Şimdi Ara

Sevdigim Kizi Unutamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sevdigim kizi unutamiyorum bu sene lisenin son senesiydi. Platonikdim ama kiz sevdigimi biliyordu 1 2 aptallik ettim muhabbettimiz kesildi daha da hiç konusmadik. Ama unutamiyorum her gün aklima geliyor daha dogrusu hic cikmiyor aklimdan gece rüyalarimda görüyorum unutmak istiyorum ama unutamiyorum çok kaptirdim kendimi. Ne olur yardim edin nasil unuturum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PickPower -- 30 Haziran 2016; 6:44:28 >

• PickPower kullanıcısına yanıt
    buna henüz bir çare bulunamadı ama bilim adamları araştırıyor bulacaklar inşallah
  • Sevdiğin kızı mıçarken düşün geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutamazsın. Konu kilit
  • unutmak degil ama belki hatirlamamak mumkun.

• 6.5 yıldır ilk tutulduğum avradı unutamıyom ama etkisi azalıyor :d 4.5 sene sonra ilk kez şans eseri geçen hafta 1 saniyelik bir karşılaşmamız oldu o kötüydü bak :(

• o 1 sn kaç sene gibi gelmistir be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 30 Haziran 2016; 10:37:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
    11 yıl önce açıldı
    babayi aldim
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de unutamiyom sen de unutma nolacakki unutmak için mi sevdik.

Sanki o olmasa baska kiz bulacan asosyalsin kabul et :D

• ölüyom sandım bi an baya kötüydü, dizlerimi hissedemedim bi 3 saniye kadar hareket edemedim. Kalbin durumu zaten malum

• Kafanı bir şeylerle meşgul etmen lazım. Git arkadaşlarınla gez, spora yazıl, kitap oku . Ama odanda oturarak çok zor unutursun. Arada bir dışarı çıkıp dolaş, beynine oksijen gitsinki mantıklı düşün. Ama sakın kendini iyice salma, daha kötü olursun gittikçe.
  • Universite baslayinca geciyor.Bu yaz boyle idare ediceksin.Tecrubeyle sabit hem de gecen seneden

• Unutulmaz ama hatırladığım zaman canımın yanmasını istemiyorum artık
  • Unutulsaydi öyle kolay
    Olmazdi o zaman Aşk-ı hayal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutamıyorum ben de, her gün ama her gün rüyama giriyoe bu konuda bir sıkıntı yok aksine çok güzel.

Unutamıyorsun, kız arkadaş yapınca unutamıyorsun, oyun oynayınca unutamıyorsun, arkadaşlarınla takılınca unutamıyorsun, gece kendi kendine kaldığında aklına geliyor yine, özlemin, hayal kırıklıkların, pişmanlıkların... Sonra bir ağlama geliyor kendi acizliğinden dolayı, ben nasıl aptalım diyip fotoğrafına bakmaya devam ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 30 Haziran 2016; 21:36:21 >
  • Aynen öyle kardeşim yazdıklarının hepsi beni anlatıyor resmen. Bütün hesaplarına bakıyorum, o benden habersiz onu bu kadar çok sevdiğimi bilmeden mutlu bir şekilde hayatına devam ediyor, ama ben her gün onu düşünüyorum onu hayal ediyorum.
  • unutmak, hatta tüm sevginizin yok olmasını istiyorsanız, ona verdiğiniz değeri arttırın, çok arttırın. en sonunda kendisi biyerden bi patlak verecektir, ve bu kadar değer verdiğiniz insanın size yaptığı şeyi görünce kalbiniz kaldıramayacak, ilk zamanlarda çok acı çekeceksiniz ama artık hayatınızdan tamamen çıkmış olacak. yanlışlıkla buldum bu taktiği, bende oluyo.
  • 2 sene önceki hatunu bende unutamıyorum ama hafif azaldı bak yenisini bulunca

• quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

unutmak, hatta tüm sevginizin yok olmasını istiyorsanız, ona verdiğiniz değeri arttırın, çok arttırın. en sonunda kendisi biyerden bi patlak verecektir, ve bu kadar değer verdiğiniz insanın size yaptığı şeyi görünce kalbiniz kaldıramayacak, ilk zamanlarda çok acı çekeceksiniz ama artık hayatınızdan tamamen çıkmış olacak. yanlışlıkla buldum bu taktiği, bende oluyo.

Daha da kötü olmasın sonsuza kadar unutamayıp artık psikolojik sorun yaratmasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.