Şimdi Ara

Sevdiğim kız yüzünden dayak yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neyse geçen seneden beri hoşlandığım bir kız vardı neyse bu sene aynı sınıfa düştük. Hafif bi bakışmalar oldu ilk hafta neyse ben dayanamadım 2. haftadan konuşmaya başladım yüz yüze hani hafiften selam filan arada dalga geçiyorum gülüyo filan neyse baktım hergün böyle kızın peşinden biraz uzak durucaktım. Sabah kendi geldi naber filan mutlu oldum tabi iki kelime bir araya getiremedim buda gülüyo filan neyse bayagı konuştuk ben böyle beklemiyordum filan dedim neden bence çok hoşsun dedi ben orda iptal gülümsedim sende ö... dememe fırsat vermeden arkadaşi çagırdi gitti. Neyse 3 gün acayip samimiyiz kız faceden filan ekledi derste bana bakıyo filan neyse son tenefüs baktım çocuk bunla muhabbet ediyo cocuk elini omzuna atmıs benimkinin. Kız ofluyo pofluyo farkettim bian göz göze geldim kızla gittim yanlarına benimkine bi baksana dedim az işi var benimle dedi çocuk benim sinir tavan dedim sen hayırdır kız bizi ayırıyo filan biz hala laflaşıyoruz arkadaşları geldi benim son belli ya dayak yicem ya da dövücem 3 kişiler melisa dedi bakma bunlara dedi kim bunlar dedim cocuk dedi gelde sejin ananı .. demesiyle depar attım kapıştık filan 2 kişiyi dağıttım 1 tanesi sağlam çıkti beni hakladı ayağa kalktın benim tayfa geldi bunlar cocuklara karıştı benim elmacık kemiği fena. çıkışa davet etti bu bizimkiler kabul etti hani adamlık ya 15 kişiye 5 kişi kavga ettik yine dayak yedik daha kızla konuşmadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknik iyi ama geliştirmen lazım.
    -CSB

• Oğlum bare çıkışta dövseydiniz

• beyler taktik verin hem kız hem kavga adam toplsyıp adîl bir sekilde 15'e 15 mi yapayım

• Benide hep dövdüler. Muşta aldım gene dayak yedik. Kafama tak etti artık. Geçen gene dayak yedim. Beyzbol sopası zincir ne varsa al git.
    s
  • kardeş adamlarını yğı yoksa başka arkadaşlarına sor onlar adamlarını yığsın çıkışta patronun kim olduğunu göster onlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TUTMAYAN ADAM T kullanıcısına yanıt
    boksa gidiyorum bana ters onlar kavgada %90 sinirli oluyorum teke tekte kimse elimden alamaz ama gözüm kararır o sinirle belimde emanet naptığımı bilmeden deşerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    8 ay önce açıldı
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumadim ama evlenecegi kiz ya da anasina kufur edilmedikce/laf atilmadikca kavga cikaran erkek acikca maldir

edit: bacim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nape -- 29 Eylül 2014; 19:02:36 >
  • Okumayin sen hayirdir icerir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.