quote:Orjinalden alıntı: norah_jones sorun halloldu arkadaşlar kızanlar oldu bana biliorum böle bi konu açtıım için ama yinede saolun herkese çk tşkr ederim Nası hallettin ? Paylaşta bu tür açılacak diğer konulardan kurtulalım. Ayrıca yengemize konuyu gösterebilirsin bak senin için neler yapıyorum neleri göze alıyorum felen filen
yengeniz diil ya enişteniz olur kendisi isimden belli olmuomu walla özür diledim sadece oda kıyamaz zaten bana barıştık öle iştee çok mutluyuummm!! quote:Orjinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orjinalden alıntı: norah_jones sorun halloldu arkadaşlar kızanlar oldu bana biliorum böle bi konu açtıım için ama yinede saolun herkese çk tşkr ederim Nası hallettin ? Paylaşta bu tür açılacak diğer konulardan kurtulalım. Ayrıca yengemize konuyu gösterebilirsin bak senin için neler yapıyorum neleri göze alıyorum felen filen
İsmin erkek ismi gibi geliyor. Ama olsun asılan olmaz.... quote:Orjinalden alıntı: norah_jones yengeniz diil ya enişteniz olur kendisi isimden belli olmuomu walla özür diledim sadece oda kıyamaz zaten bana barıştık öle iştee çok mutluyuummm!! quote:Orjinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orjinalden alıntı: norah_jones sorun halloldu arkadaşlar kızanlar oldu bana biliorum böle bi konu açtıım için ama yinede saolun herkese çk tşkr ederim Nası hallettin ? Paylaşta bu tür açılacak diğer konulardan kurtulalım. Ayrıca yengemize konuyu gösterebilirsin bak senin için neler yapıyorum neleri göze alıyorum felen filen
erkek ismi diil yha bi şarkıcı var öle ondan esinlendmm quote:Orjinalden alıntı: fatihhilal İsmin erkek ismi gibi geliyor. Ama olsun asılan olmaz.... quote:Orjinalden alıntı: norah_jones yengeniz diil ya enişteniz olur kendisi isimden belli olmuomu walla özür diledim sadece oda kıyamaz zaten bana barıştık öle iştee çok mutluyuummm!! quote:Orjinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orjinalden alıntı: norah_jones sorun halloldu arkadaşlar kızanlar oldu bana biliorum böle bi konu açtıım için ama yinede saolun herkese çk tşkr ederim Nası hallettin ? Paylaşta bu tür açılacak diğer konulardan kurtulalım. Ayrıca yengemize konuyu gösterebilirsin bak senin için neler yapıyorum neleri göze alıyorum felen filen