Şimdi Ara

Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
21.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o0reyiz0o

ben de dün mesaj attım telefondan. hoşlanıyorum felan demedim ama düz bi mesaj attım. düz mesaja bile cevap alamadım. bugün tekrar attım mesaj tınlamazsa artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :D cesur olmak iyidir hacı olabildiğince erken atlatmaya bakmak lazım bence. o olmadı başkasını bulursun. zaten hayatının vazgeçilemez bi parçası olması için beraber baya zaman harcamanız lazım. 3 5 ortak noktanız var iyi muhabbet ettiniz sonra onu kaybettin diye dünyanın sonu gelmedi. selametle :)

Umarım öyle olur, kısa sürede ve çok daha üzülmeden unuturum hocam. Teşekkürler desteğin için.

Orijinalden alıntı: Ian Moone

quote:

Orijinalden alıntı: o0reyiz0o

ben de dün mesaj attım telefondan. hoşlanıyorum felan demedim ama düz bi mesaj attım. düz mesaja bile cevap alamadım. bugün tekrar attım mesaj tınlamazsa artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :D cesur olmak iyidir hacı olabildiğince erken atlatmaya bakmak lazım bence. o olmadı başkasını bulursun. zaten hayatının vazgeçilemez bi parçası olması için beraber baya zaman harcamanız lazım. 3 5 ortak noktanız var iyi muhabbet ettiniz sonra onu kaybettin diye dünyanın sonu gelmedi. selametle :)

Umarım öyle olur, kısa sürede ve çok daha üzülmeden unuturum hocam. Teşekkürler desteğin için.

Alıntıları Göster
    Baştan hata yapmışsın internet üzerinden böyle bir şeyi söylemekle

• quote:

Arkadaşlar...
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

Öncelikle cesaretinden ötürü kutlarım, burada bunu soyleyemecek cok kişi var. sonralikla ise bugünden sonra birbirinize turist gibi bakacaksınız.en kötü yani da bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift

quote:

Arkadaşlar...
     Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. (Heyecandan ölmek üzereyim.) [Arkadaş olarak görüldüm.]

Öncelikle cesaretinden ötürü kutlarım, burada bunu soyleyemecek cok kişi var. sonralikla ise bugünden sonra birbirinize turist gibi bakacaksınız.en kötü yani da bu

Alıntıları Göster
    Yıl 2013 hala facebooktan mı söylüyorsunuz bunları ?

• Tek yanlışın facebook üstünden olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Tek yanlışın facebook üstünden olması
    Söylediğim gibi, yüz yüze söyleyebilecek biri değilim, konuşurken bile onunla yüz yüze, aşırı derecede heyecan, stres oluyor. İmkânsızdı söylemem yüz yüzeyken, haklısınız ama durum bu işte.

Orijinalden alıntı: Immortal King

Tek yanlışın facebook üstünden olması

• Tebrik ederim cesaretinden dolayı , zamanla unutursun ve iyiki söyleyip içimden attım dersin,bundan sonra birine daha rahat açılırsin yani tecrübe yaptın. Hic can sıkmaya Gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1lac

Tebrik ederim cesaretinden dolayı , zamanla unutursun ve iyiki söyleyip içimden attım dersin,bundan sonra birine daha rahat açılırsin yani tecrübe yaptın. Hic can sıkmaya Gerek yok
    ee sonuç ne birader?

Orijinalden alıntı: baran021

Alıntıları Göster
    Üzülme kardeşim daha neler çıkacak karşına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

ee sonuç ne birader?

Alıntıları Göster
    Netten söylersen öyle olur tabi

Çok alışıldık şeyler bunlar. Kızla haftalarca,aylarca güzel sohbet falan edersin sabaha kadar.Ama kızdan bir pas gelmezse teklif ettiğinizde reddedilmeniz %90 Kız sohbetin yanında sizden de hoşlandıysa pas verir gibi tabi sadece gönül eğlendirme havasında geçmiyorsa konuşmalarınız

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Netten söylersen öyle olur tabi

Çok alışıldık şeyler bunlar. Kızla haftalarca,aylarca güzel sohbet falan edersin sabaha kadar.Ama kızdan bir pas gelmezse teklif ettiğinizde reddedilmeniz %90 Kız sohbetin yanında sizden de hoşlandıysa pas verir gibi tabi sadece gönül eğlendirme havasında geçmiyorsa konuşmalarınız

Alıntıları Göster
    Tecrübe iyidir fakat bunu sanal alemden değil de yüz yüze yap.

• Allah seni ıslah etsin bu konu da aramizda kalsin ve pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Az önce, çok ama çok heyecanlıyım, dediğim gibi işte sanki saatlerdir soğuktayım. Hiç söyleyemezdim aslında, ama işte çok biriktirdim içimde dayanamayıp söyledim.

Sanki aynada kendimi görüyorum :D endişelenme sen. 3 seçenek var; evet, hayır, düşünmem lazım(%51 hayır)

Orijinalden alıntı: 3DG

quote:

Az önce, çok ama çok heyecanlıyım, dediğim gibi işte sanki saatlerdir soğuktayım. Hiç söyleyemezdim aslında, ama işte çok biriktirdim içimde dayanamayıp söyledim.

Sanki aynada kendimi görüyorum :D endişelenme sen. 3 seçenek var; evet, hayır, düşünmem lazım(%51 hayır)

Yukarı da görebileceğin gibi hocam işte, hangi seçenek olacağı belliydi ama, ne bileyim işte.

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Boşver söyleyememek en kötüsü.
    Ben 1 kere söyleyebildim sevdiğim kıza tabiki kabul etmedi ama hersahnesini hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Ben 1 kere söyleyebildim sevdiğim kıza tabiki kabul etmedi ama hersahnesini hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    En azından denedin boşver ilerde değişir belki düşüncesi kendisi gelir
    Bu gifide niye atıyorum bilmiyorum ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Değişeceğini sanmıyorum hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Değişeceğini sanmıyorum hocam.

Alıntıları Göster
    dölle onu
    saatin alarmı var asla kullanmam. insanın düzenini içgüdüleri belirler. gerizekalı adamın teki bana para veriyor diye kalkacak değilim. bedenim ne isterse o olur. o şimdilik bir birayı tercih ediyor. evet sabahtan başlıyorum. alkolik ölsem ne yazar? hiç değilse kafam iyi giderim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.