Şimdi Ara

Setup was unable to automatically close all applications Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durduk yere 2 gün önce bu hatayı almaya başladım. Oyun oynarken oyun pencere moduna geçiyor ve alta iniyor. 2 gündür uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı sizce nedeni nedir bu hatanın nasıl çözebilirim. Oyun oynayamıyorum kaç gündür

Setup was unable to automatically close all applications. It is recommended that you close all applications using files that need to be updated by Setup before continuing. Click Retry to try again, Ignore to proceed anyway, or Abort to cancel installation.

What should I do? I keep ignoring it but it doesn't proceed to do whatever it is that it wants to do. I don't even know what it's talking about lo

" Yüreğimi bir kalkan bilip, sokaklara çıktım, kahvelerde oturdum çocuklarla konuştum, Sıkıldım dertlendim, dostlarımla buluştum. Bugün de ölmedim anne. Kapalıydı kapılar, perdeler örtük silah sesleri uzakta boğuk boğuk, bir yüzüm ayrılığa, bir yüzüm hayata dönük. Bugünde ölmedim anne. Üstüme bir silah doğruldu sandım, rüzgar beline dolandığımda bir dal, korktum, güldüm, kendime kızdım. Bugünde ölmedim anne. Bana böylesi garip duygular bilmem niye gelir, nereye gider. Döndüm işte, acı yüreğimden beynime sızar. Bugünde ölmedim anne. "
  • çözümü hakkında bir bilginiz var mı ?
  • Hangi programdan kaynaklandığını bilmiyorum ki
    Daha Fazla Göster
  • Dosya kullanımda olduğunda olduğundan güncellemeyi yapamıyor. Görev yöneticisinden işlemlerdeki programlardan ilgli programı kapatın. Tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 27 Mart 2015; 17:10:37 >
    Ryzen5 3600,Ga x470 aorus ultra,2x8:16corsairddr4 3200mhz ram,msı 5700xt mech oc,castle 240 rgb,rampage carbon kasa,asus 27 inç 144 hz 2k, fsp 1000 watt psu
  • virus yüzünden yapıyormuş format attırdım düzeldi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.