Şimdi Ara

Sevdiğim Kızdan Ayrıldım Bana Teselli verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 dakika önce 2 yıldır sevdiğim kızdan ayrıldım 1 kaç hafta sonra nişanımız olacaktı cidden çok kötü durumdayım neyse olayı anlatayım bugün öğlen sevgilim ile cafeye gittik ortada bir şey yoktu o zaman neyse ben tuvalete gidiyorum dedim kafede kız tamam dedi neyse gittim tuvalete çıktım telefon elinde birisi ile mesajlaşıyordu beni görünce kaldırdı telefonu hemen dedim hayırdır kimle mesajlaşıyorsun aşkım o ise aysu ile mesajlaşıyorum dedi bende tamam selam söyle dedim neyse içtik kahvemizi sevgilime kalkalım mı aşkım dedim olur ama bir tuvalete gitmem lazım dedi ve telefonu çantasında bıraktı bende şüpelendim tabi çantasına girdim telefonu aldım mesajı gördüm bir erkektendi sevgilinden ne zaman ayrılcan aşkım yazıyordu benim orada şarteller attı tabi kızı bekledim geldi masaya elimde telefonunu gördü ve neden aldı dedi bende nedenmi aldım mı dedim bu mesaj ne lan k..pe dedim arkamdan işmi çeviriyorsun bune rezilliktir dedim senle nişanlancaktık falan kız özürler diledi ama af etmedim neyse eve gittim 40 dakika önce kız aradı beni yanıma gel dedi konuşalım çok kötüyüm dedi bende gittim yanına birde ne göreyim yanında yeni sevdiği çocuk benim şarteller dahada arttı çocuğa bir yumruk attım ve sevdiğim kız bir anda zabaniye dönüştü sinirden elinde zeusun yıldırımı vardı beni tehdit etti bırak onu diye bende korkudan altıma doldurdum afedersiniz yeni sevdiği çocuk ise ayağa kalkıp birden arizonalı kertenkeleye dönüştü ben dahada korkmaya başladım sanki kabustaydım ikisi yanıma yaklaşarak beni emmeye başladı bu bir ayin dedi zabani sevgilim. arizonalı kertenkele bana dil atıyordu emip tüylerimi yiyordu sanki şuan beni başı olmayan komodo ****rinin zindanına kapattılar uçan sabride burda onun telefonunda wifi vardı oradan yazıyorum kontör %1 birini arayın çağırın kurtarın.neyse arkadaşlar işte böyle onla nişanlanacak iken bana bu kazığı attı cidden sinirlerim çok bozuk kendimi öldürmek istiyorum lütfen beni teselli edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 13 Temmuz 2015; 3:58:37 >

• İlk üç satırı okudum içim bi cız etti.
    Sonra ortalara ve aşağı baktım :) üç satırcık çaldın benden ama içim bi kötü oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Kardeş doğru söyle gerçek bir hikayeden esinlenme değil mi bu ha?

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Lokumu

Kardeş doğru söyle gerçek bir hikayeden esinlenme değil mi bu ha?

ne hikayesi kardeşim gece yaşadım bu olayı ben
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.