Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş yeriniz nerede adresi pm atabilirmisin bir de st 17i xperia active download moduna veya fastboot moduna girmiyordu ayrıca sd leri de görmüyordu sonra yazılımda ufak bir sorun olunca resetlerken yazılımı uçurdum.Telefoncuya verdim tamamen halletti. 1-mainboard ın çalışıp çalışmadığını anlayabilirmisiniz-- çalışıyorsa komple yazılım yükleyebilirmisiniz--maliyeti ne olur..
    2--- telefonun aynısından 2. el satın aldım sanırım testpoinlerine ulaşılarak sim look açılmış .o telefon da yazılım yükleme modlarına girmediği gibi gps de çalışmıyor. bunu da yapabilirmisiniz. yok eğer ikisi de ayrı ayrı olmuyorsa brick telefonun gps sensörünü diğerine aktarıp iki telefondan 1 tane yapabilirmisiniz.Not bir dah sony asla...yaşasın samsung ...hertürlü şartta bile çökmeden çalışıyor...Bu arada ben fotokopi tamircisiyim network lere multifunction cihaz kuruyor ve onarıyorum...aYrıca octopus un box sız kullanılan yazılımını da denedim ..olmadı...

• adresi PM ile attım cihazları gönderin bi bakalım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yarın kargolayabilirim ayrıntılı olarak her ikisini de yazarım.Çalışanı kullanıyorum acil olursa sevinirim diğeri zaten çalışmıyor .İnternetten her türlü eft ile ücretinizi sonuçlandığında gönderebilirim.belki çalışanı bugün de gönderebilirim.Pm atabilirmiyim
  • siz kargolayın arızaları ayrıntılı bir not yazın durmları vs hakkında

• Merhabalar üstadım,
    Galaxy s3 için jtag yapabiliyor musunuz acaba?
    Teşekkürler.
  • kullanabilecek bi tel buldum yarın ikisini de veririm kargoya.Ayrıntılı olarak durumlarını ve (mümkünse)isteklerimi yazarım şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: superas

Merhabalar üstadım,
    Galaxy s3 için jtag yapabiliyor musunuz acaba?
    Teşekkürler.

PM attım üstad s3 jtag mevcut

• BU GÜN GÖNDERİYORUM ŞU AN KARGO KUTUUSUNU HAZIRLIYORUM
  • 25/12/2012 11:30 da yurtiçi ile gönderdim.pm de attım kolay gelsin
  • ustam samsung tab 10.1 GT-P7500 tablet bilgisayara jtag olur mu?

aslında cihat çalışıyor ama, bootloader kilitli ve odin ile rom atarken NAND write failed hatası veriyor...
    çözümü jtag mı dır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2323

25/12/2012 11:30 da yurtiçi ile gönderdim.pm de attım kolay gelsin

hocam turuncu eski haline gelir mi????
  • Telefonumu ( sony ericsson xperia arc s ) olarak kullanıyordum. Dün akşam 4.03 sürümüne güncellemek istedim ve flash tool programı ile güncellemek interneten (LT18_4.1.A.0.562_NCB.ftf) bu rom u indirdim. Ancak flashtool u kullanabilmek için PC dilini ve konumu ingilizce falan yapmak gerekiyormuş. flastoolu açtım yukarıda yazdım romun karşısında simlock.ta diye bişey yazıyordu ben direk bunu yükledim telefona. tabi telefona rom atıldığı falan yok. gene aynı 2.3.4 , ama bir fark var telefon simkartı görmüyor. Neyse sonra Pc dilini falan ayarladım, rom atmak için bir kaçta görsel buldum netten. ICS 4.0.3 ü yukarıda belittiğim romu flastool ile benim arc s e yazdım. room yazma tamamdı ama gene simkart görmüyor. sonra netten birkaç araştırma sonucu Wotanserver diye bir site aracılığıyla simlock kırarız diye oradanhttp://www.youtube.com/watch?v=wo653FhMbvQ video belirtilen işlemi yaptım. Sonuç olarak telefonda artık kimseler yok. Ne şarj alıyor, ne kapalı ile download moduna alabiliyorum. Yani telefona hiç bir müdehalede bulunamıyorum. Ne yapmam gerekli. Teşekkürler.

Telefonuma JTAG yapılabilirmi ?

• quote:

quote:

25/12/2012 11:30 da yurtiçi ile gönderdim.pm de attım kolay gelsin

hocam turuncu eski haline gelir mi????

turuncu eski halinde değişiklik yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: f.demirel

Telefonumu ( sony ericsson xperia arc s ) olarak kullanıyordum. Dün akşam 4.03 sürümüne güncellemek istedim ve flash tool programı ile güncellemek interneten (LT18_4.1.A.0.562_NCB.ftf) bu rom u indirdim. Ancak flashtool u kullanabilmek için PC dilini ve konumu ingilizce falan yapmak gerekiyormuş. flastoolu açtım yukarıda yazdım romun karşısında simlock.ta diye bişey yazıyordu ben direk bunu yükledim telefona. tabi telefona rom atıldığı falan yok. gene aynı 2.3.4 , ama bir fark var telefon simkartı görmüyor. Neyse sonra Pc dilini falan ayarladım, rom atmak için bir kaçta görsel buldum netten. ICS 4.0.3 ü yukarıda belittiğim romu flastool ile benim arc s e yazdım. room yazma tamamdı ama gene simkart görmüyor. sonra netten birkaç araştırma sonucu Wotanserver diye bir site aracılığıyla simlock kırarız diye oradanhttp://www.youtube.com/watch?v=wo653FhMbvQ video belirtilen işlemi yaptım. Sonuç olarak telefonda artık kimseler yok. Ne şarj alıyor, ne kapalı ile download moduna alabiliyorum. Yani telefona hiç bir müdehalede bulunamıyorum. Ne yapmam gerekli. Teşekkürler.

Telefonuma JTAG yapılabilirmi ?

cihaz flash moduna giriyor mu ?

ayroıca boot veriyonu kaç? bataryayı çıkarınca arkada 11w veya 12w ile başlayan kod vardır bakar mısınız..

• Hocam slm..

Tabletlerede servis verebiliyormusunuz ?

Cihaz ACER A700

Sorun Root etmeye açlışırken Brick oldu
    Cihazı açtığımda Bootloader Unlocked diyor farklı bir kaç tuş kombinasyonuyla FastBoot konumuna giriyor ..
    Tşk.ler
  • Hocam methinizi çok duydum. elimde susmuş one x var. sadece şarj oluyor. ekran hiç tepki vermiyor. Ankarada yaşıyorum. Burda bir tamirciye verdim. sanırım anlamıyor. daha beter yaptı sanırım. size göndersem yardımcı olabilirmisiniz?
  • ustam bende adresi alabilirmiyim.Bende de bir htc hd2 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriyavuz

Hocam methinizi çok duydum. elimde susmuş one x var. sadece şarj oluyor. ekran hiç tepki vermiyor. Ankarada yaşıyorum. Burda bir tamirciye verdim. sanırım anlamıyor. daha beter yaptı sanırım. size göndersem yardımcı olabilirmisiniz?

nuri beyle telefonla konustuk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 16 Ocak 2013; 0:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozimo

Hocam slm..

Tabletlerede servis verebiliyormusunuz ?

Cihaz ACER A700

Sorun Root etmeye açlışırken Brick oldu
    Cihazı açtığımda Bootloader Unlocked diyor farklı bir kaç tuş kombinasyonuyla FastBoot konumuna giriyor ..
    Tşk.ler

hocam isterseniz kargolayın bakalım

• BesTCooL hocam, yurtdışı S3'üm (i747) durup dururken kilitlendi; pili çıkarıp taktıp ve gidiş o gidiş Ankara'da 3 hafta önce tamire bıraktım ve biraz önce tekrar aradım "JTAG yarıda kalıyor" diyorlar. Sonuç olarak tamirci arkadaş Çarşamba'ya kadar süre istedi. Yapamazsa sana kargolasam, ilgilenirmisin?

Bu arada tamirciye vermeden önce forumda baya bir araştırma yapmıştım ama seni ozaman bulamamıştım. Şimdi şans eseri denk geldi. Keşke en başında bu başlığı bulmuş olsaydım. Kısmet...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.