Şimdi Ara

Sevdiğim kızın erkek arkadaşı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir akıl verin ne yapmam lazım. Kız 1-2 aydır falan çıkıyor ama ben kıza aşığım yani birkaç gün önce sarılıp öperken gördüm kızı eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum yolda ağlamamak için zor tuttum kendimi. Ama ben çevremde yakışıklı addedilen biriyim kızla bir şansım olabilir gibi ki kızın gözleri hala bende. Ne yapmalıyım ilk defa bir kıza karşı böyle şeyler hissediyorum, ortak bir gelecek hayalim bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koyver gitsin sana kiz mi yokk hocam

• EdwardNorton kullanıcısına yanıt
    Bu kız farklı cidden çok farklı. Daha öncede birçok ilişkim oldu ama bu kızdan başka biriyle mutlu olabileceğimi sanmıyorum

• Marlon Br. M kullanıcısına yanıt
    en farklisi bile aynidir,kimseye o farkli gozuyle bakma uzulursun

• Marlon Br. M kullanıcısına yanıt
    Hiçbir kız birbirinden farklı değil sadece sevdiğimiz için farklı görünüyor. Ayrılınca da bunun farkına varıyoruz

• O kız senin sevgilin olsa birisi gelip ayırmaya çalışsa hoşuna gitmez değil mi ? O yüzden aşkından ölsen bile onların arasına girme.Yuva yıkanın yuvası olmaz demişler.

• O hisler geçer unut kızı. Kız çok, yeni denizlere yelken aç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam dikkate alıcam

• Yav bu kız çok farklı nedir tanımıyorsun bile kızı bu ne ahmaklıktır bu ne karaktersizliktir

• kız ayrılınca açıl şimdi açılman bir ömür kaybettirir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Hiçbir kız birbirinden farklı değil sadece sevdiğimiz için farklı görünüyor. Ayrılınca da bunun farkına varıyoruz

Üstüne kitap kadar şey yazılabilecek bir yorum olmuş. Yaz dur bu konuda işte
  • Kızın sevgilisini ayart aralarını boz . Sonra oğlandan ayılıp kızla çıkmaya başla .
  • ya veletsin yada idiot. Aşk nedir onu biliyor musun ? Aşk tanımadığın kişiye karşı olabilir mi ? En fazla hoşlanıyorsundur aşk sanıyorsundur. Kız yanında olsa olmayacak ama uzaktan tatlı geliyor. Sizin beyinlerinizin daha çok gelişmesi lazım
  • Kaşar allert

• Banada oldu 1 aya bişey kalmıyor. Ayıralacaklardır muhtemelen.
    Ayrıldıktan sonra yürüme friendzone yersin. Yürümesende yersin. Biliyorum zor gelecek ama zaman kazanmak için go next abi go next...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.