Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Pm attım

cevaplandı

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

@BesTCooL

hocam iyi günler dilerim. benim galaxy nexus i9250 kendi kendine göçtü gitti. evde manuel bootloader atma yönteminde telefonu pcye gösterdim ama gene gitti. bu telefona yapabileceğiniz bişey varmı varsa ne kadara olur ?

Telde konusmustuk degil mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: ReMiL

Merhaba benim Toshiba tg01 bir cihazım var cihazım rom yüklerken kapandı ve açılmıyor. bunu yapabilirmisiniz?

Evet mümkün

quote:

Orijinalden alıntı: aacaba

merhaba experia x8 im açılmıyor. tamiri mümkün müdür. selamlar.

Hallolur hocam

quote:

Orijinalden alıntı: emrefk

merhaba ustam benim htc sensation xe tel im hiç açılmıyordu ve tamir için verdiğim telefoncu umr çipinin bozulduğunu söyledi. Bunun çalışması mümkünmüdür?

Umr çipi neymiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 29 Kasım 2012; 23:24:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• huawei x5 pro için jtag çıkmadı mı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

huawei x5 pro için jtag çıkmadı mı hala?

X5 pro jtag cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm attım. bilginize.
  • Bestcool tamir ettiginiz s9003cihazim icin tesekkurler elinize saglik.tamir ettirmeyi dusunen arkdslar guvenilir bir arkadas gonul rahatligiyla tamir yaptirabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunnn

Bestcool tamir ettiginiz s9003cihazim icin tesekkurler elinize saglik.tamir ettirmeyi dusunen arkdslar guvenilir bir arkadas gonul rahatligiyla tamir yaptirabilirsiniz

eyvallah hocam güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutozgur

bugün rom atarken susumuş olan i9000 telefonumu kargoyla gönderdim durumu burada paylaşacağım.

cihazınız hazır... Bugün elden alacak arkadaş..

• Evet arkadaşlar tam 10 gün samsung serviste bekleyen ve 400 tl gibi bir rakam istenen telefonumu,en fazla 1 saat gibi kısa bir zaman da ve çok uygun fiyata yapan mustafa ustaya teşekkürlerimi sunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

@BesTCooL

hocam iyi günler dilerim. benim galaxy nexus i9250 kendi kendine göçtü gitti. evde manuel bootloader atma yönteminde telefonu pcye gösterdim ama gene gitti. bu telefona yapabileceğiniz bişey varmı varsa ne kadara olur ?

hayır hocam konuşmadık karıştırdınız herhalde neyse hocam arkadaş buldum ben telefoncu iş jtagdan fazlasıymış ne yazık ki parça değişecek bekliyoruz. teşekkürler

• Orijinalden alıntı: mahmutozgur

Evet arkadaşlar tam 10 gün samsung serviste bekleyen ve 400 tl gibi bir rakam istenen telefonumu,en fazla 1 saat gibi kısa bir zaman da ve çok uygun fiyata yapan mustafa ustaya teşekkürlerimi sunuyorum.

Güle güle kullanın

@BesTCooL

hayır hocam konuşmadık karıştırdınız herhalde neyse hocam arkadaş buldum ben telefoncu iş jtagdan fazlasıymış ne yazık ki parça değişecek bekliyoruz. teşekkürler

karıştırmadım belki siz birilerine sorduysanız veya cihaz bıraktıysanız onlarda bana sormuş olabilir ;) Veya başka bir arkadaş olabilir İ9250 hakkında konusmuştuk aynı arızadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 3 Aralık 2012; 1:53:25 >

• quote:

[
    karıştırmadım belki siz birilerine sorduysanız veya cihaz bıraktıysanız onlarda bana sormuş olabilir ;) Veya başka bir arkadaş olabilir İ9250 hakkında konusmuştuk aynı arızadan...

söyle bişey olmuş olabilir başka bir forumda sormuşumdur belki
  • kardeş bu işlemi ne kadar yapıyorsunuz?
  • cihaza göre arızaya göre değişebiliyor usta

• Jtag yapılacak . Bir galaxy s2 var nasıl Gönderirim Size iletişim bilgilerinizi paylaşırmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C9B32AF -- 6 Aralık 2012; 9:25:10 >
  • adresi PM attım

• ustam bende i9003 var telefondaki bütünn uygulamalar kapanmayı zorla hatası veriyor telefonu açtıgım an hata vermeye baslıyor bir cok rom denedim hard reset denedim fabrika ayarlarına dödüm ama içindeki hic biruygulama silinmedi uygulamayı kalrdıgım zaman tele acıldıgında tekrar geliyor lütfen yardımcı olurmusunuz
  • 4.1.2 sürümde telefonu fabrıka ayarlarına sıfırla deyince yeniden başlatmada tıkanıp kaldı
    telefon acılmıyor suan bi saattır acılmasını beklıyorum degısen bısey yok
    RemICS-JB de kaldı acılmıyo

cok acil halletmelıyım telefon lazım sabah

lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest.283

4.1.2 sürümde telefonu fabrıka ayarlarına sıfırla deyince yeniden başlatmada tıkanıp kaldı
    telefon acılmıyor suan bi saattır acılmasını beklıyorum degısen bısey yok
    RemICS-JB de kaldı acılmıyo

cok acil halletmelıyım telefon lazım sabah

lütfen yardım edin

ROM atmayı denediniz mi veya wipe yapmayı...

quote:

Orijinalden alıntı: cecey_19

ustam bende i9003 var telefondaki bütünn uygulamalar kapanmayı zorla hatası veriyor telefonu açtıgım an hata vermeye baslıyor bir cok rom denedim hard reset denedim fabrika ayarlarına dödüm ama içindeki hic biruygulama silinmedi uygulamayı kalrdıgım zaman tele acıldıgında tekrar geliyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Genelde NAND flash sorunu çözümü yok gibi bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 17 Aralık 2012; 13:47:43 >

• teşekürler halloldu
    - win 8 de basarısız olmustu, win 7 de halledebildim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.