Şimdi Ara

Session Expired sorununu çözen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • artık 1 hafta oldu can sıkmaya başladı.. ne rune ne champ hiç birşey alamıyorum..

Ne olur şu linki vermeyin

https://support.leagueoflegends.com/entries/20207481-store-error-session-expired-there-was-a-problem-with-your-request

hepsi yapıldı nokta atlamadım hala çözülmedi..

Turkeyden NO&EA ya aktardım accountu..

||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • Yokmudur bir çare arkadaşlar elimdeki champlerden sıkıldım valla..
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • supporta mail attım düzettiler.
  • Aynen Turkeyden NO&EA ya aktardım accounttı ve aynı sorun var. Bir çözüm olursa.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

supporta mail attım düzettiler.

Bende alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

print screen ile fotoyu çekin atın türkiye serverından geçince olduğunu belirtin hallediyorlar.

not: adaş dediğim haswan sandstorm katarina kodu hakkında yardım istemiştim o ilgilendi o mailin altına devam etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 15 Ekim 2012; 17:14:48 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.