![]() SESSİZ İSTİLA https://www.youtube.com/watch?v=EpPo5vjC2bE&ab_channel=HandeKaracasuVatanını sevdiğini iddia eden her Türk vatandaşının 9 dakikasını ayırıp izlemesi gereken yapım Edit: Videonun yapımcısı gözaltına alınmış 'Sessiz İstila' kısa filminin yapımcısı gözaltına alındı https://www.birgun.net/haber/sessiz-istila-kisa-filminin-yapimcisi-gozaltina-alindi-386441< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 4 Mayıs 2022; 8:12:12 > |
SESSİZ İSTİLA

-
-
Bunu yakında kaldırtırlar, bunu hazırlayanlar fetöcü, bölücü ilan edilir, oynayanlar bir daha sittin sene başka rol bulamaz tabi silivriye soğuk hava almaya gönderilmezlerse. Ben bunu niye yazdım ki, zaten herkes biliyor
-
Kadına dava açılır iki güne kalmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu silivri şakalarından yada kişilerin başına geleceklerden konuşmaya devam ettiğiniz sürece bu değişmez. Evet böyle bir gerçek var. Ancak bu gerçekten korkup birileri birşey yapmaz ise videoda yer alan hikayenin geçtiği dönemin yaşanması çok daha erken olabilir. İnsanlar başına gelecekleri düşünüp anayasal hakları çerçevesinde ses çıkarması lazım. En basitinden şu videoyu sosyal medyada yaymak her Türk vatandaşının görevidir
-
Böyle diye diye tepkisiz toplum oluşumuna iktidarın ve Erdoğan'ın istediği topluma doğru gidiliyor...
Sonrada zaten doğru dürüst muhalefet var mıydı ki, tepkisiz toplum bunu hak ediyor deniliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beğenmeyen yallah Arabistan'a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 yılında aylan bebek öldü diye kıyamet kopardılar, SÖRÖYÖLÖLÖR KÖRDÖŞÖMÖZDÖR diye kalıcı olmaları için propagandalar yaptılar
halbuki bu ülkeyi beğenmeyip Avrupa'ya göz dikmiş, kaçakçıya binlerce doları bayılıp tekneye bir tane şişme balon bile almadan koşa koşa denize açılmışlardı.
O gün ekonomi bundan daha mı kötüydü de Avrupaya kaçma gereği duydular?
Şimdi geldiğimiz noktaya bak, o zamanlar iş arkadaşlarıma diyordum bugünlerin geleceği çok belliydi, bir sürü şey söyledim onlar da beni kınıyorlardı.
Şimdi yurt dışına İngiltereye gittiler, bangladeşliler sksin sizi orda.
-
Şaşırtmadılar
-
İki günü bulmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gozaltilar basladigina gore demek ki kurguda videoda %100 gercek payi var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X