Şimdi Ara

Sevdiğim kıza olan davranışlarım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sınıfımda bir kızı seviyorum ve ona karşı kibar ve cömert davranıyorum, oda bunun farkında diğer erkeklerden farklı olduğumu'da dile getiriyor. Yalnız kıza karşı sohbet ederken v.s olduğumdan ciddi davranıyorum espri v.s yapamıyorum ve sohbetin erken bitmesine neden oluyor aynı şekilde bu ciddiyetimden dolayı bazı günler sohbet bile edemiyoruz yani sohbet açamıyorum kıza gidip naber nasılsın diyemiyorum. Ama durum diğer kızlarla farklı normalde çok espritüel biriyim ortama girdim mi güldürürüm, ve çok rahat sohbet ederken felan kasılmam yalnız sevdiğim kıza gelince işler yolunda gitmiyor kasılıyorum bazen diğer kızlarla konuşurken bulduğum rahatlığı bulamıyorum. Sizce bu bir dezavatanj mı kızın gözünde, diğer erkekler şaklabanlık yapıyor kağıt atmalar mal mal hareketler, tamam kızın hoşuna gidiyor bende böyle davranıyım diyorum ama kişiliğimden ödün veremem bu davranışları yaparsam seviyemin alçalacağını biliyorum. sizce ne yapmalıyım böyle devam mı etmeliyim mi davranışlarıma yeni boyut mu kazandırmalıyım?

• ne yaparsan yap yaranılmıyo kızlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

ne yaparsan yap yaranılmıyo kızlara..

+1
  • kıza yumruk atmayı dene sonra şaka yaptım dersin
  • Doğal davran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Doğal davran

adam zaten doğal davranamıyorum diyor
  • Sana bi tecrübemi aktarayım; Sakın buradan aldığın tavsiyeleri kızın üstünde uygulama. Ne derlerse desinler hep içinden geldiği gibi davran. Sen buradan gazı alırsın kıza gider öyle davranırsın pat diye kızda derki hayırdır ne oluyor çok mu yüz verdim. Hatta seni tanıyamıyorum der çift kişilikli olduğuna karar kılabilir ki böyle birşey yaparsa unut o ilişkiyi. Dediğim gibi kimsenin fikrinden yararlanmadan eskiden nasılsan şimdide öyle davranmaya devam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendimi kasmasaydım nasıl davranırdim sorusuna vereceğin cevaba gore hareket et dostum
  • Kızlar komik erkeklerden hoşlanır. Çok bokunu çıkarmadan güldürmeye çalış.Ara sıra git yanına naber , nasıl gidiyor falan de. Ama çok sık deme kız bunalır.
    Rahat olamaman kıza senin onu sevdiğini anlatmak gibi birşeydir. Çünkü insan sevdiği birinin yanında dostları gibi eğlenemez konuşamaz.Yapacağı yanlış bir hareket her şeyi mahvedebilir. Kendin ol , yapmacık olma ama çokta abartma.
  • komiklik yapacam diye şartlarsan kitlenir kalırsın, konunun yeri burası değil "ciddi bölüm diyor" önüne gelen buraya konu açıyor ne iş anlamadım yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.