Şimdi Ara

Sevdiğim kız okuldan kimseyle çıkmak istemiyorum dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim ve yaşıtlarım, ben lise 2 ye gidiyorum.Bizim yan sınıfımızda bir kız var .Ben bu kızdan hoşlanıyorum ama kızla konuşmadım hiç, biraz utangacım.Ama kızın arkadaşı vasıtasıyla kıza sevdiğimi söyledim.Kız önce bizim sınıftan birinin onu sevdiğini öğrendi dün sınıf kapısına geldi iki kere baktı gitti bugünde arkadaşı ismimi verdi bu çocuk seni seven dedi kızda demişki ben kimseyi istemiyorum ve okuldan istemiyorum zaten demiş.Ben bu kızı geçenlerde instagramda takip edip çekmiştim iki kere yani büyük ihtimal benim olduğumu anlamıştır.Sizce napıyım gidip kızla tanışmaya çalışıyımmı ?

• Okuldan kimseyi istemiyorum lafını bende cok duydum genelde o kızların cok umutları, cok büyük beklentileri olur.Büyük ihtimal okulda ya cok kisiyle cıkmıstır.yada 1 kisiyle iliskisi uzun sürmüştür.
    Tabi bunlar benim fikirlerim yani katılmayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili istemeyen birisi neden sınıfa baksın ki? Bence yüz yüze görüşmeyi dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan kimseyle istemiyorsa okulu bırak ve kızı kap

• ya bilmiyorum dün benim sevdiğimi bilmiyordu sadece sınıfı biliyordu bugün ismimi öğrendi onun için böyle demiş olabilir belki
  • Okuldan ayrıl sende?

• Bir İlişki ve konuşma için en sağlıklısı yüzyüze görüşme ve duygularını açıkça dile getirmedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya yüzyüze konuş diyosunuzda şimdi kız beni beğenmediği için istemiyorum demiş gibime geliyor. çünkü istemiyor olsa glip bkmazdı dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Okuldan kimseyi istemiyorum lafını bende cok duydum genelde o kızların cok umutları, cok büyük beklentileri olur.Büyük ihtimal okulda ya cok kisiyle cıkmıstır.yada 1 kisiyle iliskisi uzun sürmüştür.
    Tabi bunlar benim fikirlerim yani katılmayabilirsin

Bunu yazmaya gelmiştim. Okulda hayalleri yıkıldı ise ondan olabilir. Bazen oluyor öyle.

Ya da çok cirkinsin kız bahane bulamadı bu da bir ihtimal.

• Git tanış hemen çıkma. Bende bi kıza okuldan istemiyorum diyip 2 hafta sonra başka bi kızla cikmistim çok fena saydirmis arkamdan

• peki sen niye okuldan istemiyorum demiştin kız tipsiz diyemi ?
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Bende cok duydum derken:
    ben lise hayatım boyunca kimseyle cıkmadım,hoslandıgım filan olmadıda
    Gerek arkadaslarım gerekte kız arkadaslarımdan cok duydum.Cirkinsin ihtimalide mantıklı ama cok cok güzel kıza asılıyorsan hata sende zaten

• Liseli kız kısmının bazısının gözü yüksekte olur. O şimdi sizi çoluk çocuk görüyordur. Muhtemelen lise dışından 25 28 yaşlarında biri ile çıkmaya başlar. Olgun sevdası olan kızlardan itina ile uzak durun.

Sadece sizin değil o hedefledikleri yaş gurubundaki adamlarında başlarını yakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Bende cok duydum derken:
    ben lise hayatım boyunca kimseyle cıkmadım,hoslandıgım filan olmadıda
    Gerek arkadaslarım gerekte kız arkadaslarımdan cok duydum.Cirkinsin ihtimalide mantıklı ama cok cok güzel kıza asılıyorsan hata sende zaten

Benim de başıma gelmedi zaten

Ama 11. Sınıftan sınıftaki kızlar böyle diyordu okuldan kimseyle çıkmam artık falan . Zamanında üst devreler ile çıkıp ağızları yandığı için.

• kız gerçekten çok güzel de öyle çok erkeklerle takılan bir tip değil gibi sınıfındakilerle konuştuğunu görüyorum sadece,bide kız çok tatlı ve sempatikmiş(arkadaşının dedğine göre)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfghjkl34

ya yüzyüze konuş diyosunuzda şimdi kız beni beğenmediği için istemiyorum demiş gibime geliyor. çünkü istemiyor olsa glip bkmazdı dün

diyelim ki istemiyor ? ne olacak ? dünyanın sonumu gelecek ? Kardeşim git söyle çatır çatır utanma. utanılacak bişey yapmıyorsun sonuçta. o kız veya kızların çogu böyle şeylere alışkın oldugundan senın teklifinde onlara normal gelecektir.
    en azından kızın senın hakkında düşüncesini ögrenmiş olursun. şunu unutma söylemessen hiçbir şekilde ilerleyemessin ve orada takılır kalırsın.
  • Valla gidicem kızla konuşcam yarın karar verdim ama kız sanki sevdğimi bilmiyormuş gibimi konuşayım yoksa işte böyle böyle demişsin diyemi konuşmalıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfghjkl34

Valla gidicem kızla konuşcam yarın karar verdim ama kız sanki sevdğimi bilmiyormuş gibimi konuşayım yoksa işte böyle böyle demişsin diyemi konuşmalıyım sizce?

Sıfırdan al herşeyi. ilk baştan. sağı solu diger eklentileri en azından ilk konuşmaya ekleme
  • selam naber falan diyip sonra sevdiğimi direk söylemeli miyim yoksa sadece tanışmış mı oluyım ilk konuşmada yoksa direk konuşma sonunda seni seviyorum diyimmi
    (bide kusura bakmayın ben bu konularda çok kötüyüm napıcam bilemiyorum)
  • 2 güne birini bulur o merak etme tipin yok diye reddetmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.