Şimdi Ara

Sessiz ve Performanslı harddisk seçimi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Harddisk seçimimde Seagate'in 250Gb'lik "ST3250410AS" modelini "c:\" olarak, 400Gb'lik "ST3400620AS" modelini de "d:\" olarak kullanmayı düşünüyorum

Seçiminde özellikle sessizliğe önem veriyorum. Bide raid düşünmüyorum. Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Dostum öncelikle almayı düşündüğün Seagate 410AS 250 gb. lık model tam isabet. Benimde sistemimde kullandığım iki diskten birisi o. Tek plakadan oluştuğundan hem daha sessiz, hem ısınmıyor, hemde performanslı. Ancak depolama amacıyla kullanacağın ikinci diskte 400 GB. lık Seagate seçimi bence yanlış. Onun yerine Samsung HD501LJ 500GB 16MB CACHE SATA2 diski öneririm. Hem fiyat olarak uygun hemde sessiz ve yeterli performans sunan bir disk. Şu anda Vatan'da Cardfinanasa 3 taksit fiyatı 107 $ + kdv. Yani yaklaşık 150 YTL ye geliyor.
  • tafsiyen için teşekkürler "gsaray15" ama şu an kullandıgım disk samsung ve hiç hoşuma gitmiyo. bide artık samsung markası ile şüphelerim var kaliteli bir marka gibi gelmiyo bana artık. tafsiyen için tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.