Şimdi Ara

Sevdiğim kızın 7 kasım 2015 yazması ile...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlişkisine başladığı öğrendim az önce . Aylar önce benimle konuşmayı kesmişti. 7 kasımda başlamış. Şuan varya cüzdanımda fotoğrafı duruyor arkadaşlar. Midem bulanıyor Tarihin yanına yüzük ve kalp koymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 10 Şubat 2016; 23:01:55 >

• Söylendin mi yoksa söylememişmiydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişki başlangıç tarihlerini sağa sola yazan insanlardan oldum olası tiksinmişimdir.
  • sen de 10.02.2016 yı bi kenara yaz, bugün kızdan vazgeçtiğin gün olsun. hadi hocam yap bu iyiliği kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

sen de 10.02.2016 yı bi kenara yaz, bugün kızdan vazgeçtiğin gün olsun. hadi hocam yap bu iyiliği kendine.

şuan kendimi iyi hissetmiyorum
  • Kesin ilişki başlaması mı emin misin? Kafanda soru işareti kalmasın. Doğum günü falan çıkabilir veya başka özel bir gün.
    İyimser olmayan yani sana hak vereceğimiz diğer durumda ise cüzdanındaki fotoğraf sana acı bir ağırlık verecektir. Kurtul ondan. Zor olabilir fakat ne kadar erken kurtulursan o kadar erken kendini iyi hissedersin.
    Yukarıda biri bugünün tarihini yaz falan demiş. Sakın yapma. Bu olay onu sürekli hatırlamana sebep olur. O kişi kafanda herhangi biri haline gelene kadar bunu yapma. Zaten o hale geldiğinde bunu yapmanda anlamsız olacak ve yapmayacaksında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 10 Şubat 2016; 0:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

sen de 10.02.2016 yı bi kenara yaz, bugün kızdan vazgeçtiğin gün olsun. hadi hocam yap bu iyiliği kendine.

Dostum geçen cuma gününe kadar konuştugum ve 21-22 gündür her gün konustugum kiz ve gunde en az 3 defa konusuyorduk hemde. Simdi ise 4-5 gündür ne mesaj atiyor ne ariyor. Ben takmamaya calisiyorum nasil hissettigini biliyorum kafani baska seyler ile dagitmaya calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ehehe beni de seven oglan vardi serefsiz hep kizlarla takilirdi fingirderdi ben de simdi baska birine asik dugumu her yere yazdim hatta ona siirler yazdim sence nasil hissediyordur eskisi aci cekiyor mudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppden anlaşılıyor
  • quote:

İlişkisine başladığı öğrendim az önce . Aylar önce benimle konuşmayı kesmişti. 7 Ekim de başlamış. Şuan varya cüzdanımda fotoğrafı duruyor arkadaşlar. Midem bulanıyor

bursalı mıydın? aynı yaşta mıydık (20)? seninle ortak bir özelliğimizin olduğunu hatırlıyorum.
  • quote:

İlişkisine başladığı öğrendim az önce . Aylar önce benimle konuşmayı kesmişti. 7 Ekim de başlamış. Şuan varya cüzdanımda fotoğrafı duruyor arkadaşlar. Midem bulanıyor

Tam 2.5 yıl boyunca konuştuğum, hayatımda kimseyi sevmediğim kadar sevdiğim. Her konuda her an yardımına koştuğum. Ne yazık ki 1 kere görebildiğim kız saçma bir sebepten konuşmasını kesti ve şuanda bir ilişkisi var. Ben yolda yürüyüp müzik dinlerken onun ile hayaller kuracak kadar çocuklaşmıştım. Kısacası hayat çok acımasız ve money is money bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Kesin ilişki başlaması mı emin misin? Kafanda soru işareti kalmasın. Doğum günü falan çıkabilir veya başka özel bir gün.
    İyimser olmayan yani sana hak vereceğimiz diğer durumda ise cüzdanındaki fotoğraf sana acı bir ağırlık verecektir. Kurtul ondan. Zor olabilir fakat ne kadar erken kurtulursan o kadar erken kendini iyi hissedersin.
    Yukarıda biri bugünün tarihini yaz falan demiş. Sakın yapma. Bu olay onu sürekli hatırlamana sebep olur. O kişi kafanda herhangi biri haline gelene kadar bunu yapma. Zaten o hale geldiğinde bunu yapmanda anlamsız olacak ve yapmayacaksında.

Beni bi görmesini istiyorum unutamayacağı bir şekilde. Ondan sonra onu kendi vicdanı ile bırakacağım.
  •  Sevdiğim kızın 7 kasım 2015 yazması ile...
  • 10 dk öncesine kadar başıma benzer olay geldi. Onca derdin arasından bide bu çıktı.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Unutamayacağı bir şekilde ne oluyor tam olarak? Ona göre cevap vermek istiyorum bir sakıncası yoksa.
  • oldukça güzel bir cevap
  • yıllar çabuk geçiyor, 2006'da senin geyiğini yapardık lisede arkadaşlarla, x yaşındayım her şeyin farkındayım
  • Patlat bi stoya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

yıllar çabuk geçiyor, 2006'da senin geyiğini yapardık lisede arkadaşlarla, x yaşındayım her şeyin farkındayım

14 yaşındayım her şeyin farkındayım. Türkiye vs Yunanistan konusunda yazmıştım . Şimdi 21 yaşındayım devamını getiremiyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

yıllar çabuk geçiyor, 2006'da senin geyiğini yapardık lisede arkadaşlarla, x yaşındayım her şeyin farkındayım

14 yaşındayım her şeyin farkındayım. Türkiye vs Yunanistan konusunda yazmıştım . Şimdi 21 yaşındayım devamını getiremiyoruz

Hocam ben de 26 oldum, ne olacak bilmiyorum, hayat çok garip. Zamanın geçmesine tahammül edemiyorum, 1 haftaya bile çok büyük işler sığdırasım var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.