Şimdi Ara

sessiz psu önerisi 350-400w civarı ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu güç kaynağını kullanan varmı aceba?bu hoş gibi geldi ancak kullanan arkadaşların yorumlarını almak istedim.
    benim için önemli olan sessizlik.gerçek 350w civarı olsun.

bu koşullarda önerebileceğiniz bir güç kaynağı varsa çok sevinirim.
    teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalpup -- 26 Eylül 2007; 17:57:56 >

• sessizlik kelimesi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir psu olduğunu söyleyebilirim , hatta kafanı şişirebilecek kadar çok ses çıkardığınıda , cooler master kasamla birlikte gelmişti ve sadece 2 gün dayanabilmiştim
  • hmm desene o zmn yaramaz bu.
    ben aslında asus kasa kullanıyorum ve içindeki psu gerçekten sessiz.geçen eve arkadaş geldi onunki baya gürültülü olacakki bu çok sessizmiş bir tanede bana bul sessizinden dedi.o yüzdende aramaya başladım.
    artık sessizi bilen veya gören varsa söylesin alalım hemen.tabi ucuz yollu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakalpup

hmm desene o zmn yaramaz bu.
    ben aslında asus kasa kullanıyorum ve içindeki psu gerçekten sessiz.geçen eve arkadaş geldi onunki baya gürültülü olacakki bu çok sessizmiş bir tanede bana bul sessizinden dedi.o yüzdende aramaya başladım.

fsp 400 watt psular fiyat olarak uygun sanırım ve sessiz diye biliyorum , üst konuda psu incelemeleri var istersen bir gözat
  • quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

quote:

hmm desene o zmn yaramaz bu.

fsp 400 watt psular fiyat olarak uygun sanırım ve sessiz diye biliyorum , üst konuda psu incelemeleri var istersen bir gözat

ok çok sağolasın.bi gözatayım eğer sessizse onu alayım.
    teşekürler tekrar

• önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu , 12cm fanı olan psu'lar sessiz oluyor diğerlerine nazaran
  • fsp-350PNF 350 W 12 cm fanlı 50 lira eksenden almıştım. amper değerleride çok iyi.

+3.3V 22.0A
    +5V 21.0A
    +12V1 18.0A
    +12V2 16.0A
    -12V 0.3A
    +5Vsb 2.0A

http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=81&intProId=671
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütce ne kadar eger 100 ytl yi gözden çıkarabilirsen imzamdaki psu yu öneririm bn kullanıyorum gayet te memnunum
  • sanırım fsp 350W alacağım.sessizse sorun yok zaten
    yardımcı olan herkese teşekürler
  • quote:

sanırım fsp 350W alacağım.sessizse sorun yok zaten
    yardımcı olan herkese teşekürler

KARDEŞ EGER PARAN YETİYOR İSE FSP 400 WATT 12 CM FAN LI ALMALSIN GERÇEK TEN ÇOK SESİZ BİZZAT KULLAN MAKTAYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.