Şimdi Ara

ses tonu degistirme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir sorum olacak..kendi yaptıgım ses kayıtlarında konusma tonlarını degistirebilecegim bir yazılım yada cubase uzerinde kullanabilecegim bir yama varmı.ornegin kendi konusmamı bir cocuk sesine cevirmek istiyorum..yada baska kimliklerde kounsmak isterim.bu kayıtları kendi muzik calısmalarım içinde kullanak istiyorum..her tonda adam bulmak yerine kendi kayıtlarımı cesitlendirerek yapmak istiyotrrum.tesekkurler

• aslında burası donanım bölümü yazılımda sana daha ıyı yardımcı olurlar ama ben sana donanımla ılgılı bı cevap vereyım;

ben creatıve lıve ses kartı kullanıyorum ve kartın kendı software ı var dediğin işi yapıyor hemde daha fazlasını... senın ses kartı ne belkı ondada vardır....
  • ben creative live volue ses kartım var..
  • av voice changer software diamond
  • quote:

Orjinalden alıntı: auzbek

av voice changer software diamond

birazdaha bilgi versene
  • av voiceprogramını dun buldum internette ve indirdim..ancak sonuc hicde memnun etmedi beni..yani kadin sesine yada çocuk sesine çeviriyo ..ama okadar basarısızki.ne kadina benziyo ne çocuğa..yaratık sesi oluyo ..başka bisey değil..acaba ben mi beceremedim .ama beceremiycek bişey yokki..çok kolay kullnımı olan bir program...siz kullandınızmı.sonucundan memnunmusunuz?
  • hocam o yazılım zaten demo tarzı bişey.dikkat edersen sürekli değişiyo ses , sen istesende istemesende.benim o yazılımda beğendiğim şey senin sesini örnek başka bir sese çevirebilmesi.ve az çok başarılı diyebilirim.eğer tam sürümünü elde ederseniz ve bütün ayarları kullanabilirseniz işinizi görür diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goldwave vi dene dostum
  • arkadaş google de funnyvoice diye arattır 200kb lik bi dosya bulursun
    o programla işini görürsün. ingilizcesi de var almancasıda. ilk buldugun sayfada almanca olabilir.
    biraz daha arayip ingilizcesini bulabilirsin.
    örnegin goldwave de bu işi yapabilir ancak wav veya mp3 dosyalarına pitch ayarını değiştirerek efekt vermiş olursun.
    funnyvoice programında ise direkt mikrofondan ve line in girişinden gelen sesin pitch ayarını değiştirerek hoparlorlerden ince ses veya cocuk sesi çıkar ok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.