Şimdi Ara

Sevdigim kizla whatsapp konusmalarim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben demem kimseye demem ama iste ya sevgilisi falan varsa da o yuzden yazmiyosa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Boyle soru mu olur abicim ya arkadasim da var daha once de konustuk ondan once sira arkadasim kiz

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Konuda kirilcak bisey de yoktu ki aslinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

quote:

Orijinalden alıntı: Ercumenttberber

Kalbim cok kirildi arkadasim ya beni onemser aslinda sever beni neden boyle yapmis olabilir

Bak kardeşim şu kızsı mıymıy tavırlarını bi bırakıyosun.
    Şimdi ben sana burda destan yazsamda anlamıycaksın. O yüzden sana bu 5 dakikalık videoyu atıyorum. Ağlamayı kesiyosun izleyip önüne bakıyosun.

https://www.youtube.com/watch?v=AmeJguH50ZI

Hahahahhahah, video güzeldi. :D

• quote:

Ben demem kimseye demem ama iste ya sevgilisi falan varsa da o yuzden yazmiyosa?

Fazla çekimser davranıyorsun. Sevgilisi varsa da konuşmayı minimuma çekersin artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilisi varsa mutluysa bana yeter onu ben gulduremedim gulduren varsa ben mutlu olurum bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

quote:

Kalbim cok kirildi arkadasim ya beni onemser aslinda sever beni neden boyle yapmis olabilir

Bak kardeşim şu kızsı mıymıy tavırlarını bi bırakıyosun.
    Şimdi ben sana burda destan yazsamda anlamıycaksın. O yüzden sana bu 5 dakikalık videoyu atıyorum. Ağlamayı kesiyosun izleyip önüne bakıyosun.

https://www.youtube.com/watch?v=AmeJguH50ZI

Whaaaat

• quote:

Sevgilisi varsa mutluysa bana yeter onu ben gulduremedim gulduren varsa ben mutlu olurum bundan

Anlıyorum da bu niye yazmadığı sormamak için bir sebep değil. Sormazsan da bu düşüncelerle devam edeceksin. Ne yazsam da/yazsak da değişmeyecek.

• Gerci haklisin sormam lazim bunu biliyorum ama ikilemdeyim iste

• Bak kardesim simdi nofap'e basliyoesun; kalanini forumdaki arkadaslar aciklar.

• bende çok seviyodum ,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyodu,sarhoş gibiydik,birbirimizden kopmak istemiyoduk.Sonra öldü işte...
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu ne videoydu beeee :)
  • Arkadaş açıldı engel yedi bana ağlanıyo kaç gündür "kızın whatsapp fotosu atsana, durumunda ne yazıyo?, çevrimiçi mi?" diye.

• Baktın işler olmayacak gibi, hemen ufak iki-üç değişiklik yap.Kalemle yazarken sağ elle değil de sol elle yaz bakalım. Bu sadece bir örnekti tabii.

Kendi üzerinde değişiklikler yapabilirsin eğer kızı gerçekten elde etmek istiyorsan. Ben kendimi bir başkası için değiştirmem aga diyorsan kızı unutmaya bak o zaman. Peki tamam değiştireyim de neyi değiştireyim diye sorma, otur kendin düşün. Mesela sıkıcı bir özelliğin varsa bundan kurtulmaya bak. Konuşurken çok hızlı konuşma. Ağırdan al. Yüz yüze konuşmalarda göz kontağı kur insanlarla. Saçlarına önem vermeyen biriysen hemen iyi bir berber bulup kendin için saç kesim modeli tavsiyesi alıyorsun. Bak bu saydıklarımın hepsi birer artıdır, özellikle karşı cinste. Mesela kız sana -10 puan vermişse kafasında, sen kendinde 10 değişiklik yapıp kızın sana olan bakış açısını sıfırlayabilirsin. 5 tane daha değiştirirsin ve kız kendisi konuşalım mı demeye başlar bi zaman sonra. Pek tecrübeli değilim bu tür konularda ama yaptığım araştırmalara göre kızlar; "saçtan, tırnaktan, özgüvenden, bayanlara öncelik tanıyor mu belli yerlerde" gibi kriterlerden artı ve eksi olarak not veriyor kafalarında. Eğer kız, seni tanıdıktan bir süre sonra, kafasında verdiği notlardan artılar ağır basarsa sana karşı olumlu yaklaşıyor, bir mesaj yazınca hemen cevap veriyor, yani önemsiyor seni. Ama gel gelelim, eğer eksiler ağır basarsa: Kız senin yetersiz bir erkek olduğun fikrine kapılıyor ve sana olumlu yaklaşamıyor doğal olarak. Bir mesaj yazdığında sonra da baksam olur deyip yana kaydırıyorsa, (bunu mesaj attıktan sonra kızın son görülmesine bakarak anlayabilirsin kolaylıkla, 5-10 dk boyunca çevrimiçi yazıp da çift mavi tırnak yani okundu işaretini göremiyorsan) kızla gerçek hayatta pek samimi olamıyorsanız, sen o kızı unut demeyeceğim. Ne diyeceğim peki? Sorunu kendinde ara diyeceğim. Sen kızın aradığı erkek modeline uyuyor musun? (instagramdan takip ederek neleri beğendiğine bakabilirsin rahatlıkla, mutlaka erkeklere karşı olan tepkisini öğreneceğim bir an yakalayacaksındır. Mesela atıyorum baktın kız damatlık giymiş erkek ve yanında duran bir gelin olan fotoğrafı beğenmiş, buradan şunu çıkarabilirsin mesela: aaa bak kız giyime önem veriyormuş? Ya da atıyorum sokakta yerde uzanan bir kediyi çekil instagrama atmış ya da bir kedi fotosu beğenmiş, bunu gören sen, şunu diyebilmeli: Bak işte kız hayvanlardan hoşlanıyor, o zaman hayvanları seven onlara merhamet eden erkekler her zaman 1-0 önde bu kızın gözünde.)

Bu kadar uzun yazdım... Yazıyorum. Çünkü ben de şu anda bir kıza deliler gibi aşığım. Bu sene okullar kapanıp yaz tatiline girdiğimiz gün kıza karşı yaklaşık 1 senedir içimde beslediğim duygu ve düşüncelerimden emin oldum. Kızı da bu süre zarfı içerisinde ölçüp tartma fırsatı buldum. Çünkü ben de insanım, benim de aradığım bazı şeyler var nasıl onlarda varsa. Ben saça bakmıyorum mesela ama oturup kalkmaya bakıyorum. Tırnağı uzun mu kısa mıya değil de sosyal medya bağımlısı mı değil mi buna bakıyorum.

Dediğim gibi, kızı istiyorsan çabalamalısın. Şen şu anda bu yazdığıma "ama imkansız, kızdan bir tepki bile alamıyorum off" gibi cevaplar da verebilirsin. Haklısın da. Ama kendince... Kıza karşı o hissettiğin duygular çok yoğun duygular ve bu da, senin bazı duygu ve düşüncelerinin önüne geçiyor. Doğru düşünemiyorsun yani. Hani mantık evliliği mi aşk evliliğimi yapalım zımbırtısı var ya tam da dediğim olay. İnsan bazen kafayı kırıyor, kendine meşgale arıyor çünkü duyguları alt üst olmuştur. Artık o kadar içli dışlı olmuşur ki bu çift, artık canları sıkılmıştır. Neymiş efendim mantık evliliği yaptım da 50 yaşından sonra ne aşk evliliğiymiş de... De get! Şöyle araya da gizli reklam gibi gizli bir eleştiri sıkıştırıvermiş olduk. ;)

Ben sana derim git kıza whatsapptan açıl ama sen dersin "ama kız hiç ilk yazmıyor,ya reddederse?" Bunu dersin çünkü sen düşünme organı olarak beyin yerine, kız her aklına geldiğinde vücuda daha da hızla kan pompalayan kalp organını kullanan birisin. Ben de aynı senin gibiydim. Çok değil, 2-3 hafta önce okullar kapandığından beridir kızla konuşuyorduk neredeyse her gün, bilemedin 2-3 günde bir en kötü.

Yok efendim neymiş; iyi geceler canım, günaydınlar olsun, nasılsın, neredesin? Bir insan bu kadar mı sıkıcı olur ya? Kızı bayağı bi sıktım. En azından bunu fark edebildim bir şekilde. "Bak kıza onca yazdım ve gururluyum, ben bana düşeni yaptım" demiyorum, çünkü diyemiyorum. Çünkü ben öyle bir şey yapmadım. Eğer üstümde şu anda hala bir rahatlık olsaydı kızla o ilk konuştuğum günlerdeki gibi kız bana whatsapp'tan tokat atardı yemin ediyorum, "bi git başımdan" diye. Bu konuda epey bir bilgi sahibi olan ben, sana ve kendime yapacağım yegane tek tavsiye şu olacaktır: "Kızları uçan bir martı misali düşün, havada süzülüyor. Ama bu martı illa ki bir yere gidecek, öyle değil mi? Peki nereye acaba? Mutlu olacağı bir yeri mi tercih edecek yoksa neresi olursa kabulü mü? Tabii ki de nerede daha iyi hissedeceğine inanıyorsa oraya uçacaktır. Çünkü bir sürü alternatif var önlerinde, rastgele bir yere gidebilir ama biliyor ki soğuk bölgeler, esintili olan bölgeler onu pek de mutlu etmeyecektir. Onların da kafasında sıcak bölgeler hep +1 puandır mesela.

Biz erkekler olarak, bu durumun farkına varmalı ve kızların bizim üstümüze uçmalarını, bizi tercih etmelerini sağlayacak hamlelerde bulunmalıyız. Mesela kendine şu soruyu sor kız her aklına geldiğinde: " Şimdi iyi hoş da, bu kız neden bizim sınıftaki Ahmet'i seçmesin de beni seçsin?"

Bu kadar uzun yazdım çünkü şu anda nasıl ve neler hissettiğini en ufak ayrıntısına kadar bilen birisiyim. Yaşadıklarımız çok benziyor demeyeceğim çünkü tıpatıp aynısı. Daha uzun uzun yazardım ama şimdi kahvaltı etmem lazım denize gideyim diyorum geç olmadan ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 24 Temmuz 2017; 8:33:33 >

• 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    Hadi be

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Bizim zevklerimiz olsun konusmalarimiz insanlara verdigimiz degeler cok ayni cok yakin tipte insanlariz ona yakin olmaya calismama da gerek yok cunku gercekten cok yakinimda whatsapptan konusmama gerek yok cunku dibimde her zaman su an uzakta olabilir benden ama ben onu hep yanimda hissettim ve zaten 1 ay sonra zaten tekrar eski arkadasligimiz baslayacak bana hep adimla degil de farkli seylerle seslendi cevremizdekiler de hep aramizda neler dondugunu merak etti

Yani kizi etkilemek icin yok hayvan sevgisiymis cok sacimmis tirnagimmis gibi seylere ihtiyac duymuyorum su durumda

Onla zaten boyle sacma seyler konusmayiz biz hep birbirmize satasiriz hep o bana kizar ben ona kizarim onu etkilemek icin su an herhangi bisey yapamam zaten su an top onda

• Hocam o zaman mesajla falan uğraşma direk ara sor böyle böyle bişey mi oldu de.

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Aranmaz tatilde kiz o kadar arkadasinin icinde rezil etmis olurum

• Ne iğrenç turkcen var ? Bu kadar özensiz bir yazıya müsade edilmemeli

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Cok ozur dilerim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.