Şimdi Ara

Sevdigim kizi aramalimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lise son sinifa gectim bizimkiler memleke yerleselim dedi suan evi tasidik ankarada lise arkadaslarimla gorustum sonra bi anda o aklima geldi ve her gecen dakka onu cok ozledigimi anliyorum onu son bi kere arayip bi yere cagirip bir dakikaligina sarilmak istiyorum ama ne yapmaliyim arayip ne demeliyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ara gelirse senindir gelmezse zaten hic senin olmamistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır.
  • Evet icini atarain hem de ozguven gelie sonraki kizlar icin

• ara
  • Arama kardeş. Çok seven kaybediyor her zaman.
  • ara sonra da editle buraya,

merak etme sesini duymak istedim de dogal bişey bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam beyler dakkam yenilenir yenilenmez ariyorum bi iki gune

• gs10mert kullanıcısına yanıt
    dönerse senindir biz pide söyledik yaşım 15 bunları söylemeye hakkıım var :D

Ciddi ciddi ara abi son bir kere buluş bnce sarıl ve memleketine git :D
  • Duygusallığını bir kere bırak.

• Arama kardeşim,uzaktan hiçbirşey yürümüyor. İstediğin zaman onu göremediğin vakit herşey yalan. Tecrübeyle sabittir.. 3 yılımı bi kıza feda ettim. Değdi mi,hayır. Şuan 3 aylık manitası var ama ben hala onu düşünüyorum. Hiçbir kız bi adam kadar sevemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 3 Eylül 2015; 3:53:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesini kısarak konuşma adam gibi ciddi konuş.

sarıl ve unut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Arama kardeşim,uzaktan hiçbirşey yürümüyor. İstediğin zaman onu göremediğin vakit herşey yalan. Tecrübeyle sabittir.. 3 yılımı bi kıza feda ettim. Değdi mi,hayır. Şuan 3 aylık manitası var ama ben hala onu düşünüyorum. Hiçbir kız bi adam kadar sevemez.

+1.
    Adam özetlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solntsevskaya -- 3 Eylül 2015; 7:16:29 >
  • Evet arkadaşlar dün gece aradım ve konuştum yaklaşık 2 saat önce kızılay avmde buluştuk (ANKARA) tek yapmaya çalıştığım ona muhtaç olduğumu göstermemekti başardım heralde ama ister inan ister inanmayın beni görünce üzerime doğru geldi aşırı ciddi bakıyordu gözlerinden korkmuştum sonra yarım metre kala gülümsedi ve yanağıma bi öpücük kondurdu ee napıyosun dedi iyi işte nasıl olsun bi kaç güne gidicem seni son bi kere görmek istedim dedim sadece gülümsedi ve yaklaşık 3 gün ne konuşacağımı çalışarak gitmeme rağmen karşısında ne diyeceğimi bilemedim öyle baktım bi süre sonra bi yere oturalımmı dedim oda bunu beklerişcesine olur dedi burgere gitmek istedi yedik içtik bi kaç tane birlikte fotoğraflarımız vardı ortak arkadaşların çabasıyla çekilmiş onlara baktık ve onunda canı biraz sıkılmıştı fotoğraflara bakarken sonra annesi aradı heralde biyerde buluşcaklardı gitmem gerek dedi birlikte bi 300 -400 metre hiç konuşmadan yürüdük en sonunda ben burdan gidiyorum dedi aslında bende ordan gidicektimde heralde daha fazla devam etmesini istemedi peki dedim ve ben tam ağzımı açıp gitmeden bir kere sarılabilirmiyim dicektimki o bana sarıldı seni çok özlicem dedim inaın ona sarılınca dünyada sadece 2miz varmış gibi hissetim ardından bende seni özlicem dedi bu kadar arkadaşlar tavsiye verenlere teşekkür ederim vede benim gibi bir durumu olan varsa arkadaşlar dünyanın sonu değil SEVİYOSAN GİT KONUŞ BENCE

• bence yapma eğer onunda sana karşı hisleri varsa kötü bir durum ortaya çıkar
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Bu adamı dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Bu adamı dinle.

Adam haklı beyler dağılın

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Arama kardeşim,uzaktan hiçbirşey yürümüyor. İstediğin zaman onu göremediğin vakit herşey yalan. Tecrübeyle sabittir.. 3 yılımı bi kıza feda ettim. Değdi mi,hayır. Şuan 3 aylık manitası var ama ben hala onu düşünüyorum. Hiçbir kız bi adam kadar sevemez.

Son cümle diyorum ve gidiyorum.
  • daha önce nerdeydiniz beyler olay bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnutmakGerek

Evet arkadaşlar dün gece aradım ve konuştum yaklaşık 2 saat önce kızılay avmde buluştuk (ANKARA) tek yapmaya çalıştığım ona muhtaç olduğumu göstermemekti başardım heralde ama ister inan ister inanmayın beni görünce üzerime doğru geldi aşırı ciddi bakıyordu gözlerinden korkmuştum sonra yarım metre kala gülümsedi ve yanağıma bi öpücük kondurdu ee napıyosun dedi iyi işte nasıl olsun bi kaç güne gidicem seni son bi kere görmek istedim dedim sadece gülümsedi ve yaklaşık 3 gün ne konuşacağımı çalışarak gitmeme rağmen karşısında ne diyeceğimi bilemedim öyle baktım bi süre sonra bi yere oturalımmı dedim oda bunu beklerişcesine olur dedi burgere gitmek istedi yedik içtik bi kaç tane birlikte fotoğraflarımız vardı ortak arkadaşların çabasıyla çekilmiş onlara baktık ve onunda canı biraz sıkılmıştı fotoğraflara bakarken sonra annesi aradı heralde biyerde buluşcaklardı gitmem gerek dedi birlikte bi 300 -400 metre hiç konuşmadan yürüdük en sonunda ben burdan gidiyorum dedi aslında bende ordan gidicektimde heralde daha fazla devam etmesini istemedi peki dedim ve ben tam ağzımı açıp gitmeden bir kere sarılabilirmiyim dicektimki o bana sarıldı seni çok özlicem dedim inaın ona sarılınca dünyada sadece 2miz varmış gibi hissetim ardından bende seni özlicem dedi bu kadar arkadaşlar tavsiye verenlere teşekkür ederim vede benim gibi bir durumu olan varsa arkadaşlar dünyanın sonu değil SEVİYOSAN GİT KONUŞ BENCE

İyi yapmışın artık unutmaya bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.