Şimdi Ara

Setüstü ocak problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anneme setüstü ocak bakıyorum, kendisi illa kapaklı bir model istediğinden bosch'un ve siemensin modellerine baktım, beğendiğim modeller;
    http://www.burakticaret.com.tr/BOSCH-NGU3121LT-SET-USTU-OCAK,PR-810.html
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/ocaklar/ER63121LT.html?source=browse

Solo olarak gözüküyor bu modeller, bayileri arayıp sorduğumda bana verilen cevap, bulaşık makinesiyle kombine edilebilen modellermiş baktığım ürünler, biz de bulaşık makinesi üstüne koyacağız ama bosch ya da siemens marka değil, bayiinin dediğine göre aynı marka bulaşık makinelerine monte edilebilen ürünlermiş.
    Bu sebeplerden kafam karıştı;
    Şöyle kapaklı, gaz emniyeti olan 4 gaz gözlü bir model tavsiyesinde bulunan olursa çok sevineceğim, fiyat aralığı 250-320.

• Seçtiğiniz modeller normal setüstü ocaklardır. Bulaşık makinesi üzerine monte edilen modellerden değildir.

Bulaşık makinesi üzerine monte edilen ocaklarda tek şart bulaşık makinenizin üst tablasını sökmek ve ocağı öyle yerleştirmektir. Vidalama vs gerekmez.
  • Sanırım kombine edilebilir demelerinin nedeni bu, istersek kombine edebiliyoruz istemesek normal kullanabiliyoruz sonucunu çıkarıyorum ben, ama müşteri hizmetleri ve bayiler normal kullanım için değil, diye cevap verip kafamı karıştıyorlar.
    İnternetten alacağım için tereddüt ediyorum, sorun çıkarsa geri gönder işleri ile uğraşmayayım.

Sizin demenizle bu ürünlerden birini almamda sakınca yok o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabbarkemal -- 26 Kasım 2010; 1:16:40 >
  • Düzeltme, bugün teşhirde gördüm. Ürün bulaşık makinesi üzerine monte edilen modelden. Daha evvel Bosch bunları ayrı kateroriyle satıyordu, buna istinaden öyle demiştim. Ürünün altındaki çerçeve bulaşık makinesinin üst tablası gibi. Yani normal setüstü ocaklardan farkı 60X60cm çerçeve içinde olması. Yani setüstü olarak da kullanılabilir, bir problem olmaz. Makine üstüne takılırsa daha şık durur.
  • Teşekkürler ama siparişi verdim bugün , neyse normal kullanımda sorun çıkarmayacaksa ne ala.
    Peki size son birşey sorsam; bunu herhangi bir bulaşık makinesine monte edebilirmiyiz.
  • Bosch'un bulaşık makinelerinin üst tablası tırnakla geçmelidir. Bu ocağın bağlantı şeklini tam hatırlamıyorum ama tahminimce tırnağa oturacak şekilde üretmişlerdir.

Herhangi bir bulaşık makinesinin üst tablasını sökerseniz ocağı üzerine yerleştirip sabitleme işlemi gerekmeksizin kullanabilirsiniz. Kayma durumuna karşılık araya sakız konarak dahi kayması engellenebilir. Zaten normalde setüstü ocakların kaymasını engellemek için minik kauçuk ayaklar kullanılır.
  • Teşekkür ederim, gerçekten çok yardımcı oldun, alet geldiğinde netleşir olay nasılsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kettle vs Ocak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bosch dısında hangi markadan set üstü ocak ve bulaşık makinesi kombini yapılabilir_? monte edilebilecek şekilde ve inox olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.