Şimdi Ara

Set kolonlarının altına mermer kestirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne şekilde işe yaradıgını biliyorum da sorunum şu , belli bir taş cinsi varmı kestirdiğiniz ? + et kalınlıgını (yüksekliğini) neye göre ayarlıyoruz ? Birde anadolu yakasında veya internette nerden bulabilirim ? Kolonlarım fisher sp 7000 bx

• Devian kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam genelde granit kullanılıyor et kalınlığı ise 2.5 cm ideal olur düşüncesindeyim birde spike altına uygulanıyor direk kolon konulunca sonuç nasıl olur bilemiyorum
  • şu şekilde sanırsam ?

• Devian kullanıcısına yanıt
    evet hocam buna benzer şekilde
  • o zaman ben mermerci arayayım Önce kolonumun alt tabanını ölçeyim , ondan 5 cm fazla pay bırakıp kestireyim.Spike larıda netten sipariş ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

o zaman ben mermerci arayayım Önce kolonumun alt tabanını ölçeyim , ondan 5 cm fazla pay bırakıp kestireyim.Spike larıda netten sipariş ederim.

İhtiyacınız olan ölçüyü bana da yazar mısınız? Elimdeki 20'lik star galaxy granitten kesilme 2 adet hazır blok ve Antirezonans altlıkları var. Focal'den Klipsch'e geçince bunlar küçük kaldı ve yenilerini kestirmem gerekiyor. Eğer ölçüleri size uyarsa ikimizin de işi görülmüş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

quote:

o zaman ben mermerci arayayım Önce kolonumun alt tabanını ölçeyim , ondan 5 cm fazla pay bırakıp kestireyim.Spike larıda netten sipariş ederim.

İhtiyacınız olan ölçüyü bana da yazar mısınız? Elimdeki 20'lik star galaxy granitten kesilme 2 adet hazır blok ve Antirezonans altlıkları var. Focal'den Klipsch'e geçince bunlar küçük kaldı ve yenilerini kestirmem gerekiyor. Eğer ölçüleri size uyarsa ikimizin de işi görülmüş olur.

33x38 hocam istediğim ölçü , bana tam bu ölçüde lazım ki görünüş olarak güzel dursun.Kolonun en kalın yerini ölçtüm altında zaten stand i var daha küçük ölçüde.Ama üst tarafın ölçüsünde olmasını istiyorum eşit olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendeki granitler de 33x39,7 cm ölçülerinde. Düşünürseniz resimlerini de atarım. Bu arada granitler Kartal'da evimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

quote:

Ustad bu antirezonans altliklari nasil bulabilirim birde nasil sabitleniyor granit altina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    Bauhaus'larda çamaşır makinası altlığı olarak geçiyor. Kırpılmış lastik parçalarının preslenmesi ile yapılmış bir tabaka. 60x60cm gibi bir boyutta satılıyor.

Sabitlenme konusunu düşünmeyin. Zaten sizin istediğiniz 30x30cm gibi bir ebattaki granit 6-7kg geliyor. Üstüne de hoparlörü koyunca sabitleniyor.

• Kozyatagi Bauhaus'da antirezonans altlik diye sorarsanız "o ne ki?" gibi bir cevap almaniz olasi. Ama "camasir makinesi altliklari nerede?" diye sorarsanız hemen gösterirler :)

Edit: Üstteki arkadaşla ayni anda yazmisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 14 Ağustos 2014; 23:58:20 >
  • Tesekkurler

• Altına mermer koymaktaki amaç nedir? Bilmediğimden soruyorum. Hoparlörün kaymamasını veya sabit durmasını mı sağlamak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.