Şimdi Ara

Sevdigim kizla whatsapp konusmalarim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercumenttberber

13 gundur bekliyorum

Hocam yazsana, koy tepkini, gerekçesini öğren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ya aramiz bozulursa onun arkadasligi mutlulugu bile mutlu ediyo beni

• quote:

Ama ya aramiz bozulursa onun arkadasligi mutlulugu bile mutlu ediyo beni

O seni umursamıyorsa, sen de onu umursama. Elbet karşına başka biri çıkar. Lakin neden yazmadığının gerekçesini öğren ilk. Ben misal wp yi çok kullanmadığımdan geri dönmeyi unutabiliyordum. Öyle bir nedense ara ara uplamalar yaparsın mesajlarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 24 Temmuz 2017; 1:17:52 >
  • çok sevdiğim bir arkadaşım bir sözü vardır, "değer verdiğine bir kere yol verirsen, diğerleri için çok güçlü birisi olursun."

• Yok o unutmaz boyle seyleri o tarz bi durum yoktur ama bu durum beni cok zorluyo abi anlayamiyorum

• Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Ben de cok sevdigim bulent ersoyun "ne cektigimi bir ben bir Allah biliyor" dizelerini hatirlatmak isterim

• quote:

Yok o unutmaz boyle seyleri o tarz bi durum yoktur ama bu durum beni cok zorluyo abi anlayamiyorum

Sor dediğim gibi. Konuşmadan hiçbir mesele çözülmez.

• Ama konusmak istemiyo demek ki yazmamis, hatta umursamamis bile

• quote:

Ama konusmak istemiyo demek ki yazmamis, hatta umursamamis bile

Tahminleri sevmem çok fazla. Gerçekleri öğrenmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 24 Temmuz 2017; 1:42:21 >
  • Iste tanisan bu kizi tahmin etmek yapabilecegin tek sey olurdu. Ustune gitsem de onu tamamen kaybetmekten korkuyorum

• quote:

Iste tanisan bu kizi tahmin etmek yapabilecegin tek sey olurdu. Ustune gitsem de onu tamamen kaybetmekten korkuyorum

Hiçbir şey yapmadan öylece beklemeyi mi tercih ediyorsun? Harekete geç. Bu şekilde bir şeyi kazanamazsın. Elindekileri de kaybedersin. Hayır o da insan, sorunca tersleyecek veya engelleyecek değil ya?

• Hareketleri tahmin edilemez tanidigim surece neye kizip neye gulecegini henuz ogrenemedim. Elimdekini bekleyerek kaybetmem ama yazarsam kaybetme riskim var

• quote:

Hareketleri tahmin edilemez tanidigim surece neye kizip neye gulecegini henuz ogrenemedim. Elimdekini bekleyerek kaybetmem ama yazarsam kaybetme riskim var

Vay arkadaş Abartıyorsun bence. 13 gün yazmamış, hesap sorma hakkı doğurur bu

• Ben kimim ki hesap sorucam. Ben baskin bir karakterim hayatimda ama o benden de baskin hep olaylari kontrol eder beni ettigi gibi

• Konuştuğunuz konuda bir şeye kırılmış olabilir ya da görmezden gelmek istemiştir. Konuğa bağlı işte.

• quote:

Ben kimim ki hesap sorucam. Ben baskin bir karakterim hayatimda ama o benden de baskin hep olaylari kontrol eder beni ettigi gibi

İletişimde böyle kopukluklar oldu mu hesap sorulabilir. Ona göre değişir tutumun.

Daha önceden sordun da şimdi çekiniyor musun, onu anlamadım. Şöyle yap. Wp ye gir, "up" yaz. Kız görüp geri döner ve niye yazmadığını açıklarsa ortada bir sorun yoktur. Yok, geri dönmezse tahminlerindeki gibidir.

• geri donerse 2 keskin cizgiyle ayrilir olaylar

1 eski arkadaslik devam eder

2 sen kim oluyosuj yanitini alirim

• quote:

geri donerse 2 keskin cizgiyle ayrilir olaylar

1 eski arkadaslik devam eder

2 sen kim oluyosuj yanitini alirim

2. Şıkkı niye desin ya hu, arkadaş değil misiniz zaten. Sen olsan der misin?

• quote:

Kalbim cok kirildi arkadasim ya beni onemser aslinda sever beni neden boyle yapmis olabilir

baya önemsiyomuş seni gözünde köpek kadar değerin yok bu 1. İkincisi daha önce mesajlaşmamanıza rağmen nasıl çok yakın arkadaş olabiliyorsunuz ? senin hiç gerçek arkadaşın varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.