Şimdi Ara

Severance Blade Of Darkness

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu oyunu bileniniz vardır. 2001 oyunu. su an tekrar yukledim.xp iletişim sistemim. kaspersky kullanıyorum. oyunu ilk yukediğim zmn bi defa calıstı ama şu an çalışmıyor . sebebi ne olabilir

• zevkli olmakla beraber insana öyle bir çok pahalı oyunun yaşatamadığı bir havayı yaşatabiliyor bu oyun. ama benim en çok zevk aldığım yapay zekanın çok aptal olmasıydı. misal vermek gerekirse hani bir maden gibi bir yere gidiyorduk oyunun ortalarına doğru. orada bir köprü gibi bir yer var. ben türlü mahlukatla mücadele ederekten oraya kadar gittim. bir baktım kocaman bir orc karşımdan geliyor. bir kaç çevik manevra ile saldırılarından kurtuldum ve biraz uzaklaştım. köprüye doğru depar atmaya başladım. buda peşimden yampiri yumpiri koşmaya çalışıyor. oynayanlar bilirler bu mahlukatların nasıl koştuklarını . neyse efenim uzun lafın kısası bu benim olduğum köprüye yaklaşmaya başladı. ben orda duruyorum elimde naganitam var(amazon ile oynuyorum) bu köprünün üstünde düz olarak değilde zigzaglar çizerekten geliyor. sonra nasıl olduysa oldu bu mahlukun ayağı kaydı ve köprüden aşağı düştü. kafasına taktığı miğferde havada bir süre asılı kaldıktan sonra oda aşağıya kardeşim sen neden zigzag çiziyorsun ufacık köprüde salak adam aşağıda kolu bacağı kopmuş şekilde yatıyordu.

• ben oyunu kucukken bitirmiştim bi daha bitirmek istedim oyun hiç acılmıyo. tıklıyorum baslamıyo. kum saati cıkıyo sonra bilgisayar normale donuyor

Ayrıca iyi ve keyifli bir oyun olduğuna kesinlikle katılıyorum. bütün bölümlerini oynamadım ama oynadığım kadarı bile gayet iyiydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soonymeister

zevkli olmakla beraber insana öyle bir çok pahalı oyunun yaşatamadığı bir havayı yaşatabiliyor bu oyun. ama benim en çok zevk aldığım yapay zekanın çok aptal olmasıydı. misal vermek gerekirse hani bir maden gibi bir yere gidiyorduk oyunun ortalarına doğru. orada bir köprü gibi bir yer var. ben türlü mahlukatla mücadele ederekten oraya kadar gittim. bir baktım kocaman bir orc karşımdan geliyor. bir kaç çevik manevra ile saldırılarından kurtuldum ve biraz uzaklaştım. köprüye doğru depar atmaya başladım. buda peşimden yampiri yumpiri koşmaya çalışıyor. oynayanlar bilirler bu mahlukatların nasıl koştuklarını . neyse efenim uzun lafın kısası bu benim olduğum köprüye yaklaşmaya başladı. ben orda duruyorum elimde naganitam var(amazon ile oynuyorum) bu köprünün üstünde düz olarak değilde zigzaglar çizerekten geliyor. sonra nasıl olduysa oldu bu mahlukun ayağı kaydı ve köprüden aşağı düştü. kafasına taktığı miğferde havada bir süre asılı kaldıktan sonra oda aşağıya kardeşim sen neden zigzag çiziyorsun ufacık köprüde salak adam aşağıda kolu bacağı kopmuş şekilde yatıyordu.

abi bravo öyle bi anlatmışsın ki masaüstü rpg oynadığım yıllara döndüm birden.. duygulandım vesselam

• hiç bir hata mesajı almıyorum sanki hiç bişey yapmamışım gibi oluyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.