Evet arkadaşlar sevdiğim kızla aynı servisteyim ancak kızın sevgilisi var son 2-3 haftaya kadar başka servisteydim bu servise geçinde tanışmışta oldum ama kızla diyalogum çok fazla yok maksimum 15 dk konuşabiliyorum çünkü yol bitiyor öyle havadan suda konuşuyoruz iyi güzelde ben şimdi ne yapmalıyım.? Ciddi cevaplar bekliyorum dalgaya almayın.
Yapacak birşeyin yok sevgilisi varsa
quote:
Orijinalden alıntı: sametshn
Yapacak birşeyin yok sevgilisi varsa
Olmuyo işte sevgilisi varsa yapacak birşey yok diyip kestirip atılmıyor.
9 aydır bu dertten muzdaribim alışırsın belli bi zamandan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: yosiand
9 aydır bu dertten muzdaribim alışırsın belli bi zamandan sonra
İşte alışmak istemiyorum bence sende bırakma birşeyler yapmaya çalış diycemde kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Tavsiye bekliyorum beyler gerçekten kötü bir durum
snn durum iyiymiş bak ben şubattan bu yana aşığım kıza çocuk kızı aldatıyo kız 2 kere yakaladı ama affetti çocuğu çocuk bunu yine aldattı ama bu sefer bnn haberi yok bu yıl liseden mezun oluyorm kızla daha konuşmuşlğm yok üniversite sınavına hazırlanıyorm bi yandnda kafamı çok taktığım için çalıştğımdan bi halt anlamıyorm dur daha sen yolun başındasın
adam haklı senin sevgilin olsa ona sulansalar naparsın abazanlığın luzümü yok unutmayı çalış olmuyorsa unuttururlar zaten
bir de şöyle düşün, diyelim kıza açıldın o da teklifini kabul etti. Birkaç ay sonra başkası senin kızı sevse, teklif etse, kız da kabul etse, düşüncen ne olurdu?
quote:
Orijinalden alıntı: The Hobbit
bir de şöyle düşün, diyelim kıza açıldın o da teklifini kabul etti. Birkaç ay sonra başkası senin kızı sevse, teklif etse, kız da kabul etse, düşüncen ne olurdu?
çocuk kızı aldatıyo diyom siz hala neler diyonuz
quote:
quote:
konu senin mi birader, sana mı dedim? senin olaya dönersek de, seni aldatmayacağı ne malum ileride. midesiz misiniz, anlamıyorum ki.
quote:
quote:
quote:
konu senin mi birader, sana mı dedim? senin olaya dönersek de, seni aldatmayacağı ne malum ileride. midesiz misiniz, anlamıyorum ki.
Git konuş kardeşim böyle böyle de ben seni seviyorum de. Kesinlikle şerefsiz falan olmazsın ne yani sevgilisi var diye bu kıza başka biri aşık olamaz mı ? Benimde aynı derdim vardı gittim kızla konuştum seviyorum seni dedim. Değişen birşey oldu mu hayır bir nebze rahatlattı bu beni. Kimsenin gözünde de şerefsiz durumuna düşmedim hatta çıktığı çocuğu bulup bile konuştum hiçbirşey olmadı.
2 sene önce birinle tanıştım hoşlandım zamanla sevmeye başladım. Sevgilisi vardı ama onunda bana aklı kaymış gibiydi. O çocuk onu mutsuz ediyordu, benimle mutlu oluyordu. Davranışlarım hoşuna gidiyordu. Yavaş yavaş oldu her şey... Ve şimdi 1 yıldır beraberiz, güzel bir ilişkimiz var