Güneşin Doğduğuda bir gerçek,Battığıda.Kalbimin attığıda bir gerçek...Ne geçer Elimize gerçekleri bir bir saysal? SENİ SEVİYORUM İşte en büyük gerçek!!!
Kimi Zaman Düşünüyorumda, Ben Seni Düşünürken , Seninde Beni Düşündüğü Düşünüyor Olmak Diye DÜŞÜNÜYORUM..
Biliyorum ki Sen Güneşsin Bütün Gezegenler Etrafında Döner, Ama Şunu Bil Ki Bende Dünyayım, Yalnız Bende Hayat Var
Dünyada ki , En Acı Şey; Birgün "MERHABA" Diyerek Kavuşan Ellerin, "ELVEDA" Diyerek Ayrılmasıdır..
Yüreğimdeki Tüm Çiçekleri Sana Kopardım. Ben Toy Bir Mehtap Kelimeler Birer Varsayım...
Bir Aşk İstiyorum, Sessiz,Sakin.Işıklar İstiyorum Ama Başka Şehirlerin.Tuttuğum Herşeyi Aşk Belliyorum,Ama Aşk Başka Seyirlerin...
Seni Sedigim Kadar Yasasaydim,Ölümsüzlügün Adini SEVGI Koyardim
Aşkı Gerçekten İsterseniz, SİZİ BEKLER BULACAKSINIZ
Aşk İki Yalnızlığın Birbirine Dokunması , Koruması ve SELAMLAMASIDIR
Aşk, İYİ GECELER ÖPÜCÜĞÜNÜ UZUN TUTMAKTIR..
Sevgi bir defa ayaklar altına alındıktan sonra, BİR DAHA DOĞRULAMAYACAK KADAR NAZİK BİR ÇİÇEKTİR
Bir delinin seni öpmesine izin ver ama, BİR ÖPÜCÜĞÜN SENİ DELİRTMESİNE İZİN VERME
Sevgiliyi aylarcaa görmeyen aşığa, sevgili için akan gözyaşı bile güzeldir.
Rüzgar alabildiğine hırçın,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin onlara inat sanki bir liman.. Tıpkı gözlerindeki huzur gibi
Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır.
Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.
Erkeler kadınların ilk aşkı , kadınlar ise erkeklerin son aşkı olmak ister..
Eğer bir gün gelirde beni sevmediğin hissine kapılırsan sana olan sevgimi tekrar düşün..
Rüzgar alabildiğine hırçın,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin onlara inat sanki bir liman.. Tıpkı gözlerindeki huzur gibi
Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır.
Bazı anlar vardır ki hiç bitmesin.Bazı günler vardır ki seneler sürsün gitsin, bazı kişiler vardır sevmesini istersin, kimi düşler vardır gerçekleşmesini istersin, Yıldızlara bakıp onu düşlersin, keşke beni seviyor olsa dersin.
Korkunç uçurumlara bırakmak kendimi, uçsuz bucaksız denizlere atmak isterdim kendimi. Ama içimde sen varsın ya sana bir şey olursa?
Güneşsiz bir sabah, aysız bir gece, dikensiz bir gül, yapraksız bir dal, yağmursuz bir kış, ağlamaış gözler, sevgisiz bir yürek, sütsüz bir bebek, susuz bir tarla, ölümsüz bir hayat, kavgasız bir dünya, bir de seni SEVMEMEK mümkün değil asla!
Aşktı o değştiren tüm gerçeklerimi, aşktı o!!, beni durup durup yenileyen, oydu duyulu yapan hoyrat ellerimi, oydu dolu dizgin gidiime dur diyen.
Biliyorum ki Sen Güneşsin Bütün Gezegenler Etrafında Döner, Ama Şunu Bil Ki Bende Dünyayım, Yalnız Bende Hayat Var
Yokluğunda konuşmadım. Hiçbir gülü koklamadım. Hasret vurdu taştı amma. İnan sensiz ağlamadım GÜLÜM. Yağmur yağdı ıslanmadım. Kar döküldü uslanmadım. Hayalini yorgan yaptım. Yine sensiz uyumadım GÜLÜM . . . OY GÜLÜM . . . Mor dağlarda ay sümbülüm. Bu yer bu gök seni arar. Gel kalbimi aç gör gülüm. Senin sevdan ile yandım. Beden yandı tuzla sardım. Acın bile bir bambaşka. Gül yüzüne türkü yazdım GÜLÜM . . . Gecelere gün bağladım. Uykulara can bağladım. Belki gözlerimi bile. Sensiz üst üste yummadım GÜLÜM . .
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın inan ki bir tanem her gün yağmur yağardı...
Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın...
Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin...Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur...
Bazı aşklar okyanus gibidir görmesende sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi.Görmesemde sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek ...
Zannetmeki gözlerim sana baktıkça bıkacak ölsemde ruhum seninle kalacak kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata inanki son sözüm seni seviyorum olacak...
Sen en mükkemmel sevgiyi hak edicek kadar güzel fakat herkesin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar özelsin...
Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çünkü bir yerde senin bir gülüşün için yaşayan biri var...
Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyük'lerini ise yüceltir.Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi körüklediği gibi...
Sana dünyanın en güzel şeyini vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Sen çölde açan bir çiçek olsaydın,Seni kurutmamak için gözyaşlarımla sulardım...
Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum,kaç tane oldu bilemiyorum ama, artık benimde bir gökyüzüm var...
Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı...
Kül olmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakarmı...
En feci olay:"yanlızlık", En acı olay:"ölüm", en üzüntülü olay:"unutulmak", En soğuk cevap:"hayır", Fakat en sıcak kelime:"seni seviyorum",En önemli şey:"SEN".
Seni T.C ceza kanununun aşk maddesi hasret fıkrası sevgi hırsızlığı gereğinden izinsiz kalbime girmekten dolayı şahsım tarafından ömür boyu kalbime hapsediyorum...
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, ne geçen zaman seni unutmaya yetecek, yıllar geçsede sakın unuttum sanma, zaman hasreti öğretir unutmayı asla...
Sen benim dünyamda özel sevgisin sen benim dünyamda tatlı bir hayalsin sen yanımda olmasanda hep benimlesin...
Her yağmur damlasında sen varsın... Ne isterdim biliyormusun? Hergün yağmur yağsın...
Sevgiler vardır ölmeye değer aşklar vardır ölünceye kadar yaşamaya değer ama sen varsınki inan tanrıdan sonra tapmaya değer...
Seni ne kadar sevdiğimi bilseydin benim olurdun çiçeğim...
Ben seni asil insanların basit sevgisiyle değil,basit insanların asil sevgisiyle seviyorum...
Sen uçurum kenarında açmış bir gül olsaydın düşeceğimi bile bile seni koparmaya gelirdim...
Seni ne zaman sevmiyeceğimi sorma çünkü ne zaman öleceğimi Bilmiyorum...
Aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım...
Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...
Ben seni seçtim sen benim için yalan dünyadaki tek gerçeksin...
Beni ateşlere at bütün vücudum yansın;yalnız kalbimi bırak çünkü orada sen varsın...
Bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlar... budalalar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar...
Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını severim...
Senden başka hiçbirşeyi olmayan ben benden başka çok şeyi olan sana acıyorum...
Unutmak zor anlatmaksa imkansız çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlattıkça bitmeyensin...
Sana olan aşkım,sağır bir ressamın kristal bır yüzeye düşen gülün sesini çizdiği zaman bitecek...
Daima gülümse; çünkü dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir...
Aşk bir kum tanesi ise sana kumsalları vereyim...
Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine, Aşıgım zannetti beni kendine, halbuki ne bilsin, benziyordu gözleri gözlerine...
Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğimki bir daha cennetine dönemeyeceksin...
Bir tanem, iki değil üç tanem... biri sen biri ben biri belli olacak benimle evlenirsen...
Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim...
Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim...
Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM...
Güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz. kırmızı güller senin, beyaz güller benim..beni unutursan kırmızıı güller solsun ..seni unutursam beyaz güller kefenim olsun..
Sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir...
Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara degersin...
Sen beni,benim seni sevdiğim kadar sevseydin; benim seni, senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi anlardın...
Ağlama gözlerine yaş değmesin. Gül dudaklarından tebessüm eksilmesin. Sev kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin...
Keşke dağlarda gelincik olsaydım da, okşamasını bilen avuçlarının için de solsaydım...
Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni iÇimde hissetmek için...
Çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen... Çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum...
Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim, olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
Gül bahçesinde geçse de ömrüm; inan senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm inan ugrunda ölmeye deger be gülüm...
Bu gün dünyayı istediğin renge boyayıp bu rengi insanlara sevginle dagıt kendini sevginin rengi diye tanıt çünkü senin varlığın sevgiye en büyük kanıt...
Seni sevmek buz gibi havada iki kat yorgana sarılmak gibi ,ayrılmak yaz sıcağında soğuk duşlar almak gibi kutuplarda yaşamak ne güzel bir şey olsa gerek...
Dağlardan kağıt yaptım, okyanuslardanda mürekkep, sonra her yere ismini yazdım. Yazınca sevdim mi sandın ? Ben seni sevmedim, ben senin Oldum!
Yalnızlık gecelerin,Ümit bekleyenlerin,Hayal çaresizlerin,Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem...
Kimbilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni 'Edebiyen Seveceğim'...
Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla...
Sarı giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun...
Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken ipler Kopsun, Düştügüm O Yer dudakların olsun...
Gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa insan mıdir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?
Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım.Çiçek olur mezarında açarım. Ölsen bile benden kurtulamazsın...
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin...
Dal rüzgarı affetsede kırılmıştır artık nafile...
Çiçekler rüzgarın şiddeti ile, erkekler kızların ihaneti ile solar...
Hayatta en acı şey; merhaba diyerek birleşen ellerin elveda diyerek ayrılmasıdır...
İnsanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım.
Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol.
Ben ne Aşklar yaşadım ne vedalar ettim,ne kızgın çöllerinde yürüdüm aşkın, Senin kor dudakların vız gelir güzelim...
Hayatta iki şeyi sevdim birisi gül diğeri sen; Gülü sevdim dikeni battı seni sevdim kalbim yandı.
Bir çocuk gülüşünde, rüzgarın en çapkın öpüşünde, yağmurun her şaçına her düşüşünde beni hatırla....
Yarı dalgalı olmamalı deniz ya tam durulmalı ya da kudurmalı yarı ümit vermemeli sevgiliye ya tam sevmeli ya da çekip gitmeli..
Dikenler açtırdın gönlüme güller degil, beni sen bitirdin yıllar degil, hani sevmiştik birbirimizi, bizi sen ayırdın yollar degil !!!
Sevmek büyük cesaret ister seven hep fedakârlik bekler seven ne kadar severse sevsin sevilen hep nankörlük eder...
Sen rüyalarında beni arıyorsun ya her an yanındaki ben degil miyim sanki, boşuna arıyorum o mutlu günleri sen beni unuttun da ben seni unutmadım mı sanki... ..
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar.Güneş yanlız olsada ışık saçar.Doğruların kaderidir yanlızlık.üzülme!! Kargalar sürüyle kartallar yannız uçar...
Arkadaşlık aşka döneşebilir ama Aşk arkadaşlığa asla...
Umuda kurşun sıksa da ölüm, Umuda kurşun işlemez GÜLÜM...
Ses etmesemde öfkem saklı sana bakışımda bir tokat atıp gitmek vardı ama alacağın olsun oda deymez sana...
Aşkımıza nokta koyma; sana bir kucak dolusu virgül getirdim...
Umarım sevgime layık olmayan sen ahıma kurban olmaya alışırsın...
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında. eğer bana geri dönecek olursan,ya meyhanedeyim ya da tam karşısında...
Yollarıma dökülen güllerden yıllarımı verdiğim acılardan ve senden kurtuluyorum mutluluga dair ne varsa hepsinden bir damla da ben istiyorum belki inanmayacaksın ama artık seni hiç sevmiyorum...
Bir yaz rüzgâr ki eser içimde dolu dolu çekerim içimin derinliklerine tutuşur gözlerim akar yüreğime başlar bir çağlayan birden bire beste olur ismin yüreğime artık benden yok sana hiçbir fayda gönlüm artık başkalarında bulursun sende kendine kendin gibi biri boşuna ağlama...
Bakmayın yaşım belki küçük, doğduğumdan beri gördügüm dertlerin hepsi büyük, omuzlarımda her zaman agır bir yük ,aşktan yana aldım payımı, kalbim hep paramparça kırık dökük...
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe dokunmaya benzer.Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle...