Sevdiğim biri vardı. Aşkımı ne ret etti ne de kabullendi. Arada götürmeye çalıştı. Ben de resti çekip, hoşçakal dedim. Uzun zaman geçti aradan. Benimle tekrar iletişim kurup arkadaş kalmak istediğini söyledi. Ben de iyileştim diye kabul ettim. Gel gör ki iyileşmemişim. Başka biriyle az samimi olsa canım sıkılıyor. Sevdiğin biriyle nasıl arkadaş olabilirsin ki? Bence çok saçma. Bu olaydan sonra kimseyi sevemedim. Korkuyorum şu an yine aynı şeyleri yaşamaktan. O kişi yine telefon açtı buluşmak için. Şehir dışındayım diye yalan söyledim. Ama inanın kendimle o an mücadele ettim. Bir yanım dedi ki görsen ne olacak ki? Öbür yanımsa ne olacağını ezbere biliyordu. Zor durum ya :( Tavsiyeler verin bana.
Hangi sehirdesin
konuştuğu her kişiyi öldürmek isteyecektin.
arkadaş olursan senin onlardan farklı olduğunu söyleyecek. kabul edeceksin ama kime gülse yine beter olacaksın.
zor durum..
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
Hangi sehirdesin
İstanbul
Kendine aşık et o zaman hacı kökütük aşık et
Uğraşmamak istemiyorsan başklarıyla uğraş kafan dağılır aklının ucundan geçmez ama yeniden düşünürsen geçmişin canlanıcağından gözün yine aynı kişiyi arar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ak Ejderha
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
Hangi sehirdesin
İstanbul
"Benimle tekrar iletişim kurup arkadaş kalmak istediğini söyledi." iyide hocam arkadas kalsanız neyazar kalmasanız neyazar önemli olsan veya senin istediğin sanırım sevgili olmak veya hiç birsey olmaması. Başkasıyla normal olarak konuşsa veya baskasına gülse sana batar biliyorum. Bazen kız ark.olmayan arkadaslarım bile benden fazla baskasına ilgi gösterince sinir oluyorum hele sevgili meselesinde daha huzursuz
Yoksa köpeği gibi oynar senle, kırk yılda bir mesaj çakar sevinirsin falan...
Tek cümlede özetledin beni
quote:
Orijinalden alıntı: Ak Ejderha
quote:
Orijinalden alıntı: 1.8T
Bin kere öleceğine bir kere öl iletişimini kes.
Yoksa köpeği gibi oynar senle, kırk yılda bir mesaj çakar sevinirsin falan...
Tek cümlede özetledin beni
O zaman benim öneriyi ... et
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
konuştuğu her kişiyi öldürmek isteyecektin.
arkadaş olursan senin onlardan farklı olduğunu söyleyecek. kabul edeceksin ama kime gülse yine beter olacaksın.
zor durum..
.
Resmen aciz biriyim :( Kendisi zayıf noktam, zaafım. Eskisi kadar acı çekmiyorum ama düzenim alt üst oluyor yine. Keşke hep uzakta yaşasa. Gelmese.
Konu acilmisken sormak istiyorum. Birine hoslandiginizi söylediniz. ve o size "biriyle cıkmayı düsünmüyorum" dedi. bu kibarca reddetmek midir?
quote:
Orijinalden alıntı: skllmyh
Konu acilmisken sormak istiyorum. Birine hoslandiginizi söylediniz. ve o size "biriyle cıkmayı düsünmüyorum" dedi. bu kibarca reddetmek midir?
Sen değil başkası gelsin demek Üstüne düşme 2-3ay konuşma kesin bir başkasıyla çıkar.
yani tamam kabul etmeyebilir. peki ama dışarıda karşılaştığımızda(okul vs) gözü hep üzerimde ve yanıma geliyor. unutmaya çalışıyorum da kendisi unutturmuyor acı çektirmek hoşlarınamı gidiyo?
quote:
yani tamam kabul etmeyebilir. peki ama dışarıda karşılaştığımızda(okul vs) gözü hep üzerimde ve yanıma geliyor. unutmaya çalışıyorum da kendisi unutturmuyor acı çektirmek hoşlarınamı gidiyo?
Senin kadar bağlı,sağdık ve bırakmıyacak birisini buldumu zaten kovsan gitmezSevgli olursan başka devreye geçiceğinden.anla işte söylettirme o yüzden mesafe bırakıyordur.
Bi farklısı başıma gelmişti dersaneden bir kızla yakındık her çıkışta beraber yürürdük,bazen cafe yada sahile gidip saatlerce konuşurduk.Tatil günleri her gece arardı uzunca konuşurduk ama o aralar sevglim var diye mırıldanırdı ayrılcam falan diyordu bende bir gün senden hoşlanıyorum dedim dedim 2 gün cevap vermedi sonra yüzüne dedim kusurabakma yanlışkla söyledim dedimKız bir bağırdı nasıl yanlışlıkla söylüyorsun,kendinden emin değilsen söyleme dedidedim bunla sevgli olursam çiğ pişmiş yer beni,Sonrada o olaydan 1 hafta peşimden geldi ama bu kezde tınlamadım başkası olduğundan
quote:
Orijinalden alıntı: maxirabit
quote:
Senin kadar bağlı,sağdık ve bırakmıyacak birisini buldumu zaten kovsan gitmezSevgli olursan başka devreye geçiceğinden.anla işte söylettirme o yüzden mesafe bırakıyordur.
Bilmiyorum haklı olablirsin de, telefon numarasını istedim vermedi.Okulda bakışıyoruz face'de yazışıyoruz. Biraz ilginç Geçen yanına gittim neden konuşmuyorsun? dedim. Uyuya kalmıştım cevap veremedim dedi ve güldü falan utandı arkadaşları vardı yanında.
Ben bişey yazmasam onunda yazacağı yok.. Ama hani beklemeye değermi dersen aklımı basımdan aldı dıyebılırımcok guzel bı kız
quote:
quote:
quote:
Bilmiyorum haklı olablirsin de, telefon numarasını istedim vermedi.Okulda bakışıyoruz face'de yazışıyoruz. Biraz ilginç Geçen yanına gittim neden konuşmuyorsun? dedim. Uyuya kalmıştım cevap veremedim dedi ve güldü falan utandı arkadaşları vardı yanında.
Ben bişey yazmasam onunda yazacağı yok.. Ama hani beklemeye değermi dersen aklımı basımdan aldı dıyebılırımcok guzel bı kız
Güzellik geçicidir boşver daha nelerini görüceksin,takmana deymez Olursa zaten kendiliğinden olur üzerine hiç gitme.Zorla konuşturmaya çalışma bir yeri kalkar.
quote:
quote:
quote:
quote:
Güzellik geçicidir boşver daha nelerini görüceksin,takmana deymez Olursa zaten kendiliğinden olur üzerine hiç gitme.Zorla konuşturmaya çalışma bir yeri kalkar.
Haklısın sonra kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.. Günü bir cümleyle zöetlemek istiyorum "Madem sevmiyorsun o zaman sahip çık gözlerine ! Dönüp dolaşıp değmesinler gözlerime" [C.S]
diyerek yatıyorum. Selametle
... Seni sevmekten degil; dostlugunu suiistimal etmekten, Seni kaybetmekten ve degerini bilememekten ve Yüce Rabbime hesap verememekten korkuyorum. Belki de çok fazla korkuyorum...
Atilla İlhan'ın Ben Seni Neden Mi Sevdim şiirinden bir alıntı. Konuyla pek alakası yok ama olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme