Şimdi Ara

sesi yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin ben bi program arıyorum mp3 ün sesini yükseltmek için acaba bi bilen varmı?

• Winamp'te equilisern solundaki gain ayarını yükselterek sesi oldukça arttırabilirsin.
    Hepsini otomatik olarak sabitlemek istiyorsan mp3gain programı var:

http://mp3gain.sourceforge.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 4 Ocak 2006 19:37:55 >
  • Enhancer programı var winamp eklentisidir sesi gerçekten berraklaştırıyor tavsiye ederimDSP eklentiside vardır ondan da faydalanabilirsin.
  • Arkadaşlar bi de ben bişi sorcam mesela winamp da bi mp3 dinlerken sesi sonuna kadar açtığımda ses bozuluyor ama bi fifa2006 da soundtrackleri dinlerken sesi sonuna kadar açıyorum banamısın demiyor sizce neden böyle veya en kaliteli ses uzantısı hangisi?
  • O biraz da equiliser ayarlarıyla falan ilgilidir. Veya dinlediğin parçanın orijinalinde basların çok yüksek olması da olabilir.
    En kaliteli ses uzantısı derken, öyle birşey söylemek zor. Ama direk cd den en ufak bir kalite kaybı olmadan rip eden formatlar var. Bunlara kayıpsız(lossless) codecler denir. Monkey's audio gibi. (.ape uzantılı)
  • dostum olay genelde sarkının kalitesi ile ilgilidir sonucta senin bu mp3lerin cogu yasal diil we bir takım bozukluklar oluo normaldir... ama winampın eklentileri ile bu sorunu asmak mumkun yani brz olsun asabilmek
  • aslinda arkadaşlar benim yapmak istediğim bu mp3 lerin nakaratlarını ceptelefonuna melodi olarak göndermek ama sesleri çok az çıkıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sisteminden gelen uğultu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Arkadaşlar bi de ben bişi sorcam mesela winamp da bi mp3 dinlerken sesi sonuna kadar açtığımda ses bozuluyor ama bi fifa2006 da soundtrackleri dinlerken sesi sonuna kadar açıyorum banamısın demiyor sizce neden böyle veya en kaliteli ses uzantısı hangisi?

o ses uzantısıyla ilgili degil dijital ortamda en yüksek ses degeri 0 db dir.siz gaini winamp vb.programlarla artırınca zaten kalitesi düsmüş olan ses distortiona ugruyor çünkü 0 db üstüne çıkıyorsun.ama mastering programları ve benzeri programlardaki plug in lerle mesela wave lab taki puncher efektiyle distortiona ugratmadan bi sekilde sesi yükseltiyor.onun dısında genel olarak çogu gain yükseltme saglıksız
  • Sesi sonuna kadar açarsanız hoparlör kapasitesini aşarsınız ve ses bozulur.
    Bir miktar düşürmelisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prenses Elion

Sesi sonuna kadar açarsanız hoparlör kapasitesini aşarsınız ve ses bozulur.

Hoparlör kalitesiyle bi alâkâsı var mı peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prenses Elion

Sesi sonuna kadar açarsanız hoparlör kapasitesini aşarsınız ve ses bozulur.

hangi ses hoparlör mü yoksa dijital gain mi.eger hoparlörse konumuz degil.gain se hoparlörle ilgimiz yok su an.sinyal seviyesini yükseltmekten bahsediyoruz sesin yüksek duyurulmasından degil.
  • :)

quote:

Orjinalden alıntı: roni

quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Arkadaşlar bi de ben bişi sorcam mesela winamp da bi mp3 dinlerken sesi sonuna kadar açtığımda ses bozuluyor ama bi fifa2006 da soundtrackleri dinlerken sesi sonuna kadar açıyorum banamısın demiyor sizce neden böyle veya en kaliteli ses uzantısı hangisi?

o ses uzantısıyla ilgili degil dijital ortamda en yüksek ses degeri 0 db dir.siz gaini winamp vb.programlarla artırınca zaten kalitesi düsmüş olan ses distortiona ugruyor çünkü 0 db üstüne çıkıyorsun.ama mastering programları ve benzeri programlardaki plug in lerle mesela wave lab taki puncher efektiyle distortiona ugratmadan bi sekilde sesi yükseltiyor.onun dısında genel olarak çogu gain yükseltme saglıksız

• enhancer i upload edebilir mi bi arkadas bi zahmet ? tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.