Şimdi Ara

Sessiz Vantilatör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu an itibariyle sıcaklar memlekette etkisini göstermeye başladı ve ilk defa bugün bilgisayar başında bunaldım. Evde klima koyacak uygun yerim yok o nedenle vantilatör almak durumundayım. Yalnız bilgisayarda vs. en sevmediğim şey fan sesi. Bildiğiniz ve fan sesinin neredeyse duyulmadığı ya da çok az geldiği bir marka/model var mı?
    Bir de tavan vantilatörü deneyen var mı evde? İş yeri tamam da evde nasıl olur çok mu gelir sağlıksız mı olur bilemedim.



    _____________________________
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Şu anda tamda mevsimi AVM lerde çokta tezgahlanıyor zaten gidip görmek ve denemekte yarar olabilir.Ancak kaliteli bir şey almakta yarar var ki uzun süre hizmet versin.Kalın sağlıcakla.
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava soğutucu tavsiyesi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.