Şimdi Ara

Sevdiğim kıza çıkma teklifi etme..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler beyler.bi kıza çıkma teklifi edicem ama ettikten sonra ilk davranmayı nasıl yapmam gerekiyo.yani ilk görüşmeye lise4 gidiyorum.ve en son 6.sınıfta çıkmıştım baya bi sene geçti üstünden.bide şöyle düşünüyorum önümde ygs ve lys var onda bi eksiğim olur mu diye.ama çok fazla üstüne düşmicem aşk konusunda(mesajlaşma vs).nasıl davranmalıyım onun hakkında fikirlerinizi bekliyorum :)

• up up up
  • Üniversitede yaparsın otur dersine çalış.
  • otur çalış.ve sakın TERCİH yaparken çıkma.okul belli olsun öyle birşeyler ayarlarsın.

ÇOK CİDDİYİM DEMİŞTİ DERSİN
  • tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.sevgiliyle ilgili tüm adımlarımda bunları göz önünde bulundurcam sağolun
  • arkadaşım sen güzelce çık eğer çok seviyorsan kızı ve de aynı ortamlarda sürekli bulunuyorsanız en önemlisi de o biri ile çıkmaya arkadaş olmaya başlarsa ozman bitersin:)en güzeli sen kıza açıl ve teklif et bir süre okuldamısın veya mah. dershane ortak arkadaşlarınızla takılmaya bakın sonra sonra test çözme ders çalışma bahanesi ile takılırısınz senin içince ozman ders çalışmak dünyadaki en süper şey olur...bide hedefleriniz aynı ise şimdiden tebrik ederim üniverstiteyi kazandın:):)her güzel şeyi olumlu kullanki hedefin ozman basit olur..

örnek 10-11 yıl önce ben lise sonda bir kıza aşık oldum çıkmaya başladık nese ben matematik falan genel olarak 0-0.75 arası notlar:):)bu kızla sürekli ders falan derken bana destek oldu ders çalıştık o anlattı ben dinledi sonrasımı matematik notum 80-85 hiç unutmam hoca geldi tebrik etti:):):)

aşkı bulduğunda yaşamz isen ki lise aşkları birdaha iç bir zaman geri gelmiyor..o saf temiz duyular olmuyor lise bitince her şey çıkara paraya dayalı bnden sana abi tavsiyesi aşkını yaşa okulunu oku..baya yazdık yavv:):)

• abi öyle bi yazdın ki kararımı değiştirdin :) teşekkür ederim ;) dersaneden arkadaşım kızında matematiği iyi.ve de ikimizde hukuk'u seçicez ben hakim o avukat ya da savcı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevmek ne demek bilmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: melocanjoe

abi öyle bi yazdın ki kararımı değiştirdin :) teşekkür ederim ;) dersaneden arkadaşım kızında matematiği iyi.ve de ikimizde hukuk'u seçicez ben hakim o avukat ya da savcı..

Senin doğru yolu bulacağından ve başarılı olacağından eminim:):)ama kesinlikle ama kesinlikle oku şimdiki aklım olsa o okulun önünde yatar kalkarım...sen başarmana bak hayatta bir tek kendini duşun gercek dünya o kitaplardan çok farklı ve sen o dünyada farklı olmak zorundasın!!! sana sonsuz basarılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

sevmek ne demek bilmiyorsun

Cok guzel bir yere deginmissin.
    Hocam anlatki arkadasa bilsin sevmek nedir elindekinin kıymetini bilsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berny49

quote:

abi öyle bi yazdın ki kararımı değiştirdin :) teşekkür ederim ;) dersaneden arkadaşım kızında matematiği iyi.ve de ikimizde hukuk'u seçicez ben hakim o avukat ya da savcı..

Senin doğru yolu bulacağından ve başarılı olacağından eminim:):)ama kesinlikle ama kesinlikle oku şimdiki aklım olsa o okulun önünde yatar kalkarım...sen başarmana bak hayatta bir tek kendini duşun gercek dünya o kitaplardan çok farklı ve sen o dünyada farklı olmak zorundasın!!! sana sonsuz basarılar....

abi sana çooook teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için bana yardım ettiğin için ;)

• quote:

quote:

quote:

abi sana çooook teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için bana yardım ettiğin için ;)

Reca ederiz genc ne demek herzaman dertleşmek falan istersen Abin bir pm uzağında:):)

• :D

abi bi de bişi sorucam kıza çıkma teklifi edicem.%100 %100 kabul eder.ettikten sonra nasıl davranayım.eskisi gibi mi yoksa sevgilini moduna girip mi davranayım?
  • quote:

:D

abi bi de bişi sorucam kıza çıkma teklifi edicem.%100 %100 kabul eder.ettikten sonra nasıl davranayım.eskisi gibi mi yoksa sevgilini moduna girip mi davranayım?

bak şimdi canım kardeşim kızlar 3 tip erkekten hoşlanmazlar 1-lüzumsuz espiri yapıp boş konuşan tiperl 2- kendine güvenmeyen korkak tiplerden 3- kıskanmayan korumayan erkek tiplerinden bu tiplerden varsa sende hemen mod değiştir tam tersi olmak için çalış:)

teklif etmeden önce kız arkadaşın neleri sever neleri sevmez,hangi konuların konuşulmasını ister veya ilgi alanları sevdiği yemek,yazar,müzik vs vs bunları iyi şekilde tespit etki sna uygun birimi değilmi bunu ölç ondan sonra teklif et ve ona göre davran önemli olan kızı mutlu etmen o mutlu olmak için senden hiç ayrılmasın :)

Teklif ettin kabul oldu yapacağın şey artık şu kendini kaybetmeden:) sürekli onun yanında olduğunu hissettir msj at ona güzel süprizler yap yazdığın bir şiir bile onun için dünyalara bedeldir:)ve 1 hafta sonra falan parktan bahçeden gül çiçek işte renkli bir çiçek kopar sevdiği yazarın kitabını alıp hediye et veya defterini arasına koyarak küçük bir not yaz bırak sen bile inanamazsın nasıl bir etki bıraktığı konusunda:)ben sana pm den bir 4lük göndercem oradan alıp kız arkadaşına teklif ettikten sonra gönder:)..ve işin en zor kısmı sürekli ne giydiği saç modeli tokaları ayakkabıları makyajını dikkatle takip et değişikliklerde ona iltifat et çok yakışmış sen mükemmel giyiniyosun kıyafetin ve makyajın tam uyumlu gibi cümleleri ekle..yeni aldıı takı kıyafetlerini mutlaka ona söle yeni mi aldın çok güzel gibi..birde ikiniz ortak bir şarkı seçin ve her çaldığında hatırlarız birbirimizi vs vs. gibi cümleler kur iyi gider....bak bunları yap ama sakın derslerinden geri kalma ders programı yapar gibi kız arkadaşınla msjlaşma buluşma görüşme programları yap iyi olur::))

Yukarıdaki işlemleri yaparsan kızlar için süpper bir sevgili olursun ben denedim 10 kiişiden fazla kişide etkili oldu:)
    saydıklarımı yap bakalım etkili olursa sonuçlarını mutlaka bna gönder ki bende bileyim..

bol şans?

• abi bu mesajı kaydedicem.süper abi herşeyi birebir uygulucam.sen süpersin :).teşekkür ederim :) :) :)
  • quote:

quote:

bak şimdi canım kardeşim kızlar 3 tip erkekten hoşlanmazlar 1-lüzumsuz espiri yapıp boş konuşan tiperl 2- kendine güvenmeyen korkak tiplerden 3- kıskanmayan korumayan erkek tiplerinden bu tiplerden varsa sende hemen mod değiştir tam tersi olmak için çalış:)

teklif etmeden önce kız arkadaşın neleri sever neleri sevmez,hangi konuların konuşulmasını ister veya ilgi alanları sevdiği yemek,yazar,müzik vs vs bunları iyi şekilde tespit etki sna uygun birimi değilmi bunu ölç ondan sonra teklif et ve ona göre davran önemli olan kızı mutlu etmen o mutlu olmak için senden hiç ayrılmasın :)

Teklif ettin kabul oldu yapacağın şey artık şu kendini kaybetmeden:) sürekli onun yanında olduğunu hissettir msj at ona güzel süprizler yap yazdığın bir şiir bile onun için dünyalara bedeldir:)ve 1 hafta sonra falan parktan bahçeden gül çiçek işte renkli bir çiçek kopar sevdiği yazarın kitabını alıp hediye et veya defterini arasına koyarak küçük bir not yaz bırak sen bile inanamazsın nasıl bir etki bıraktığı konusunda:)ben sana pm den bir 4lük göndercem oradan alıp kız arkadaşına teklif ettikten sonra gönder:)..ve işin en zor kısmı sürekli ne giydiği saç modeli tokaları ayakkabıları makyajını dikkatle takip et değişikliklerde ona iltifat et çok yakışmış sen mükemmel giyiniyosun kıyafetin ve makyajın tam uyumlu gibi cümleleri ekle..yeni aldıı takı kıyafetlerini mutlaka ona söle yeni mi aldın çok güzel gibi..birde ikiniz ortak bir şarkı seçin ve her çaldığında hatırlarız birbirimizi vs vs. gibi cümleler kur iyi gider....bak bunları yap ama sakın derslerinden geri kalma ders programı yapar gibi kız arkadaşınla msjlaşma buluşma görüşme programları yap iyi olur::))

Yukarıdaki işlemleri yaparsan kızlar için süpper bir sevgili olursun ben denedim 10 kiişiden fazla kişide etkili oldu:)
    saydıklarımı yap bakalım etkili olursa sonuçlarını mutlaka bna gönder ki bende bileyim..

bol şans?

berny'yi Barney olarak değiştir n'aptın üstad. okudum bende... hele ilk mesaj gaza getirici cinsten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat-333 -- 10 Eylül 2011; 11:49:07 >

• Bence hiç bulaşma.

Bu işin sonunda mutlu olan görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

Bence hiç bulaşma.

Illaki herkes mutlu olacak diye bir sey yok..birde senden dinleyelim bakalim birde senin dediklerini uygulayalim...dusuncelere saygi lutfen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

quote:

quote:

bol şans?

berny'yi Barney olarak değiştir n'aptın üstad. okudum bende... hele ilk mesaj gaza getirici cinsten.

Yeni adim iyi olmus:)tuttum:):)o zamanda senden basarilar bekliyoruz burada yazarsin veya pm atarsin basarilarini:)ozaman daha is goruyormu bu dusunceler bakalim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

Bence hiç bulaşma.

Illaki herkes mutlu olacak diye bir sey yok..birde senden dinleyelim bakalim birde senin dediklerini uygulayalim...dusuncelere saygi lutfen!!!

Bence üniversite okumayı düşünen birisinin böyle şeylerle uğraşması yanlış.

Bana soracak olursanız ki sordunuz teşekkürler bu yaştaki birisi derslerine yoğunlaşır. İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünü kazanır. Kendini geliştirir. Alanında uzman, fikirleri alınan kaliteli bir adam olunur.

Ardından zaten yaş gelince bulunur güzel bir kız.

Gençler ne yazık ki bu tip şeyleri zamansız yaptıklarından gelecekleri kararmakta. Lise dönemlerini hatırlıyorum. O kadar başarılı öğrenciler gelmişti ki okula. Ancak sonrasında bu çalışkan olanlar hiç haketmedikleri bölümlere gittiler. Sonra bir çoğunun psikolojisi darmaduman oldu. Hatta pencereden atlayan, hap içip intihara kalkışanı bile gördüm. Şu an birçoğu hayattan mutsuz. İlk başta her şey tatlı, hoş gelir ama sonrası gerçekten sıkıntı.

Ha bu işlerle uğraşanların hepsi böyle midir? Olmayabilir tabii ki ama önemli olan çoğunluktur.

Bunları ben çok anlattım. İlk başta kimse beni pek kimse dinlemedi ama belli zaman geçince hemen hepsi hak verdiler.

MESAJIMA OLUMSUZ ALINTI YAPMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞA: DÜŞÜNCELERE SAYGILI DEĞİLSENİZ ÖNCE ONU ÖĞRENMEDEN
    />
    BUTONUNU KULLANMAYIN. SEVGİLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 10 Eylül 2011; 14:03:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.