Şimdi Ara

Sevdiğim kişi hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben tatile gitmiştim tam 1 ay önce orada bir kızla tanıştım çok iyi niyetlik çok sıcak kanlı baya iyi falan anlaştık onunla konuştuk gezdik tabi diğer arkadaşlarda var.1 hafta onunlaydım sonra evime döndüm bayramda yani cuma günü gittim pazar döndüm o gün şişe çevirmece oynamıştık sormuştum sevgilin varmı diye var dedi bende ona tam çıkma teklifi etmeyi düşünüyordum ama sevgilisi varken edemem yakışmaz yani bekleyeyim dedim onu bir daha görememek var ben Bursa'dayım o İstanbul'da numarası var ama mesajlara geri dönmüyor zaten 1 tane attım unutmaya çalışıyorum beceremiyorum kalbim sıkışıyor bazen özlüyorum korkuyorum büyüklerimden tavsiye bekliyorum 15 yaşındayım dalga geçmeyin lütfen düzgün cevap bekliyorum...

• Kizin Sevgilisi varmi yokmu ben anlamadim

Edit:: Kizin sevgilisi varmis daha niye mesaj atiyorsun kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cntrl -- 12 Ağustos 2013; 13:16:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz aşkı dostum olur öyle.. Unutursun daha yaşın kaç :) Kimler girip çıkacak hayatına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Kizin Sevgilisi varmi yokmu ben anlamadim

var ama çok seviyorum.onun yanında çok mutlu oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Kizin Sevgilisi varmi yokmu ben anlamadim

Edit:: Kizin sevgilisi varmis daha niye mesaj atiyorsun kardesim

+1
  • bence unutmaya çalış sevgilisi varmış yapıcak birşey yok. boşuna düşünüp üzülme.
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    en iyi çare o gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgilisi var işte daha neyin tribindesin ?
  • Olur böyle. İlerde gene bu tür şeylerle karşılaşırsın. Tavsiyelik bir şey yok. Kızın sevgilisi var sen seviyorsun ama o senin hakkında aynı duyguları taşımıyor. Rahat ol. Kafanı dağıt. Yaşın genç daha oyun oyna, müzik dinle kafan dağılsın yani. İleri de karşına bu tür kızlar çook çıkacak çook. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.