Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NAND flashı değişiyoruz zor ve zahmetli kısmet cihaz olabilir de olmayabilir de Yarın 3 tane entegre gelcek bakalım Diğer entegreler bitti

desire s incredible s vs değiştik sorunsuz.. Desire s de slikonluydu ama note kadar zorlanmadım.. Sizdek,i cihaz s2 mi note mi s2 değişmez ama NOTE olur..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz s2 i9100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam kadar tezat birini görmedim yaparım dediği şeyi kensisiyle konuştum malesef olmaz diyor bu adama güvenip te cihazlarınızı göndermeyin
  • Bu adam kadar tezat birini görmedim yaparım dediği şeyi kensisiyle konuştum malesef olmaz diyor bu adama güvenip te cihazlarınızı göndermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu1982

Bu adam kadar tezat birini görmedim yaparım dediği şeyi kensisiyle konuştum malesef olmaz diyor bu adama güvenip te cihazlarınızı göndermeyin

neyi yaparım dedim kardesim ? de yapmadım okuma guclugu mu var sizde ? O kadar insan hata yaptı sen mi dogrusun s2 olmaz note olur dedim sizin cihaz s2 diye mi sordum s2 dediniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 13 Eylül 2012; 16:48:32 >

• Mustafa kardesim, yahoo emailine email gonderdim, bakip cevaplayabilirsen sevinirim
  • bestcoolsevgigsm@gmail.com buraya at ustam..

• Selam hocam,

Samsung I8320 Modeline jtag olayında bir gelişme mevcutmu acaba ?
  • Merhaba size pm attim. Bakip cevaplarsaniz sevinirim ustadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800 var elimde hocam anakart ve dokunmatik ekran gitmiş sanırım dokunmatik sağlam ama tuzbuzmuş içi assos öyle söyledi telefon darbeden dolayı hasarlı dışta ve ekranda bir hasar görünmüyor dıştan bakınca içinde sallantı falanda yok.
    acaba telefon onarım yapılır mı? şuan şehiriçi bir telefoncuya bıraktım haber bekliyorum ondan. sizin yapma imkanınız var ise göndereyim size hocam. + telefon yapılırsa arka kapak ve ön boş çerçeveyide değiştirmek istiyorum PM den ücret yazabilir misiniz tahminen saygılar

özet geçersek board ve ekran kırılmış fakat dokunmatik sağlammış.
  • hocam benim telefon samsung i900

Rom'u değiştirelim derken sakata geldik telefon açılmıyor sadece üstte kırmızı ışık yanıyor. Telefonu göndersem yapabilirmisin bide şöyle bir şey var ben izmirdeyim kargoyla gönderebilirmiyiz bide ne kadar gideri olur.
  • yapılır hocam

• s3-i747m jtag ok
    http://www.bestjtag.com/resim-galerisi/dsc_5894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 4 Ekim 2012; 23:54:57 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

pm

PM gelmedi

• Üstad bende bir pm attım inşallah dermanı sizdedir
  • amaze 4g normalde jtagı yok hocam cihazı gönderirsen pinleri bulup jtaglarız inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

amaze 4g normalde jtagı yok hocam cihazı gönderirsen pinleri bulup jtaglarız inşallah...

Merhaba usta, az önce telefonda görüşmüştük, buna istinaden resimleri gönderiyorum.

Resimleri farklı bir forumda buldum ama benim cihazla bire bir aynı - HTC Amaze 4G.
    Ayrıca telefonu bugun kargoya veriyorum yarın sizde olur heralde.. Inşallah bir sonuç alırız...

• i9100 P Modeli için uygun boot repair yazılımı var mı?
    Cİhaz fransadan geldi. i9100 yazılımları olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opticalmouses

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

amaze 4g normalde jtagı yok hocam cihazı gönderirsen pinleri bulup jtaglarız inşallah...

Merhaba usta, az önce telefonda görüşmüştük, buna istinaden resimleri gönderiyorum.

Resimleri farklı bir forumda buldum ama benim cihazla bire bir aynı - HTC Amaze 4G.
    Ayrıca telefonu bugun kargoya veriyorum yarın sizde olur heralde.. Inşallah bir sonuç alırız...

cihazı JTAGDA gördük ama malesef ne yaparsan yap boota girmiyor :(

Open serial port...OK
    Firmware Version: 1.34, JTAG Manager Version: 1.45
    Selected Resurrector: [HTC Amaze4G (PH88510000) V1.0.4674.59659]

Connecting to the dead body...OK
    Detected dead body ID: 0x106A10E1 - CORRECT!
    Set I/O Voltage reads as 1.79V, TCK Frequency is RTCK
    Adaptive Clocking RTCK Sampling is: [Sample at MAX]

Resurrection sequence started.
    Establish communication with the phone...OK
    Initializing internal hardware configuration...OK
    Uploading resurrector data into memory...OK
    Starting communication with resurrector...OK

Detected an Initialized FLASH1 Chip, ID: 0x0015/0x0000 (KYL00M, 0x0003AB400000 Bytes = 14.68 GB)
    Detected an Initialized FLASH2 Chip, ID: 0x0015/0x0000 (KYL00M, 0x000000080000 Bytes = 0.50 MB)

Flashing the dead body...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.