Şimdi Ara

SES SORUNU ASROCK ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bende asrock anakart var bu çift ekran kartı detekli olunundan ptp800pro çihipsetli sorunum su mesella bilgisayarla msn de konusuyom arklarla bide winamptan mp3 dinliyorum mp3 dinlerken hoparlörden birden müzik kesiliyo cazur cuzur sesler geliyo biligisyardan hiç ses çıkmıyo bilgisayardan öyle olunca hiç bir program ses cıkarmıyo ne yaptıysam ancak reset atınca düzeliyo neden böylü oluyo bu ne yapmam lazım bu sorunu gidermek için format attım yeniden windows kurdum format attım dirverleri güncelledim olmadı en son biosda güncelledim ama nafile sorun devam ediyo ne olur yardım edin bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 15 Temmuz 2006; 17:23:37 >

• ses kartın onboard ise sürücüyü yüklerken programda yükleniyor zaten o programın jack ayarlarına bir göz atmayı deneyebilirsin

bir sürü seçenek olabiliyor onlarda oraları biraz kurcala
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega03

ses kartın onboard ise sürücüyü yüklerken programda yükleniyor zaten o programın jack ayarlarına bir göz atmayı deneyebilirsin

bir sürü seçenek olabiliyor onlarda oraları biraz kurcala

yok onunla ilgisi yok denedim onuda önce.. ne yapmam lazım başka ...
  • Ses kartı sizlere ömür. PCI ses kartı takarsan sorun düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Ses kartı sizlere ömür. PCI ses kartı takarsan sorun düzelir.

hayır suan düzgün çalısıyo günde 2 3 kere böyle yapıyo .. suan temiz ses alıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

hayır suan düzgün çalısıyo günde 2 3 kere böyle yapıyo .. suan temiz ses alıyorum...

Sadece winamp ve msn çalışırken yapıyorsa ok. Öyleyse halledilebilir.

Ama başka şeylerde de yapıyorsa normal değil.

Peki sence neden böyle yapıyor??? Normal ses kartı böyle bişey yapmaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

Sadece winamp ve msn çalışırken yapıyorsa ok. Öyleyse halledilebilir.

Ama başka şeylerde de yapıyorsa normal değil.

Peki sence neden böyle yapıyor??? Normal ses kartı böyle bişey yapmaz.

bende bilmiyorumki genelde netteyim winamp msn de oluyo ama filim felan izliyincede yapıyo bide bişey calmıyıncada hoparlör acıksa cazurcuzur bir anda başlıyo neden böyle ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ses Kartı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde sürücünü değiştir sürücüde bir sorun olmasın ve kasayı aç chipset sıcaklığına bak

belli aralıklarda yapıyosa eğer belkide ısıdan da olabilir yinede bir ihtimal

aklıma başka birşey gelmiyor garantisi varsa anakart ın hemen gönder sorunu da yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega03

birde sürücünü değiştir sürücüde bir sorun olmasın ve kasayı aç chipset sıcaklığına bak

belli aralıklarda yapıyosa eğer belkide ısıdan da olabilir yinede bir ihtimal

aklıma başka birşey gelmiyor garantisi varsa anakart ın hemen gönder sorunu da yaz

ewet belli, arlıklarla yapıyo ama reset atmadan düzelmiyo başka bişey sürücü de güncelledim ama başka sürücü varmı ki ???ac97 8cahnel..
  • Windows XP'ni en son ne zaman güncelledin?

"C:\WINDOWS\$NtUninstallKB888111$" isimli sıkıştırılmış bir klasör (mavi renkli) var mı?

Bu klasör; "Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio" güncellemesi yüklendikten sonra, "UnInstall" amacı ile oluşturulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.