Şimdi Ara

Ankastre Fırın,Ocak Davlumbaz tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni mutfak yaptırmamız sebebiyle; mutfak için ankastre fırın ocak ve dablumbazda almamız gerekiyor. Ve bu konuda ne yazıkki pek bilgimiz yok: Forumdaki konulara baktım ancak birçoğu da eski konular ve birçoğununda bütçeleri benle aynı değil: Bu sebeple yeni bir konu açıp destek rica ediyorum.

    Öncelikle 3'ü için toplam bütçe max.3000 Civarı. Ne yazıkki daha fazla ayıramıyorum. Ki bu fiyatında ne kadar altında bulabilirsek o kadar iyi. Çünkü buzdalabı v.s de eski olduğu için birkaç ay sonra onuda yenilememiz gerekiyor.

    illa set halinde almama gerek yok, parça parça da alabilirim.

    Davlumbaz'ın çok iyi birşey olmasına gerek yok. Sırf davlumbaz olması için olsa yeter:) Bütçenin büyük çoğunluğunu önce ocak sonrada Fırın için kullanmak istiyorum. Hamurişi v.s yapılıyor ancak daha ağırlıklı oalrka fırında yemek yapıyoruz. (tavuk, güveç v.s)

    Mutfak dolaplarına uygun olması açısından da siyah renk tercihim.

    Destek olabilirseniz sevinirim.


    @edit: Birde bakıyorum mesala ocaklara bakıyorum: Profilo, Siemens Arçelik, Beko, Vestel'e falan. kendi ürünleri arasında dahi 700 TL'lik ocak ile 1500 TL'lik ocak arasında teknik özellikleri açısından bir dark göremiyorum. İllaki vardır bi fark ama ne kendi ürün tanıtım sayfalarında ne de eperyden karşılaştırdığımda ürünler birebir aynı çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 6 Mayıs 2020; 21:52:21 >







  • yok mu destek olacak kimse:(


    Birde bakıyorum mesala ocaklara bakıyorum: profilo, Arçelik, siemens Beko, Vestel'e falan. kendi ürünleri arasında dahi 700 TL'lik ocak ile 1500 TL'lik ocak arasında teknik özellikleri açısından bir dark göremiyorum. İllaki vardır bi fark ama ne kendi ürün tanıtım sayfalarında ne de eperyden karşılaştırdığımda ürünler birebir aynı çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 6 Mayıs 2020; 21:52:40 >
  • Hocam hangi ürünleri tercih ettin? Memnun musun?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.