Şimdi Ara

sevdiğin kadar sevilirsin şiiri için fon müziği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...yıl sonunda yaPACAĞIMIZ şiir dinletisi için fon müziği arıyorum....
    arkadaşlar 97.0 KÜPE FM de saat 22.00 la gece 3-4 lere kadar devam eden ''efe özgür yıldırım'ın sunumuyla müthiş bir progrAM VAR..DİNLEYENİNİZ VAR MI?
    sizlere birşey danışacağım...efe bey'in şiir okurken kemanla çalan bi ''fon müziği var'' hafif ve müthiş...yıl sonu için şiir dinletisi yapılacak ve ''sevdiğin kadar sevilirsin'' şiirini okuyacam ben...o fon müziğini ya da güzel bir fon müziği biliyorsanız nereden bulabilirim? teşekkürler..

• yedi karanfil ve cahit berkay müzikleri olabilir.yabancı olarak da secret garden ın müzikleri özellikle serenade to spring ve song from a secret garden , sonra bi de enya dan china roses iyi gider.

bi tane de topic vardı fon müzikleriyle ilgili ama bulamadım . yüzlerce vardı orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 8 Mayıs 2008; 20:13:38 >
  • kardeş ilgilendiğin için teşekkür ederim gerçekten sağolasın indiriyom şimdi o dediğin müzikleri bakalım...çok çok sğaol tekrar düşündüğün için
  • o şiir sevildiğin kadar sevmelisin olmalıydı bence

ama öyle yapamıyorum maalesef

neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN SAÇMA ŞARKI SÖZLERİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.