Şimdi Ara

Sessiz Güç Kaynağı Arıyorum / Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde everest kasadan çıkma 350w güç kaynağı var ses yapıyor; takas da olabilir önemli değil; kasadan hiç bir ses gelmiyecek bir güç kaynağı arıyorum. Sıfır yerine ikinci el güvenilir ve hesaplı bir ürün almaya karar verdim. Satan arkadaşlarla haberleşelim.
    İyi günler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybala5 -- 27 Şubat 2013; 13:57:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• S.a hocam. Dukkanimda satilik high power bronze element 600 watt güç kaynagi var. Dusurnurseniz haberleselim. Mobildeyim suan. Özel mesaj atmayi beceremedim. Iyice günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soni55 -- 27 Şubat 2013; 14:43:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soni55

S.a hocam. Dukkanimda satilik high power bronze element 600 watt güç kaynagi var. Dusurnurseniz haberleselim. Mobildeyim suan. Özel mesaj atmayi beceremedim. Iyice günler

Hocam Mesajn için saol, biraz arastırdım. Cx600 veya xp 580 gibi ürünlere bakıyorum artık bunlar daha sessizmiş, bunların 2. eli mevcutmudur.

• ses yapıyorsa fanını değiştirebilirsin yada kontak sprey falan sık temizle düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

ses yapıyorsa fanını değiştirebilirsin yada kontak sprey falan sık temizle düzelir

fanını değiştirebilirmiyim bilmiyorum, everest in psu su; değiştirsemde çözülürmü, oda ayrı konu. Arastırıcam hocam saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

Orijinalden alıntı: soni55

S.a hocam. Dukkanimda satilik high power bronze element 600 watt güç kaynagi var. Dusurnurseniz haberleselim. Mobildeyim suan. Özel mesaj atmayi beceremedim. Iyice günler

Hocam Mesajn için saol, biraz arastırdım. Cx600 veya xp 580 gibi ürünlere bakıyorum artık bunlar daha sessizmiş, bunların 2. eli mevcutmudur.

yok dostum malesef.inşallah istedğini bulursun. kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.