SPHS on Hsdroid
    手机品牌:sprd
    CPU型号:ARMv7 processor rev 1(v71)
    CPU硬件:sp6820a
    CPU频率:668.46(400--1000MHz)
    屏幕分辨率:320*480
    CPU厂商:sp6820A
    RAM内存:36/207(MB)
    ROM存储:158/230(MB)
    外部SD卡:16G
    Android系统版本:2.3.6
    版本号:MK_CM_GC_SY301E_2012.08.06_15:30
    内核版本号:2.3.65.7
    GPU供应商:ARM

• Hocam anakart değişiminde eski imeilimi mi çakıyorsunuz telefona ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrocoder

Merhaba.http://www.aliexpress.com/item/Android-4-0-phone-3-5-inch-WIFI-Capacitive-Screen-Dual-Sim-Card/723419346.html linkteki ürünü almıştım. Çinli Android. Diğer bilgiler aşağıda. Satıcıdan root yapmak için program istedim. Oda uzantısı *.pac olan bir dosya gönderdi. Şimdi telefon hiç açılmıyor. Brick oldu. Hemde Full Brick. Sadece kısa bir titreşim veriyor başka bir işlem yapmıyor. 3 Tuş işe yaramıyor. Pili söküp tekrar takmak gerekiyor. Yine kısa titreme. Çözebilecek arkadaşlara telefonu gönderebilirim. Ücret için pm den görüşelişm.

Android 4.0 phone 3.5 inch WIFI Capacitive Screen Dual Sim Card. Basic Information
    Model Mini ZJT800
    Service Provide Unlocked
    Style Bar
    Shell Material Plastic

bataryasız USB takınca PC de tepki var mı ?

• quote:

quote:

Merhaba.http://www.aliexpress.com/item/Android-4-0-phone-3-5-inch-WIFI-Capacitive-Screen-Dual-Sim-Card/723419346.html linkteki ürünü almıştım. Çinli Android. Diğer bilgiler aşağıda. Satıcıdan root yapmak için program istedim. Oda uzantısı *.pac olan bir dosya gönderdi. Şimdi telefon hiç açılmıyor. Brick oldu. Hemde Full Brick. Sadece kısa bir titreşim veriyor başka bir işlem yapmıyor. 3 Tuş işe yaramıyor. Pili söküp tekrar takmak gerekiyor. Yine kısa titreme. Çözebilecek arkadaşlara telefonu gönderebilirim. Ücret için pm den görüşelişm.

Model Mini ZJT800
    Service Provide Unlocked
    Style Bar
    Shell Material Plastic

hocam geçen xperia s brick oldu internette baktım orda xperia s hiçbir şekilde jtag ile yapılamaz gibi birşey demişler bu konuda bilginiz varmı şimdiden sağolun

alıntı yaptım ama kusra bakma hocam :D yanlışlıkla oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk-er -- 24 Şubat 2013; 15:47:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Model Mini ZJT800
    Service Provide Unlocked
    Style Bar
    Shell Material Plastic

Hocam bataryalı veya bataryasız usb takılı iken en ufak bir tepki yok. pc de tepki vermiyor. Telefondada en ufak bir tepki yok. Usb sökülü iken sadece kısa bir titreşim var. Devamı gelmiyor. Bataryayı çıkar tak yine kısa bir titreşim var. Başka ne yapmalıyım?

• Jtag lazım.
  • Room yükleme yaparken Usb kablosunun erken çekilmesi sonucu Tel çöktü açma tuşuna bastıgımda hiçbir tepki vermiyor.Tamir olurmu olursa kaça olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheef28

Room yükleme yaparken Usb kablosunun erken çekilmesi sonucu Tel çöktü açma tuşuna bastıgımda hiçbir tepki vermiyor.Tamir olurmu olursa kaça olur

model ne üstat

• Pm atmıştım size LG P503 Telefona ROOm yüklemesi yaparken yanlışlıkla usb kablosu nun erken çekilmesi sonucu telefon göçtü
  • cevapladım

• Hocam Bende zte v55/optik tablet var şarja taktım bir daha açılmadı aygıt yöneticisinde qhsusb_dload yazıyor brick olmuş halledilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri.k

Hocam Bende zte v55/optik tablet var şarja taktım bir daha açılmadı aygıt yöneticisinde qhsusb_dload yazıyor brick olmuş halledilebilir mi?

quote:

zte v55

üstadım ugrasmak lazım söz vermiyorum kesin olacagına dair ama leimizden geleni yaparız..

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.