Şimdi Ara

Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ian Moone

Bir olay sonucu dayanamayıp yazdım, üşüyorum resmen, kalbim dışarı çıkmak üzere ve nefesim düzensiz. Cevap gelmedi, çok heyecanlandım yazarken, en son silmeye yeltendim ama gönderdim işte. Beni seviyor olma ihtimali yok bana sorarsanız, arkadaştan, hadi diyelim ki dosttan öte birisi değilim. Biraz destek olursanız çok sevinirim..

bir kadın arkadaş kalalım falan dost ayağına yatıyorsa türkçe meali şudur : seni yedek sevgili yapıyorum , sevdiği adam kötü davranırsa kendini kötü hissederse vs . olası bir durumda fırtınadan kaçıp saklanabileceği bir liman olarak kullanacak seni . uzak dur

• Ayni seyi bunda 11ay once yaptim.Soylemekle iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum.Gercekten seviyosan hic bisey degismicek.Sokakda ona benzeyen birini dahi gorsem kalbim firlayacak gibi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne değişirdi bilmiyorum ancak keşke yüzyüze konuşsaydın, her zaman daha önemlidir bu. Hayırlısı olsun belki zamanla olur aranız belli olmaz bu işler sana bağlı.
  • Kızdan bir pas gelmediği sürece böyle olaylar genelde hüsran ile sonuçlanır.Ayrıca yüz yüze konuşursan böyle şeyleri daha etkili olur.Kızdan ilgi alakayı tamamen kes bir umut gelebilir sana doğru gelmezsede sana tecrübe olur kafana takma daha neler gelir neler geçer hadi selametle.
  • Olur öyle.
  • Yıl olmuş 2013 hala sanal alemden açılmayı eksi olarak görenler var. İnsan yazarak kendini daha iyi tasvir eder. Asıl ben yüz yüze söylenmesine karşıyım. Çünkü sanal alemde hiçbir fiziksel yakınlık imkanı yoktur. Tamamen zihine karşılık zihindir... Bu yüzdendir ki ben bir bakıma sanal alem ilişkilerinden de yanayım. Hatta hiçbir türlü buluşma veya cinsellik katılmayacak bu ilişkiye.(platon misali) Sevdiğin kişinin zihnini soyup düşünceleriyle sevişmek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Yıl olmuş 2013 hala sanal alemden açılmayı eksi olarak görenler var. İnsan yazarak kendini daha iyi tasvir eder. Asıl ben yüz yüze söylenmesine karşıyım. Çünkü sanal alemde hiçbir fiziksel yakınlık imkanı yoktur. Tamamen zihine karşılık zihindir... Bu yüzdendir ki ben bir bakıma sanal alem ilişkilerinden de yanayım. Hatta hiçbir türlü buluşma veya cinsellik katılmayacak bu ilişkiye.(platon misali) Sevdiğin kişinin zihnini soyup düşünceleriyle sevişmek gerek...

lan de get.
  • geçmiş olsun bundan sonrasında o kızla muhattap olmamalısın,ayrıca troll mesajları şikayet edebilirsin burası konu dışı özel dikkat edin uzaklaştırma yemeyin.

Bir kişiyi ne kadar cok önemsemezsen o kadar değerin artar bunuda eklemeliyim,sanırım senin ilacın yazılan yorumlarda,bence ciddiye almalısın bizleri.
  • üstüne bir şey yazmadıysan aynen bunu yaz

hmm oke

nese bb ozmn. pffff

• quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

üstüne bir şey yazmadıysan aynen bunu yaz

hmm oke

nese bb ozmn. pffff

Ergenlikten cikamadin gitti

• arkadaş takılmaya devam edin 2-3 hafta,buluşun sağa sola gidin. seviyorsan daha fazla vakit geçir onunla beraber ve zamanla zaten oda sana alışacaktır. kafalayabilirsin. daha önce kimse beni arkadaş olarak görmedi. ne desem bilemedim
  • quote:

Arkadaşlar...
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

klasik cevapları (yalanları) kezbanların iki gün sonra birisiyle kucak kucağa görürsen şaşırma

• quote:

Arkadaşlar...
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

Bir defa kıza seni seviyorum demen yanlış olmuş, hatta yüz yüze söylesen bile. Çünkü birini sevdiğini belli etmenin 100 çeşit yolu var, bakışlar, tavırlar, konuyla ilgisiz olan ama farklı anlamlar taşıyan sözler vs. yani olayı arabeskleştirmeye gerek yok bence.

Arkadaş Kalalım'ın anlamı ise tipini beğenmedim demektir.

Ben de vaktiyle bir kızla aracı yoluyla tanışmıştım. Ertesi günü bir toplantısı vardı. Sonrasında faceden, Ee nasıl geçti toplantın diye sordum. El cevap: Gayet iyiydi, ben seni tanıdığıma çok memnun oldum, ama bir arkadaş olabileceğimizi düşünmüyorum.

Benim cevap: Ben ne soruyorum, sen neyden bahsediyorsun kardeşim, hadi eyvallah...Mesajı yazıp arkadaşlıktan çıkardım.

Üç gün sonra aracı olan kişi ağzımı arıyordu...

• aga yapmayın etmeyin kızlara böle demeyin totoalr yiice uçuyo.erişilemezler sanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ben de söylemiştim bir sosyal site aracılığıyla. Mesajı geçen cumartesi günü gördü ama cevap yazmadı hala. Dün yine mesaj attım. Onu görmedi henüz.

Kızla hiç konuşmadım baya hoşlandım sadece. Bakalım, bekliyoruz.

hocam aynısı bana 2 yıl önce oldu bence tınlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ben de söylemiştim bir sosyal site aracılığıyla. Mesajı geçen cumartesi günü gördü ama cevap yazmadı hala. Dün yine mesaj attım. Onu görmedi henüz.

Kızla hiç konuşmadım baya hoşlandım sadece. Bakalım, bekliyoruz.

hocam aynısı bana 2 yıl önce oldu bence tınlama

Tinlamicaksan niye yazdın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En yakın arkadaşıyla öylesine biraz samimi vakit geçir en fazla bir hafta sonra facebooktan ne mesajlar atıcak bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

Arkadaşlar...

klasik cevapları (yalanları) kezbanların iki gün sonra birisiyle kucak kucağa görürsen şaşırma

Şu ana kadar forumda gördüğüm en mantıklı en güzel cevap

+§§

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavalys -- 24 Mayıs 2013; 12:23:01 >

• Yaşın kaç, nasıl bir insansın bilmiyorum ama. Ümidini hiç kırma. 3 milyar XY'sek biz 3 milyarda XX var abi Lay lay lay lay lay...

Ve bu durumdan sonra arkadaşı olarak kalmak için çabalama sil at hayatından. Tecrübeliyim epeyce bu konuda . Sen atmasanda o seni atacak çünkü. Gölgesini vuran silahşör sen ol. O ise seni kaybeden bir insan sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 24 Mayıs 2013; 12:26:22 >

• TEK önemli olsan sensin kanka. Bırak duygularını sil faceden. Bir daha görüşme ama kaçmada . Konuşmayı bırak eskisi gibi. Benim başıma gelen durumun aynısı sendeki.

Yüz yüze konuşşan bu seferde şimdi cevap veremem diyecekti. Hiç hayallere dalma. Hayallerini/ümitleri meze yapıp iç gitsin . Alkolikte olma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 24 Mayıs 2013; 12:29:21 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.