Şimdi Ara

SES YALITIMI EN İYİ OLAN ARAÇLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
3
Favori
61.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genel olarak Japon-Kore araçlarında izalasyon yok. Hatta kumannın kapanma tuşuna basılı tutulduğunda kapanan camlar,tek dokonuşla açılan 4 cam bile yok :) Çamurluk içlerinde izalasyon sıfır gibi bir şey. Ama bir yaşındaki bir Japon araçta beynin 3 defa değişip,sürekli yazılım yüklendiğini,servisten çıkamadığını yinede arıza lambası yaktığını görmedim.Ama bunlar Ford'ta Citroen'de Peugeot'ta hatta Bmw'de bile olabiliyor karmaşık elektronik altyapısı yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramdem74

2006-2008 vectralarda ses durumu nedir.. baya okudum ismi gecmemiş sanırım. o da d sınıfı

Rezalet.

Kasa 2006'da makyaj yedikten sonra kaput altındaki ve motorla iç mekanı ayıran kısımdaki yalıtım keçesine kadar çaldılar. Araba dımdızlak itelendi 2 sene boyunca. Çamurluk yalıtımıda başarılı değil ıslak yolda içeri ileri derecede su sesi alıyor yağmurlu havalarda.

• Eski kasa c5 bile beni hayatımda en çok etkileyen araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 17 Nisan 2013; 14:55:12 >
  • şöyle bir test yapmışlar ama test kavga çıkarır.
    En sessiz 30 araç listesi

http://elevatingsound.com/the-top-30-quietest-cars-a-cabin-noise-test-by-auto-bild/
  • Bütçe yoksa benzinli Mercedes S w222 .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ben para harcamak istiyorum diyorsan maybach 62 s , havadar da olsun diyorsan Landaulet...

http://www.youtube.com/watch?v=w451ZKfCL4A
  • Fransızlar hariç tutulmalı mümkünse bu konudan.Fransız elimnden ganiyle 0 araba geçmiş biri olarak söylüyorum.Buna ek Wv orta seviyede ve asya yalıtımda zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakitsiz61

segment fark etmez ise toyota avensis ve ford cmax sınıf larında gayet iyi

C max mi iyi? Kafa şişiriyor. Bir çok kullanıcının ortak şikayeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 6 kullanıcı olarak golf 7 yi test ettim. S classa binmiş kadar oldum. Büyük fark var farkına varmamak mümkün değil. Vw yalıtım konusunda çok ilerlemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Fransızlar hariç tutulmalı mümkünse bu konudan.Fransız elimnden ganiyle 0 araba geçmiş biri olarak söylüyorum.Buna ek Wv orta seviyede ve asya yalıtımda zayıf.

Megane HB 4' e bayagi iyi diyorlar yalniz..

• Vw sevmem ama şimdiye kadar bildiklerim arasında en iyisi 2004 model passat idi. Bu araba farklı bir değişik. Kornaya basıyorum sanki başka arabadan geliyor ses.

• Honda civic

• Buradan seç beğen al

http://www.auto-decibel-db.com/

• Uzak Doğu araçları vasatın altı.

Yeni kasa fransız araçları fena değil.

VW ortalama. (Golf 7 ile Yeni Passat arasında aman aman izolasyon farkı yok bence)

Mercedes, Bmw, Audi ve Volvo'da kompakt sınıflar ortalama, sedan ve üst sınıflar iyi.

E cabrio, E coupe, C Coupe, Slk-Slc, 4 serisi, A5, Scirocco vs gibi spor arabalarda üst çıta olmadığından en iyisi bile rüzgar sesi alıyor, dolayısıyla bunlar değerlendirme dışıdır.
  • S.a , arkadaşlar , sakin bir kişiliğe sahibim. Araçtan beklentim: Araç içeri çok az ses alsın. Amasörleri stabilize yolda küt küt vurmasın. 120 km ye orta seviye hızda çıkabilsin yeter. Hızı sevmem. Adana-G.Antep arası 250 km ay da bir gideceğim. Öncelik otomatik olmuyorsa düz vites, max 40 bin e araç tavsiyeniz var mı ?
  • darkoteam D kullanıcısına yanıt
    Citroën c4 1.6hdi attraction bulunabilir. 120 130 civarı hızlarda yol lastik rüzgar sesi D sınıfı araçlar seviyesinde.

• K@sToR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bulamazsam 2. seçenek ne önerebilir misiniz ? Otomatik tavsiyeniz de olursa memnun olurum iyi akşamlar.
  • yazılar mı bilmiyorum ama, yeni 7 ve 5 serisi. özellikle 5 segmentinin en sessizi
  • Megane 4 de iyi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.