Şimdi Ara

Sevdiğim kızla kanka oldum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lütfen bana o yemeği ısmarlamadığını söyle
  • git çocuğu döv
  • Sevgiln kızmasın nedir ya
  • Parası bitmiş o yüzden senden bir şey ısmarlamanı istiyor bence. Ya da parası varsa bile bu keriz varken niye harcayayım ki diyor da olabilir.
  • kanka olmadan önceki save'i aç, oradan devam et, yapıcak başka bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krmngtrncxl

2 yıl önce beni seviyordu kız. Ben istemedim mal gibi sonra birini buldu 2 yıldır çıkıyorlar ama bizde ara ara konuşuyorduk artık iyice kanka olduk. Bana yemek ısmarla dedi geçen gün sevgilin kızmasın dedim kızmaz falan dedi. Bu kız ne ayak ne yapayım sizce ayrıl ulan sevgilinden benim ol mu diyeyim
    Ama ya seviyorsa cocugu ? Kalırım ortada. Ve bu arada çocukla başka illerdeler

olaya kanka tarafınla yaklaş seviyormusunuz bu çoçugu de seni çok seven birisi sana deli gibi aşık oldugunu söylese bırakırmısın gibisinden sor işteee kıza

• Geçmiş olsun, artık onun gözünde kız arkadaşı konumundasın. Sana bakınca hep tatlı bir kız çocuğu görecek gözleri.
    Kanka olmasaydınız belki olabilirdi bu iş ama artık zor, durum dediğim gibi maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 14 Mart 2015; 2:56:07 >
  • CSB + Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Sevgiln kızmasın nedir ya

Ergen tribi
  • direk öyle deme kız takılmaya devam et.belliki senin kızla olabilirliğin var kızın sevgilisi sizi ayırmadan birşeyler yap.belki aniden şeylerle kızı iyice aşık edebilir misin bilmiyorum.kızla olabilirliğin var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.