Şimdi Ara

sese duyarlı led devresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana sese duyarlı led devresi lazım ancak ledin her sese yanmasını istiyorum.Sadece müzik açıkken degil?Böyle birşey mümkün mü?

• Tip31'li müziğe duyarlı led devresini yapabilirsin. Ledler sadece müziğe göre değil pcden çıkan her sese tepki verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevarus

Tip31'li müziğe duyarlı led devresini yapabilirsin. Ledler sadece müziğe göre değil pcden çıkan her sese tepki verir

benim dedigim mümkün degil mi hocam?Youtubeda görmüştüm adam alkış tutuyordu ledler yanıyodu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 23 Temmuz 2013; 17:46:31 >
  • ses kaynagı olarak mıkrofon kullanır buna 1-2 w preamp yaparsın buna ledlerı baglarsın ortamdakı her sese tepkı verır
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

ses kaynagı olarak mıkrofon kullanır buna 1-2 w preamp yaparsın buna ledlerı baglarsın ortamdakı her sese tepkı verır

sagolun hocam yapmayı denerim.Yapamazsamda normalini yaparım.İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

ses kaynagı olarak mıkrofon kullanır buna 1-2 w preamp yaparsın buna ledlerı baglarsın ortamdakı her sese tepkı verır

Arkadaşın hakkı var, mantıklı. Denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevarus

quote:

quote:

Arkadaşın hakkı var, mantıklı. Denemek lazım

kabaca şemasını çizebilir misiniz hocam? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    power led sürücü devresi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    resimdeki devre şerit led için (12v)
     sese duyarlı led devresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Mertin verdiği devreyi çok hassas sistemler için dizayn etmiştim. en küçük bir seste dahi ledleri yakmaktadır. bu yüzden daha az hassas olan aşağıdaki devreyi kullanmanı tavsiye ederim...

sese duyarlı led devresi

biraz yoracagım hocam ama bunun daha açık anlatımı var mı elinizde?Oldum olsa bu cizimlerden birşey anlamama :)s

• quote:

quote:

Mertin verdiği devreyi çok hassas sistemler için dizayn etmiştim. en küçük bir seste dahi ledleri yakmaktadır. bu yüzden daha az hassas olan aşağıdaki devreyi kullanmanı tavsiye ederim...

sese duyarlı led devresi

biraz yoracagım hocam ama bunun daha açık anlatımı var mı elinizde?Oldum olsa bu cizimlerden birşey anlamama :)s

ustam elektronikçilerde hazır satılan kitlerden almanı tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

quote:

quote:

sese duyarlı led devresi

ustam elektronikçilerde hazır satılan kitlerden almanı tavsiye ediyorum.

ne diye istemem lazım hocam?ve fiyatı ne kadar?

• vumetre dersen onlar çeşitlerini gösterirler zaten.Hiç olmadı baskı devresi vs uğraşmazsın.Fiyat konusunda bilgim yok.
  • Arkadaşlar ben bu projeyi yaptım fakat sesi illa çok açmam gerekiyor ki ledler tam parlaklıkla yansın. ama akşam veya gece milleti rahatsız etmek istemiyorum. buna bir çözümünüz var mı???
  • halsin kullanıcısına yanıt
    Girişe birkaç wattlık preamp devresi ekle pot yardımıyla istedigin hassaslığa ayarlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyyyyy -- 29 Ocak 2014; 12:24:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.