Şimdi Ara

Ses uyumlu led yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar odamdaki duvara ses duyarlı led lamba döşemek istiyorum fakat müziği laptop'dan acacam

yani bir usb girişi ile laptoba bağlayıp ( güç kaynağı laptop olacak ) müzik açında müziğin ritmine göre ışıklar yanıp sönecek.

Bu konu hakkında biraz bilgi verirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurucu06006 -- 10 Kasım 2013; 15:43:22 >

3. nesil Intel® Core™ i5-3230M 4 çekirdekli işlemci
    | İşlemci Hızı : İ5-3230M - 2.6 GHz Turbo Boost ile 3.2 GHz'ye kadar | Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard
  • Onu ekolayzır ile yapman lazım galiba bilgili arkadaşlar gelir birazdan başlığı düzelt Ses ile uyumlu led ışık nasıl yapılır yaz

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

Onu ekolayzır ile yapman lazım galiba bilgili arkadaşlar gelir birazdan başlığı düzelt Ses ile uyumlu led ışık nasıl yapılır yaz

ekolayzır değil normal led lambalar ile

3. nesil Intel® Core™ i5-3230M 4 çekirdekli işlemci
    | İşlemci Hızı : İ5-3230M - 2.6 GHz Turbo Boost ile 3.2 GHz'ye kadar | Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard
  • vumetre bağlaman gerek

• böyle etiketler var sese duyarlı. Arabalar için satılıyor ama duvarda nasıl durur bilemem.

http://forum.donanimhaber.com/m_49669428/tm.htm#msglink_49669428

@Kurucu06006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2881419 -- 10 Kasım 2013; 15:56:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.