Şimdi Ara

Ses Yalıtımı hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük bir odam var çokta şirin duvarları gökmavisi renginde birde ranzam var
    altındada düm dünyayı oturduğum yerden görebildiğim 22" bir pencerem var
    kulaklarımdada irenç fan sesleri bazende yakın odalardan sesi kıs çığlıkları ve manzaram hep aynı

Ben müzik ile uğraşıyorum kendimce hobim bu yalnız ilham nezaman misafir olur insanın aklına kimse bilmez,
    birden hiç olmadık zamanda tutar kolundan microfona seslenmen için ses verir sende gözlerini kapar ve başlarsın sanatını işlemeye.

Ben kimseyi rahatsız etmek istemiyorum bu yüzden ses yalıtımı yapmak istiyorum odama,
    En kolay yoldan nasıl yapabilirm ve odam çok kücük oldugundan pc yatağımın altında yani çok fazla yer kaplamaması lazım yalıtımın,

Not yaptıgım şarkılardan dinlemek isteyen olursa ekleyebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Serbes kürsü dileyen dilediğini yazabilir,form kuralları dahilinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0nkey D. Luffy -- 6 Mart 2008; 9:42:27 >

• duvarların içine yalıtım için strafor veya köpük koyuyorlar.. sıkıştırılmış ve ince oluyor bu, hafifte..
  • Şu an için bu durum söz konusu olamaz dha basit yöntemler ile ilgilenebilirim

quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

duvarların içine yalıtım için strafor veya köpük koyuyorlar.. sıkıştırılmış ve ince oluyor bu, hafifte..
  • öncelikle nıckının anlam nedir?

ses yalıtımı yapmak için kapının altına sünger yapıştıracaksın çift taraflı bant ile gerekirse pencerelerede sesin gittiği odalarada aynı işlemi uygularsan biraz etkiler
  • sütüdyo için yapılan sonradan takma hazır köpük işini görür.
    piyasa değeri mt2' sine 13 - 17 TL. arasında değişmektedir.

Ses Yalıtımı hakkında Yardım
  • @clio_TR
    nickim iki isimden olusuyor aslında sadece zamir rapper olarak kullandığım nick
    Polen ise kız arkadaşımın ismi

Zamir aka Resif
    Polen Aka Güneş

@naykose

Araştırma yapıcam çok teşekkürler

iyi geceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.